Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
kolumna
    || Nastavak 6 ||
Privatno pismo sa podnaslovom:

Šezdeset zabavnih razloga koji nemaju nikakve veze sa tim ko sa kim vodi ljubav već koliko je ko izvršio najjači /presudan/ uticaj na pravac u kome će se moj život odvijati, dakle bez obzira da li je vaginalan ili analni orgazam u pitanju. UVODNI DEO>>>

     
     
      

51. Ursula Andres & BB

Draga tetka Vamp, ima jedna scena - Rože Vadim se budi i prvo što je ugledao te srede bile su nage Ursula i Brižitka na verandi posle budjenja koje se kikoću i češljaju. Ursula je te noći spavala kod njih i eto desilo se da su se istovremeno probudile...Nekom je život majka, nekome maćeha...Rekao bi dasa Lepi. Ja bih volela da sam Ursula u toj priči. Brižit nikada nije imala sreće. Pročitajte njenu knjigu, tužna je to priča.

     
     
   

52. Maša

Moja jedina devojka zlehude sudbine izgubljena na pola puta izmedju LA & NY - utopljena u priču Gie Karnegi, prvog supermodela, AIDS žrtve, lezbejke i velike narkomanke sa kojom su je zbog velike lepote poredili. Maša me je ljubila nekoliko leta uzastopce na tajna mesta, svašta je obećavala - prelepa, ali zarobljena. Vozi džip najseksipilnije na svetu i piše retko pisma u kojima je uvek dobro. Više se ne javlja, a ja ne smem da pitam. Sve se nadam pojaviće se možda baš ovog leta - vedra, zdrava, nasmejana i nikada lepša... Nadam se svim svojim srcem da bude baš tako.

     
     
 

53. Barbie

Obožavam Barbie. Više sada nego ikada. Sebe u svom ovom siromaštvu posmatram kao veliku lutku koju eto moram već godinama da oblačim u iste krpice. Ali pronalazim načina da sebe fasciniram novim i sve neverovatnijim rešenjima. Kosu na metar kupujem kod Ljubice i sada se spremam, otkriću vam tu tajnu da uz novu knjigu imam i novi look. Pomalo - brazilijana a la Sonja Braga,  zbog te odluke da se osvežim u bronzarijumu, pritom apsolutno čokoladno brinet, duže kose nego suknje - dakle barbie Tereza sa par novih haljina i parom dobrih čizama. Ali, nemojte draga tetka nikom reći to treba da bude surprise. Možda se i Ken materijalizuje, ali šapnite mu da me slobodno može zvati Lutko jer to me čini sretnom & glupljom što je luksuz ovih dana kada se mora brzo misliti.

     
     
   

54. Kventin Krisp

Omiljeni mi filosof. Kada ostarim rešavaću ukrštene reči i radovati se amneziji jer ću svakog dana čuti nešto novo. Apsolutni vanzemljanin, kakav E.T, kakvi bakrači...Sve je to Holivud, a ovaj je tu samo NASSA to ne zna.

     
    I na kraju, poslednjih pet razloga u pet rečenica glase:
     
   

55. Zan Zene

Zbog BALKONA.

     
     
   

56. Ceca

Zbog VAZDUH KOJI DIŠEM.

     
     
   

57. Kolet

Zbog Ziži.

     
     
   

58. Grace Jones

Zbog La vie en rose.

     
     
 

59. Donatela Versace

Zbog parfema BLOND

   
   
  

50. Idealni P...

Zbog tog što je idealan, draga tetka Vamp - prijatelj koji mi pomaže a da ja ne stignem da ga zamolim.

     
     
   

Sada kada sam stigla do kraja, sasvim naglog - shvatam da sam ti draga Tetka Vamp ispričala svoju životnu priču pomoću ovih šezdeset crtica pisanih izmedju dva nestanka struje na malom demode Olivetti lap-topu osećajući se prilično ogoljena onako kako se biće oseća kada poroti čista obraza saopšti svoju istinu oslobodjena pri tom bilo kakve krivice i nehajući za presudu. Glavnu premiju sam osvojila shvativši kakav kapital i raskošno bogatstvo poznavanja naravi posedujem. Taj miraz razumevanja naših različitosti nosiću sa sobom i svojim mačkom dalje, prognana iz sopstvenog doma putujući ovom planetom koja toliko malo zna o sebi...

Ovo jeste moj život i biće, Hvala Bogu.

Volela bih da se sretnemo na slavi moga Oca kojom prilikom bih volela da Vam dam prvi primerak svog romana Multiply Personality - Noćni životi Beograda 1994/96. Ako se ni tom prilikom ipak ne vidimo, razumeću i bez reči ga poslati poštom da stigne do Božicca.

Odana u ljubavi,

Zauvek tvoja,

Lunatika, neobično patetična

     
    NASTAVAK 1 | NASTAVAK 2 | NASTAVAK 3 | NASTAVAK 4 | NASTAVAK 5 | NASTAVAK 6
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi