Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Imam obicaj da kazem dodje mi da se ubijem ..ali nikad ne mislim tako
tako da do sada nula puta

Kad sam u depresiji
ja pre pomisljam da odem negde gde nema puno ljudi
nego na samoubistvo
Korisnikov avatar
By Macan86
jednom.To je bilo u osmom osnovne,par meseci pred maturu i keva mi je pravila pririsak oko toga što se ne oblačim i ne ponašam dovoljno ženstveno i što neću ni da čujem za haljinu koju mi je kupila za maturu.Čale mi je pa bio...Hmmm...Da kažemo nezgodan pa je histerisao na sve redom za to što je ostao bez posla te iste godine. U školi sam oduvek važio za odpadnika.Bio sam poprilično čutljiv i čudan jer nisam imao društvo.Uglavnom su me svi zajebavali zbog toga što se ne oblačim i ponašam kao ostale devojčice,a molo i zato što nisam mogao lepo da čitam i pisao sam kao šifrant pa su vrteli prču kako ja ne znam sva slova(kroz osnovnu sam se tako provlačio a da niko nije provalio da je to disleksija,samo su nastavnici tvrdili da sam lenj i aljkav i da neću da se potrudim pošto sam usmeno lepo znao da odgovaram,čak malo bolje od nekih nabeđenih odlikaša a na pismenim zadacima mi nisu priznavali odgovore zato što nisu mogli ni da pročitaju moj rukopis).Uspeli su tako svi zajedno da me ubiju u pojam da sam se osećao kao totalni promašaj...Još su me neke licemerke iz odeljenja taj dan izprozivale(u svakom odeljenju ima par takvih),tako da se sve to skupilo tad i jednostavno sam osetio da ne mogu više...
Sad,kao odrasla,zrela osoba kad razmišljam o tome znam da je to bila najveća glupost koja mi je ikad pala napamet...
Kad god si pomislio da se ubijes a nisi to uradio znaj da te je duh spasao.

U Novom zavetu se pominje hula na Duha Svetoga.
Bolje ti je huli na Boga nego Duha Svetoga, jer hula na duha se ne moze oprostiti.

Onaj koji skoci sa mosta u reku ima tri mogucnosti, da pokusa da se spase, da trazi pomoc drugih, tada trazi duha.Trece je da ga ne zeli.
To je neopisiva mrznja ka sebi, ka duhu.

To trece je hula na Duha.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671539#p2671539]barni napisao:[/url]Kad god si pomislio da se ubijes a nisi to uradio znaj da te je duh spasao.

U Novom zavetu se pominje hula na Duha Svetoga.
Bolje ti je huli na Boga nego Duha Svetoga, jer hula na duha se ne moze oprostiti.

Onaj koji skoci sa mosta u reku ima tri mogucnosti, da pokusa da se spase, da trazi pomoc drugih, tada trazi duha.Trece je da ga ne zeli.
To je neopisiva mrznja ka sebi, ka duhu.

To trece je hula na Duha.
Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653963#p2653963]Macan86 napisao:[/url]jednom.To je bilo u osmom osnovne,par meseci pred maturu i keva mi je pravila pririsak oko toga što se ne oblačim i ne ponašam dovoljno ženstveno i što neću ni da čujem za haljinu koju mi je kupila za maturu.Čale mi je pa bio...Hmmm...Da kažemo nezgodan pa je histerisao na sve redom za to što je ostao bez posla te iste godine. U školi sam oduvek važio za odpadnika.Bio sam poprilično čutljiv i čudan jer nisam imao društvo.Uglavnom su me svi zajebavali zbog toga što se ne oblačim i ponašam kao ostale devojčice,a molo i zato što nisam mogao lepo da čitam i pisao sam kao šifrant pa su vrteli prču kako ja ne znam sva slova(kroz osnovnu sam se tako provlačio a da niko nije provalio da je to disleksija,samo su nastavnici tvrdili da sam lenj i aljkav i da neću da se potrudim pošto sam usmeno lepo znao da odgovaram,čak malo bolje od nekih nabeđenih odlikaša a na pismenim zadacima mi nisu priznavali odgovore zato što nisu mogli ni da pročitaju moj rukopis).Uspeli su tako svi zajedno da me ubiju u pojam da sam se osećao kao totalni promašaj...Još su me neke licemerke iz odeljenja taj dan izprozivale(u svakom odeljenju ima par takvih),tako da se sve to skupilo tad i jednostavno sam osetio da ne mogu više...
Sad,kao odrasla,zrela osoba kad razmišljam o tome znam da je to bila najveća glupost koja mi je ikad pala napamet...
Drago mi ej da si to prebrodio,hrabar/ra si
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa eto ako baš moooooooooooooorate, eutanazirajte me... Mada, i nisam ja nešto za to...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671648#p2671648]Rosmersholm napisao:[/url]Nate kako da vam kažem, imam razornu glavobolju, a pročitao sam i temu o bogu i ikonama, može li to biti to braćo?
Could you do me a favour?

