Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By L-Only
Toliko neprijatnih situacija i, opet ponavljam, činjenica o diskriminaciji.

Večeras je u Vip-u u mom prisustvu jedan Rom bio ismevan i provociran od strane 4-orice gej muškarca.

Jednostavno je da znate gde ste došli i kakva se muzika sluša.
Kome se ne dopada, može jednostavno da napusti mesto.

Tolerancija pre svega!
Korisnikov avatar
By Dina
:(

Neshvatljivo...
Korisnikov avatar
By Paki
Jesi li zaštitila dečka, stala u njegovu odbranu?
Korisnikov avatar
By Deepblue
ONE TO RULE THEM ALL, ONE TO RULE THEM ALL... Dragi moji prijatelji
Korisnikov avatar
By starky
Ma koja bre diskriminacija roma u VIP-u???
Pa mene i moje drugarice je pripadnik bas te "diskriminovane" grupe,a sve pod izgovorom da radi u obezbedjenju(sto verovatno podrazumeva da moze da maltretira koga stigne,gura,sutira,hvata za vilicu itd.) maltretirao sinoc na sred kluba...
I to uz podrzavanje "tetke sa vrata" koja sebe naziva,ja mislim Jovanka,i "koja" ili "koji",jer ne mogu nikako da definisem kako sebe dozivljava,definitivno ima problem sa time sto i devojke dolaze u taj klub.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bash tako ako vam se ne svidja, ne idite i gotovo... Meni prija ponekada da odem, ali se ne zalim...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
VIP je najprljavije mjesto koje sam u zivotu vidio!
Naspram njega, X je odisao glamurom i stilom...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne seri bananice.... Ja sam obozavao X, ali je ono bilo dno dna! Razvaljene wc solje, pokidano neshto shto je bilo po podu (vidite ne znam ni shta je bilo u kakvom je stanju bilo) svakakve grozote na sve strane... U VIP-u je mahom sve chisto i skoro je lokal renoviran... Tako da budi malo i objektivan, ako se tebi nije svidelo ne znachi da je prljavi...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
oops, ja nikad u zivotu nisam usao u WC u rupi, tako da ne znam. Ali onaj dio oko shipke je bio zaista ok na neki nacin.
Ovamo je u WC-u sikljala voda na sve strane, nije se moglo prici umivaoniku, a hodnik ispred je bio prepun vode.
To je bilo stanje koje sam ja vidio - moguce da sam samo maler pa dosao kad nije sve bilo u redu...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hm pa kako nisi primetiu o rektumu (rupa, x, kako god) da je pod sav u rupama dok djuskash upadash u njih maltene... A desava se to sa WCom. Nista nije savrsheno. :giggle: Ali to je vishe do posetioca no do kluba, ja cenim...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Paki

Ne znam cemu ovakvo pitanje...
pa naravno da je devojka stala u odbranu decka i da je ocitala lekciju nalickanim tetkama koje misle da ako su dobro odevene, skockane, i ako misle da dobro izgledaju, nesto iznad jednog Roma....

"Prljaviji si od svih Roma u ovom klubu," - je nesto cime je tetka te veceri bila pocascena od L-Only i nije mi zao sto su to culi....stavise, srce mi je na mestu... sva sreca pa se tako nesto nije desilo meni, tj da je na mene neko tako nasrnuo ili na nekog sa kim ja stojim, nakon prvog diplomatskog upozorenja, nekome bi letela glava, pa moze da se zali kom hoces...

jadni su momci koji prozivaju jednog Roma u drustrvu zenske osobe.....

Uostalom, ne znam cemu tolika averzija prema Romima, kada ja do sada, koliko izlazim, nisam osetio da je neki od njih dosao a da se nije okupao, ocesljao, sredio.....koza ne moze da se posvetli i to je cinjenica.... a nasim "belim" momcima neka sluzi na cast sto ocekuje nekakvu toleranciju a netolerantni su prema nekome ko je razlicit.... ito ne svojim odabirom....

Svako od nas bi voleo da moze u VIP da dodje u skupoj garderobi, da parkira dobar auto i da se ne cima po gradskom prevozu, ali nazalost, realna slika je drugacija....

treba biti tolerantan prema svakome.... meni npr smetaju navaletni sredovecni muskarci koji kazu zenama da izlaze sa drustvom, a zavrse u VIP klubu i navalentno spopadaju klince... nekima cak i nude sitan novac da budu sa njima..... to je mnogo jadnije od jednog gay Roma koji je izasao kao sav normalan svet da se provede... on na to ima PRAVO i niko to pravo ne moze da mu uskrati ili pokvari zadovoljstvo...

Da smo malo vise svesniji, imali bi 5-6 dobrih klubova i mesta na koja mozemo da biramo, ovako se sve svelo na taj VIP gde moras da dodjes pre 00h da bi uopste mogao da udjes, ventilacija je dobra, ali je previse velika guzva... svest....
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by Paki
Ne znam cemu ovakvo pitanje...
Da bi se na njega odgovorilo.
Hvala. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by *STATUS*
... navaletni sredovecni muskarci koji kazu zenama da izlaze sa drustvom, a zavrse u VIP klubu i navalentno spopadaju klince... nekima cak i nude sitan novac da budu sa njima..... to je mnogo jadnije od jednog gay Roma koji je izasao kao sav normalan svet da se provede... on na to ima PRAVO i niko to pravo ne moze da mu uskrati ili pokvari zadovoljstvo...
Ako sam dobro razumeo (a čitam samo kako si napisao) pojava sredovečnih oženjenih muškaraca u gej klubu je mnogo jadnija od gej Roma koji izlaze u klub, što implicira da je i izlaženje gej Roma u gej klub u određenoj (manjoj) meri jadno ?

... Ili se SAMO nisi dobro izrazio ? :)
Korisnikov avatar
By Paki
Pažljivo čitam, bananice, i pitam.
Onog ko je to napisao. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Toliko pazljivo da pretjerujes.
Znam koga si pitao, moj post je bio samo komentar, ne odgovor na tvoje pitanje:)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Paki, hteo sam da pitam? Zasto nekome smetaju Romi u bilo kom klubu ?

I da izrazim stav da meni, MNOGO vise smetaju OZENjENI MUSKARCI sa burmama da desnoj ruci, 40 i kusur godina koji uspavaju svoju decu ili ih isprate u grad pa dodju da budu NAVALENTNI na one zbunjene klince koji, CAST IZUZECIMA, kada pomenes 50 eura, dizu noge i ne pitaju kome ...

kapirate....
Korisnikov avatar
By ns.happy
statuse, ali zbilja, ispada da tebi i romi onda smetaju, samo eto, u manjoj meri?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
smeta mi kad je neko NAVALENTAN i kada ne mogu da ga se otkacim celo vece.. i kada mi se okaci o glavu nikako da ukapira da to ne ide....

ja sam maksimalno tolerantan....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!