Originally posted by Paki
Jesi li zaštitila dečka, stala u njegovu odbranu?
Ne znam cemu ovakvo pitanje...
pa naravno da je devojka stala u odbranu decka i da je ocitala lekciju nalickanim tetkama koje misle da ako su dobro odevene, skockane, i ako misle da dobro izgledaju, nesto iznad jednog Roma....
"Prljaviji si od svih Roma u ovom klubu," - je nesto cime je tetka te veceri bila pocascena od L-Only i nije mi zao sto su to culi....stavise, srce mi je na mestu... sva sreca pa se tako nesto nije desilo meni, tj da je na mene neko tako nasrnuo ili na nekog sa kim ja stojim, nakon prvog diplomatskog upozorenja, nekome bi letela glava, pa moze da se zali kom hoces...
jadni su momci koji prozivaju jednog Roma u drustrvu zenske osobe.....
Uostalom, ne znam cemu tolika averzija prema Romima, kada ja do sada, koliko izlazim, nisam osetio da je neki od njih dosao a da se nije okupao, ocesljao, sredio.....koza ne moze da se posvetli i to je cinjenica.... a nasim "belim" momcima neka sluzi na cast sto ocekuje nekakvu toleranciju a netolerantni su prema nekome ko je razlicit.... ito ne svojim odabirom....
Svako od nas bi voleo da moze u VIP da dodje u skupoj garderobi, da parkira dobar auto i da se ne cima po gradskom prevozu, ali nazalost, realna slika je drugacija....
treba biti tolerantan prema svakome.... meni npr smetaju navaletni sredovecni muskarci koji kazu zenama da izlaze sa drustvom, a zavrse u VIP klubu i navalentno spopadaju klince... nekima cak i nude sitan novac da budu sa njima..... to je mnogo jadnije od jednog gay Roma koji je izasao kao sav normalan svet da se provede... on na to ima PRAVO i niko to pravo ne moze da mu uskrati ili pokvari zadovoljstvo...
Da smo malo vise svesniji, imali bi 5-6 dobrih klubova i mesta na koja mozemo da biramo, ovako se sve svelo na taj VIP gde moras da dodjes pre 00h da bi uopste mogao da udjes, ventilacija je dobra, ali je previse velika guzva... svest....