Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329125#p2329125]Blady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329020#p2329020]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326871#p2326871]Blady napisao:[/url]Super mi je avatar od malog princa :sweet:
svaki put se utripujem da je ona bela mrlja fleka na ekranu, što i nije toliko nemoguće, imajući u vidu moje navike pri ishrani. prvi put sam čak i posegnuo da je iščeprkam. :mad:
:smeh:
Tek sam sada skontala tu belu tackicu :D

Hehehe, sad znate jos jedan razlog zasto sam uzeo ovu slicicu. :saint:
Korisnikov avatar
By disddaster
Nikada nisam imao povoda da razmišljam o tome. Nadam se da neću. A i..kako ono beše: skupa koža.
Ne sjećam se da sam baš razmišljala o suicidu i nekim scenarijima kako bih to voljela napraviti, ali sam puno puta zaželjela nestati. Onako, da me u sekundi više nema.

Možda čudno, ali nekako mi je utješna spoznaja da imam(o) i tu opciju.
Korisnikov avatar
By Blady
VIse puta, ali nisam skoro.
Niti zelim.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sasvim nenamerno naiđoh na brilijantan tekst koji savršeno odgovara postavljenoj temi. prekucaću pomenuti deo. mogu reći, pomalo stidljivo, da su me ove reči ostavile potpuno razoružanu...

"As every strength may become a weakness (and under some circumstances must) so, on the contrary, may the typical suicide find a strength and a support in his apparent weakness.
... he found consolation and support, and not merely the melancholy play of youthful fancy, in the idea that the way to death was open to him at any moment. It is true that with him, as with all men of his kind, every shock, every pain, every untoward predicament at once called forth the wish to find an escape in death. By degrees, however, he fashioned for himself out of this tendency a philosophy that was actually serviceable to life. He gained strength through familiarity we the thought that the emergency exit stood always open, and became curious, too, to taste his suffering to the dregs. If it went too badly with him he could feel sometimes with a grim malicious pleasure: "I am curious to see all the same just how much a man can endure. If the limit of what is bearable is reached, I have only to open the door to escape." There are a great many suicides to whom this thought imparts an uncommon strength."

:hamlet:

gospodin Herman, kakav poznavalac ljudske duše! dubok naklon Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti, Zvonki, ne treba da p(r)omisliš, pre nego što to i uradiš.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622502#p2622502]dharmox napisao:[/url]Ne bih to napravio svojom rukom, bolje da neko drugi odluči...
Da se recimo nađem u avionu punom sveta koji mora pasti - svi oni željni još života, ja željan smrti.
Kao i svi diskutanti u ovoj temi - i ti si jedan deficit. Prosto. Deficit. I tvoji roditelji su bili deficit, deficit rađa deficit, tako da bi i tvoje dete bilo jedan običan deficit. Bio živ, ili mrtav, svejedno je, deficit si, ubio se, ne ubio, deficit. Tu si, pa si tu. :njuska:
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedino ako ga nisi napravio, inače jeste. :yes:
Korisnikov avatar
By 2kune
da se kazni smrću svatko tko pomisli na suicid! :sudija:
Pa sada da baš baš razmišljam o suicidu i stvarno se poželim ubiti, to definitivno ne (znači nula puta). Jedino sam razmišljao kako bi to izgledalo iz perspektive osobe koja bi me našla i kakvo bi to čisto sranje bilo prirediti mojim roditeljima i bližnjima. Bio je neki dokumentarac na tu temu i jednostavno to da te netko nađe u takvom stanju je baš nešto ugh. :/
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dosta.

onda sam skontala da je zapravo efikasnije da pobijem druge. sad uživam u životu štedim za pištolj i tako.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
btw nemojte se samoubijati, gledajte film god bless america, pa kad skontate poentu, možemo da se združimo i zajedno ubijamo one zbog kojih nam dođe da se ubijemo :sweet:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!