Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By makifaki
glup ne glup, ali sam se samo pitao, jer me nista ne bi iznenadilo.
Silan nisam, samo pratim sta se dogadja na sceni i sta se sve dogadjalo u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mene je neko ondak slagao posto sam ja cuo da je zurka bila onako...kao i svaka normalna zurka.
A sad Kurir pise da je to bio bal i da je bilo bahanalija :crveni:
A svi u Srbiji znaju da je Kurir ugledni dnevni list koji obradjuje ozbiljne teme pise ozbiljne tekstove i da nije tacno da su novinari polu pismeni i da pisu tekstove koji su tako sroceni da podsecaju na skolski sastav koji je pisao neki osnovac :lol: :kakodane:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Neko ko je u stanju da organizuje i odrzava LnQ zurke na tom i nivou i tog kvaliteta (bez obzira sta ko mislio o muzici), nema potrebe da pravi tako bezvezne poteze kao sto je namerno pojavljivanje na tako glup nacin i u tako glupom glasilu kao sto je "Kurir".
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by hlaefdige
Neko ko je u stanju da organizuje i odrzava LnQ zurke na tom i nivou i tog kvaliteta (bez obzira sta ko mislio o muzici), nema potrebe da pravi tako bezvezne poteze kao sto je namerno pojavljivanje na tako glup nacin i u tako glupom glasilu kao sto je "Kurir".
A ponajmanje ima potrebu da to plasira preko rubrike " Crna hronika ".
:ozbiljan:
By makifaki
Sestro slatka samo ti zivi u snovima :)

- Evo ti citat sa 4 strane i to od sledeceg korisnika Egmont

"Uradicu nesto pametnije. Inteligentnije. Videcete vec na sledecoj zurci. Bicete ponosni. ;)

A i svidja mi se duh koji pokazujete i sto ne pokazujete strah, vec sasvim prilicnu reakciju, a to je bes."

Samo se nadam, da ne dovede radovce pa da onda bas budete ponosni :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a uradio bi to....zasto?!?!?!

bila bih ponosna i pred "redovcem"....a ti?
By makifaki
ajde ne zelim sa tobom da se raspravljam, samo procitaj sve postove, pa pokreni vijuge.

btw, ja zivim sa dva "redovca" u kuci....i sta cemo sad?

izadji na ulicu pa bud ponosna, a ne samo izmedju 4 zida.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
procitala sam sve postove! ukljucujuci i tvoj komentar, kao i egonove!

sta cemo sad?!?!?!?!?!?! ti njima pretis? jesu to ti koji treba da nam budu dovedeni na zurku?! ma daaaaaj

po cemu ti znas da je moj ponos izmedju 4 zida, i da nije na ulici?

i ako ne zelis samnom da se raspravljas, ne postavljaj optuzivacke i slabo argumentovane postove pa se necu osecati izazvano da na takve odgovorim
By makifaki

sta cemo sad?!?!?!?!?!?! ti njima pretis? jesu to ti koji treba da nam budu dovedeni na zurku?! ma daaaaaj

po cemu ti znas da je moj ponos izmedju 4 zida, i da nije na ulici?

i ako ne zelis samnom da se raspravljas, ne postavljaj optuzivacke i slabo argumentovane postove pa se necu osecati izazvano da na takve odgovorim
Zar napad nije najbolja samoodbrana.

Upravu si ne znam, ali vidim po tome kako trosis energiju na postovima, verovatno ti je odlazak na pride u zg najvece postignuce sto se tice angozovanja van 4 zida.

Da pretim, tako sto im kazem da cu da ih vodim na zurku gde ima brdo pedera.
I mislim da treba da budu dovedeni na zurke pa se nece vise preseravati o necemu o cemu nemaju pojma.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ovo je toliko glupo da me mrzi.....

ukratko

-nisi dobro razumeo deo o tome ko kome kime preti...
-da, vrlo sam dokona jutrom
-ako mislis da treba da budu dovedeni na zurke, u cemu je onda problem ako mislis da ce ih egon dovesti tamo?
-ja nisam aktivista i nemam veliki doprinos, ali bar ne serem po necemu sto radi neko drugi kad vec sama nisam u stanju da napravim takvo nesto! egonu mozes za zurke i angaovanje, ma kakvo ono bilo, moze samo "hvala da se kaze"
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bla, bla, bla.....

