Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kome sutra dajete glas?

Izbor za bolji zivot - Boris Tadic
4
6%
Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Seselj
1
1%
Ujedinjeni regioni Srbije - Mladjan Dinkic
Nema glasova
0%
Preokret - Cedomir Jovanovic
16
24%
Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolic
8
12%
Demokratska stranka Srbije - Vojislav Kostunica
Nema glasova
0%
Ivica Dacic - SPS-PUPS-JS
4
6%
Dveri za zivot Srbije
4
6%
Savez vojvodjanskih Madjara - Istvan Pastor
Nema glasova
0%
Reformistička stranka - Prof. dr Milan Visnjic
Nema glasova
0%
Stranka demokratske akcije Sandžaka - dr Sulejman Ugljanin
Nema glasova
0%
Pokret radnika i seljaka
Nema glasova
0%
Socijaldemokratski savez - Nebojsa Lekovic
1
1%
SVE ZAJEDNO: BDZ, GSM, DZH, DZVM, Slovačka stranka - Emir Elfić
Nema glasova
0%
Koalicija albanaca presevske doline
Nema glasova
0%
Crnogorska partija - Nenad Stevovic
Nema glasova
0%
Komunisticka partija - Josip Broz
Nema glasova
0%
Nijedan od ponudjenih odgovora - NOPO
2
3%
Ubacicu prazan listic
6
9%
Necu izaci na izbore
21
31%
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378345#p2378345]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378175#p2378175]Sixto napisao:[/url]Ja mislim da je to Veliborka kliknula. Virtuelni neprijatelj za digitalne krstaske ratove se mora imati. Ako ga nema, mora ga se proizvesti!
:lood: :psiholog: :smeh:

ja sam rekao shta sam imao reci. tragichno nejedinstvo koalicije oko Tadica sa Preokretom i obratno dozvoljava pokretanje Srbije- nazad pravo u provaliju devedesetih.
SPS ti je ono ok, potaman?
By Glasnik
Ne razumem ljude koji su išli i crtali po svim papirima koje su dobili. :shrug:

Sorry, but I just can't...
By Glasnik
Pojedinac ne.

Ali lični osećaj za društvenu odgovornost, da.
Korisnikov avatar
By svejedno
ako je tako - onda se potrudi da razumes.
Korisnikov avatar
By Tungi
@Glasnik

A zamisli kolika je njihova politička odgovornost.

Ja nemam nameru da umrem u ovoj državi, tako da mi se savršeno jebe da li će doći Dveri, SNS, DS... I nisam izašao na glasanje, niti sam izlazio pre 4 godine.
By Glasnik
Svestan sam ja svega, Tungi.
Al, nekako, uvek prvo polazim od sebe. :shrug:

Ni ja ne verujem da ću ovde provesti ceo svoj život, al zbog generacija koje dolaze ne mogu da mi je svejedno ko će doći od pobrojanih. :shrug:

Oh well...
Odoh da se bavim razumevanjem.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378396#p2378396]Glasnik napisao:[/url]Da... Uvek se završi s tim. :sigh:
ocu kazem - ja npr. ne razumem ljude koji uopste mogu da glasaju za neka od ovih govana.

i to je moj problem, jel - pa sam se potrudio da razumem te ljude - i, cenim -- uspeo sam u tome. sad manje-vise shvatam kako neko moze da da glas nekim od raznih govana u ponudi. bilo je tesko, al uspeo sam.

..

e, sta ti ne razumes je samo tvoj problem i niciji vise - il se potrudi to da shvatis ili digni ruke od razumevanja, sta ti kazem.
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378400#p2378400]starsailor napisao:[/url]
a za koga si ti to glasao?
Ni najbližima nisam rekao za koga sam glasao, te to ne planiram ni da delim s forumaškim življem. :D

Ne mislim da će Srbiju da strefi kometa ukoliko najgora moguća opcija dođe na vlast, ali mislim da će svakako otežati razvoj zemlje u budućnosti.

Jednostavno NE MOGU da sedim i ubeđujem sebe kako baš ja znam šta ovoj zemlji treba i kako su svi ostali glupi i nastaviti trabunjanje (ili šaranje svih listića) uz ideju da time činim nešto korisno.

Mogao bih sad ovde da citiram i Platona s ''Oni koji su previše pametni da bi se angažovali u politici bivaju kažnjeni vladavinom glupih" jer mislim da ovo stoji. Uz to sam nepopravljivo svestan činjenice da se prosečni glasač desnice mnogo lakše odvuče do glasačke kutije i zaokruži tamo neki broj dok je levica razmaženija u tom pogledu, i ne želim da dopustim tamo nekom polupismenom idiotu, kome je Šešelj carina nad carinama, da nadglasa Srbiju koju ja želim da vidim!