Pre nego shto uchinish bilo kakav nepromishljen korak, mozhesh li molim te da probash sa ovom tehnikom:

Btw, don't worry, if it doesn't work out, just do it again!

Pozdrav :bye:
Korisnikov avatar
By Horcrux
U poslednje 3 godine nijednom, pre toga....recimo da sam bio u haosu sa 15 godina :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672046#p2672046]Mindphaser napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671648#p2671648]Rosmersholm napisao:[/url]Nate kako da vam kažem, imam razornu glavobolju, a pročitao sam i temu o bogu i ikonama, može li to biti to braćo?
Could you do me a favour?

Pre nego shto uchinish bilo kakav nepromishljen korak, mozhesh li molim te da probash sa ovom tehnikom:

Btw, don't worry, if it doesn't work out, just do it again!

Pozdrav :bye:
estetski ideal: boli me mozak curi mi krv iz nosa hladan sam kao leš +
poslovni ideal: upasti među kolege sutra blijed kao sablast i povratiti krv
Korisnikov avatar
By TeaMarsovac
Čuj pomislila... Pokušala... Mnogo puta.. Od kojih su 3 valjda bili voma ozbiljni.....

Sada to pokušavam da ne pokušavam. Haahha :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Vlastoručna eutanazija nije oduzimanje svog života već zauzimanje svoje smrti. Vitalistički čin par excellance. Trijumf ljudske slobode nad automatizmom nagona - prvenstveno onog za samoočuvanjem - kao i sentimentalne patološke ovisnosti za još malo života.

To sa psihologijom samoubojstva - oblikom kapitulacije superegu, sramu, društvenim konvencijama, vlastitim slabostima, sramotnom eskapizmu - veze nema.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680379#p2680379]Laerem napisao:[/url]Vlastoručna eutanazija nije oduzimanje svog života već zauzimanje svoje smrti. Vitalistički čin par excellance. Trijumf ljudske slobode nad automatizmom nagona - prvenstveno onog za samoočuvanjem - kao i sentimentalne patološke ovisnosti za još malo života.

To sa psihologijom samoubojstva - oblikom kapitulacije superegu, sramu, društvenim konvencijama, vlastitim slabostima, sramotnom eskapizmu - veze nema.
a depresija je oslobadjanje od stega prirode ljudi da voli srecu? :retard:

such pop much psychology
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680452#p2680452]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680379#p2680379]Laerem napisao:[/url]Vlastoručna eutanazija nije oduzimanje svog života već zauzimanje svoje smrti. Vitalistički čin par excellance. Trijumf ljudske slobode nad automatizmom nagona - prvenstveno onog za samoočuvanjem - kao i sentimentalne patološke ovisnosti za još malo života.

a depresija je oslobadjanje od stega prirode ljudi da voli srecu? :retard:

such pop much psychology
ma bre njemu je to tako, važi za njega. dok recimo ne važi za zvonkija. ili blond brat i darling. svako ima svoje neko značenje, ne postoji univerzalno i objektivno :zakljucano:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680379#p2680379]Laerem napisao:[/url]Vlastoručna eutanazija nije oduzimanje svog života već zauzimanje svoje smrti. Vitalistički čin par excellance. Trijumf ljudske slobode nad automatizmom nagona - prvenstveno onog za samoočuvanjem - kao i sentimentalne patološke ovisnosti za još malo života.

Pomesao si to sa dati zivot za drugoga.
Ne zato sto je slabiji, jaci, tvoje dete, prijatelj...vec samo stati ispred zla i primiti to sebi.

To je danas redje od sresti pingvina u Africi.
U autobusu kad napadnu coveka niko da ga zastiti.
Takvi smo danas.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!