- 08 Maj 2012, 01:40
Sve recheno kao shto bih i ja rekao i uradio!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378440#p2378440]Glasnik napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378400#p2378400]starsailor napisao:[/url]Ni najbližima nisam rekao za koga sam glasao, te to ne planiram ni da delim s forumaškim življem.
a za koga si ti to glasao?
Ne mislim da će Srbiju da strefi kometa ukoliko najgora moguća opcija dođe na vlast, ali mislim da će svakako otežati razvoj zemlje u budućnosti.
Jednostavno NE MOGU da sedim i ubeđujem sebe kako baš ja znam šta ovoj zemlji treba i kako su svi ostali glupi i nastaviti trabunjanje (ili šaranje svih listića) uz ideju da time činim nešto korisno.
Mogao bih sad ovde da citiram i Platona s ''Oni koji su previše pametni da bi se angažovali u politici bivaju kažnjeni vladavinom glupih" jer mislim da ovo stoji. Uz to sam nepopravljivo svestan činjenice da se prosečni glasač desnice mnogo lakše odvuče do glasačke kutije i zaokruži tamo neki broj dok je levica razmaženija u tom pogledu, i ne želim da dopustim tamo nekom polupismenom idiotu, kome je Šešelj carina nad carinama, da nadglasa Srbiju koju ja želim da vidim!
NITI JEDNA partija, ovakva kakva je, nije 100% moj izbor. U svakoj mogu da nađem zamerku, ali me to ne sprečava da izađem i dam glas najbližoj mogućoj opciji svom viđenju Srbije.
A plus, ako je moj glas doprineo tome da neke (makar i fiktivno) pro-gej stranke ojačaju dovoljno da mogu da sastave Vladu, a neke druge (tipa Dveri ili Radikali) ne uspeju da pređu cenzus, kao što je izgledno da će se desiti () ja sam zadovoljan svojim izborom.
Nije savršeno. Biće opravdanih zamerki.
Ali smatram da ne bih imao moralni osnov da IŠTA u budućnosti ove novoformirane Vlade/Skupštine kritikujem ili zahtevam da sam na dan izbora odlučio da preko papira napišem ''Obesite se svi redom'' ili tako nešto.
Ovaj iovako predugi odgovor ću završiti s: ''Iako ja smatram ovo što sam napisao, naaaaaravno, svaki izbor, pa i crtanje po listićima, je potpuno legitiman.'' (Po cenu da mi pojedini opet zamere da zvučim kao predsednik nekih omladina.)