NITI JEDNA partija, ovakva kakva je, nije 100% moj izbor. U svakoj mogu da nađem zamerku, ali me to ne sprečava da izađem i dam glas najbližoj mogućoj opciji svom viđenju Srbije.

A plus, ako je moj glas doprineo tome da neke (makar i fiktivno) pro-gej stranke ojačaju dovoljno da mogu da sastave Vladu, a neke druge (tipa Dveri ili Radikali) ne uspeju da pređu cenzus, kao što je izgledno da će se desiti ( :up: ) ja sam zadovoljan svojim izborom.

Nije savršeno. Biće opravdanih zamerki.
Ali smatram da ne bih imao moralni osnov da IŠTA u budućnosti ove novoformirane Vlade/Skupštine kritikujem ili zahtevam da sam na dan izbora odlučio da preko papira napišem ''Obesite se svi redom'' ili tako nešto.

Ovaj iovako predugi odgovor ću završiti s: ''Iako ja smatram ovo što sam napisao, naaaaaravno, svaki izbor, pa i crtanje po listićima, je potpuno legitiman.'' (Po cenu da mi pojedini opet zamere da zvučim kao predsednik nekih omladina. :D )
By Glasnik
Konstruktivna kritika, kao i uvek, dobrodošla.
Iz zemlje ili inostranstva, svejedno.
:up:
Korisnikov avatar
By bas bleu
i just thought it was a funny thing to say.
By Kragi
Skroz se slazem sa Glasnikom.
Licno, ne razumem one koji odu na glasanje, zaokruze svoju opciju a kasnije ne zele da kazu za koga su glasali, ali ae sad :smeh:

sve u svemu :up:
By Glasnik
@bas bleu:

Upozorenje: Predrasuda ahead!

Ja sam gej. Gejevi i drama su povezani pojmovi. :lol:
Kad pišem ovako, ja se zanesem i teško kontrolišem te izraze.
Radim na sebi da se ne frljam, al, jbg, ponese me misao katkad. :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
@glasnik: you should try being a dyke. we are so cool.

edit: evo vidi starce sejlorsko. coolness embodied.
By Glasnik
@starsailor:

Pazi, ako svojim glasom ne damo šansu ovima koji su makar na rečima pro-gej, kako da očekujemo da će ojačati i potencijalno izrasti u nešto što je zaista vredno glasa?

Crtanjem po listićima posredno dajemo vetar u leđa ''onim drugim'' strujama.

Ako se ovo s nemanjem lične politike odnosilo na mene, ok. Nek bude tako.

@bas bleu:

:lol:

Možda dobijem tu priliku u sledećem životu... Looking forward to it. :)
reci mi konkretno kome dajes sansu. ko je pro gej?
oni koji su pro samo kada je pride? a posle uoci izbora kosovo je srbija?
niko nije pomenuo gej prava u predizbornoj kampanji.
kao sto sam rekla biti pro je tako malo za mene. a oni nisu cak ni pro.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
reci. što vreme odmiče, ja sam sve više za lezbejski separatizam.
to mi reci sestro :punk:
salu na stranu razumemo se. koliko god ce nekima to sada zvucati lose, ta rec, ali jebes ga bitna je TA politika.
ajmo mi jedan ogranak ovako rano ujutro :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa starce nemoj si nepravedna - evo ivica dacic je prvi odgovorio na gsa upitnik da kaze da je protiv prajda ali se to nekako izgubilo u trijumfalnim tvitovima/fb statusima b. milicicevica i gsa da je dacic prvi odgovorio.
By Glasnik
@starsailor:

Slažem se da ne postoji partija koja kod nas može dobiti epitet ''pro-gej'' partije. Zato i navodim ovo ''makar na rečima''.
Međutim, zaista mislim da se s nekim partijama kao što su LDP, LSV, pa možda, ali možda, i DS, može raditi na tome.
U krajnjem slučaju, raditi kao što smo komentarisali na onoj temi o homofobu koji je na čelu majdanpeškog LDP-a, a to je pritisak iznutra. Moraju i gejevi/lezbe partija da zahtevaju od svojih lidera više, jasnije i glasnije. :shrug:

Dobićemo koliko smo bili uspešni u traženju. Za sada, nismo uspešno pokazali niti formulisali šta mi zapravo želimo, koliko smo mi zapravo normalni, koliko nas nije sramota (smo ponosni?) zbog toga što smo LGBT itd.

Razlikujemo se svi. Svestan sam da će više gej ljudi izlaziti na birališta i davati glas strankama koje će imati jasniju podršku zajednici i više autovanih LGBT ljudi, ali u ovakvim kriznim trenucima se ne bih igrao tako olako s opstankom potencijalnih saveznika u budućnosti. :shrug:

I ostavljam sad vaš mali ''dyke clan'' da uživa. :D
Neću više da vam kvarim sreću. :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!