Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By IMPACT
ChristianTroy napisao:Sad mislim da nista u kosmosu nije slucajno, pa cak ni jedan mali zivot jednog obicnog gay deckica koji nije znao da zivot treba ziveti.:andjelak:

Навреше ми сузе од ове твоје реченице, њоме је сажет сав очај моје јадне младости у Београду...
Нисам никад размишљао о самоубиству али сам често мислио кад је болело да пресвиснем а болело је често, да се ујутро једноставно нећу пробудити.
By LeDeNa_
Kad vidim ovu temu smuci mi se...I ja sam stavljala glupave teme ali ova tema je grozna...

Koliko puta sam pomislila na samoubistvo?

Svasta!
Korisnikov avatar
By Torry
LeDeNa_ napisao:Kad vidim ovu temu smuci mi se...I ja sam stavljala glupave teme ali ova tema je grozna...

Koliko puta sam pomislila na samoubistvo?

Svasta!

zasto? mozda nekom pomogne, neciji saveti, nedoumice, kolebanja, podrska, motivacija...

potencijalne samoubice su labilne, kazu da i u podsvesti nikada ne mogu tu misao da izbace iz glave. smatraju za njih da su kukavice, slabici, najlakse je osudjivati ali treba im pomoci i saslusati ih.

samim tim da se tema izbegava u bilo kom kontekstu i pricati da je glupa stvara kontraefekat.
By LeDeNa_
Ma daj molim te...Svako je imao problema (tako i ja) pa mi nije palo na pamet to...Drugo, jos je gore kad procitam da je neko pomislio dosta puta...Pa nek ide u bolnicu..Jok, mi cemo pomoci da se ne ubije...Aham.
Već sam se, čini mi se, izjasnio po ovoj temi, a sad da kažem reč-dve o tome što se često za samoubice čuje da su kukavice, slabići i sl.
Kako to, molim vas ?
Za iskakanje kroz prozor na 10 spratu, ili rezanje vena treba imati dobre kuraži, ja to nikad ne bih smeo da učinim.
Eventulano bih mogao sebi da ispalim metak u lobanju, ili da se nagutam nekih pilula i to pod posebnim uslovima - da sam trešten pijan i očajan.
Korisnikov avatar
By Torry
LeDeNa_ napisao:Ma daj molim te...Svako je imao problema (tako i ja) pa mi nije palo na pamet to...Drugo, jos je gore kad procitam da je neko pomislio dosta puta...Pa nek ide u bolnicu..Jok, mi cemo pomoci da se ne ubije...Aham.

to je tvoje naravno ali ne mozes za nesto u sta se ne razumes i nemas pojma da kazes da je glupo

gde je tu tolerancija?
By LeDeNa_
Onda mi ti objasni posto se razumes o osobama sklona samoubistvima...

Ali sa duzim tekstom.

Hvala!
Korisnikov avatar
By Blady
LeDeNa_ napisao:Ma daj molim te...Svako je imao problema (tako i ja) pa mi nije palo na pamet to...Drugo, jos je gore kad procitam da je neko pomislio dosta puta...Pa nek ide u bolnicu..Jok, mi cemo pomoci da se ne ubije...Aham.
A cega se ti bojis?
Ne mislim da ova tema moze pomoci ili odmoci.
By LeDeNa_
Bojim se kad procitam koliko su ovde ljudi pomislili na samoubistvo.

p.s.Samo nastavite, ja ovde ulaziti vise necu.Rekla sam sta sam imala.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Da ne postanes jedna od njih?
Ne boj se, svi smo razliciti.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Pa cega se onda bojis?
Ne znam cega bi se mogla bojati.
Ako ti smeta tema, a ti je zaobidji i prihvati da ljudi jednostavno razmisljaju o tome.
*deni* napisao:Već sam se, čini mi se, izjasnio po ovoj temi, a sad da kažem reč-dve o tome što se često za samoubice čuje da su kukavice, slabići i sl.
Kako to, molim vas ?
Za iskakanje kroz prozor na 10 spratu, ili rezanje vena treba imati dobre kuraži, ja to nikad ne bih smeo da učinim.
Eventulano bih mogao sebi da ispalim metak u lobanju, ili da se nagutam nekih pilula i to pod posebnim uslovima - da sam trešten pijan i očajan.
Slazem se sa tobom, ja isto nemam petlju za tako nesto pa i ne razmisljam o tome, a i volim zivot.
Ali jednom sam pozeleo da me nema, ne znam jel se to ubraja u ovo.
To je bilo kada sam ostao bez voljene osobe.
Mislim da ljudi koji su skloni samoubistvu nisu kukavice i ne gledam na to tako.To su ljudi koje nece niko da saslusa, nemaju poverenje u druge a sami ne mogu da se izbore sa necim sto je tesko kao tona olova.
Za mene su to borci bez saborca i uvek sam tu za takve ljude.
Korisnikov avatar
By Torry
LeDeNa_ napisao:Bojim se kad procitam koliko su ovde ljudi pomislili na samoubistvo.

pa kako da ti objasnim kada neces da citas?
Korisnikov avatar
By Delete
Torry napisao: pa kako da ti objasnim kada neces da citas?
Isto kao homofobu da pederluk nije prelazan.
By LeDeNa_
Delete napisao:
Torry napisao: pa kako da ti objasnim kada neces da citas?
Isto kao homofobu da pederluk nije prelazan.
Mozes ti to i bolje.
By LeDeNa_
Torry napisao:
LeDeNa_ napisao:Bojim se kad procitam koliko su ovde ljudi pomislili na samoubistvo.

pa kako da ti objasnim kada neces da citas?
Ok, procitacu.
Pomišljao nekoliko puta kada sam bio klinac. Čak jednom pokušao tabletama, tj brufenima. Šta sam mogao da znam sa 8 godina.......To je bilo grozno vreme-moji su ostali bez posla, tukli se i stalno svađali dok se nisu razveli, neke komšije su izgubili glave u obračunima sa kriminalcima, društvo je bilo degradirano. Sada mi je drago što je sve ispalo u redu. Završio sam fax, pohađam master studije i trudim se. Jer znam zašto. Uhvati me i depresija ponekad, ali znam da je i ona prolazna. Lekove ne pijem i odbijam ih. Ili ću uspeti u životu ili ću umreti pokušavajući, ali se ne dam!!! :sw:
Korisnikov avatar
By Blady
Super mi je avatar od malog princa :sweet:
Korisnikov avatar
By bu
ih mnogo..al vise ne razmisljam u tom pravcu..:)
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329020#p2329020]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326871#p2326871]Blady napisao:[/url]Super mi je avatar od malog princa :sweet:
svaki put se utripujem da je ona bela mrlja fleka na ekranu, što i nije toliko nemoguće, imajući u vidu moje navike pri ishrani. prvi put sam čak i posegnuo da je iščeprkam. :mad:
:smeh:
Tek sam sada skontala tu belu tackicu :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!