Ja bih hteo da pohvalim isto Lazara koji je svojim mudrim okom motrio i rasterivao paparazze dok ste se vi uzivali u vasim "bahanalijama" :lol:

Morate mu se oduziti sto pazi na vas i sto je vas :angel: cuvar

:paki:
:bye:
By makifaki
da hajde da zavrsimo ovu glupu prepisku i da se zahvalimo svima, podignemo jednu crkvicu pokajnicu za medije, napravimo litiju po bg i svi budemo srecni i zadovoljni.
Korisnikov avatar
By hasanaginica
makifaki! more te sumanute ideje...znas koja je procedura.
By Pending-For-A-Bending
@makifaki
Neverovatno koliki si retard. Egmont nikad ne bi uradio tako nesto. Niko sebi, svojim zurkama, svojim posetiocima, pa i svim ostalim pripadnicima (bili oni u ormanima ili na ulici) LGBT populacije ne bi priredio ovako negativnu "promociju"

A sto se tice nasilja i besa, ja sam prvi za to da se sa gaybasherima poprica pesnicama i martinkama. Ne vrede tu price, niti zvanicna saopstenja ili otvorena pisma.

Stvarno pozelim da se nadjem jednom na nekoj zurci gde ce se desiti neki gaybashing eksces, pa da se uz bozju pomoc na toj zurci zadese i ostali "nestereotipni" pederi pa posle da vidim da li ce neko kad ga pita ortak odakle mu te masnice da kaze "Prebili me pederi"
By Dragonite
dokle više ove provokacije ... :mete:

koja je logika da Boris pravi sebi negativnu reklamu kad je svaka žurka puna?

Andjelat, hvala na komplimentu, mislim da jednom delu homofoba može razložno da se objasne neke stvari (ljudima koji nisu videli gay/bi/trans osobu u životu i koji papagajski ponavljaju predrasude) ali da jednom delu, ljudima kojima je mržnja uprogramirana u mozak do genetskog nivoa, mržnja i strah prema svemu što je drugačije, može jedino batinanjem da se razbije stereotip da su pederi slabi, nemoćni i da se kriju po budžacima.

Puna podrška BBBovom postu... ne daj bože da se desi neki ekces na žurci, mislim da bih ubio nekog. Ne mogu drugačije da reagujem kad neko želi da povredi moje prijatelje.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam ipak protiv svakog nasilja..

Moze tu svasta da se drugo smisli, ali nasilje
je poslednja instanca...

Znam da bi vi momci da im... #@$#%^,
ali ...

Mozemo lepo da se igramo i da im
sve to uradimo njihovim oruzjem...
Olovkom i fotoaparatom..

:jutro:
By Dragonite
:kolo:

ženo, pričaš sa piscem i prevodiocem. Sve ideje šibni na U2U

:cool:
Korisnikov avatar
By Egmont
I am busted.
Originally posted by makifaki
Sestro slatka samo ti zivi u snovima :)

- Evo ti citat sa 4 strane i to od sledeceg korisnika Egmont

"Uradicu nesto pametnije. Inteligentnije. Videcete vec na sledecoj zurci. Bicete ponosni. ;)

A i svidja mi se duh koji pokazujete i sto ne pokazujete strah, vec sasvim prilicnu reakciju, a to je bes."

Samo se nadam, da ne dovede radovce pa da onda bas budete ponosni :P
Korisnikov avatar
By Hys.
...and thats what I call a cool response :up:
OT:
Ne bih da ponavljam sve sto su pametni ljudi rekli na ovu temu.
Ne'am vise isprika da ne sednem da pisem.
Kontradiktorno?
Kol it "nanizam" if ju lajk.
Korisnikov avatar
By colorado
Jeste cico... pokreni malo vijuge!
Korisnikov avatar
By greek_lover
a sisjaset kakvih dogadjaja smo bacili u zasenak ovim bla, bla, blahanalijama :D

btw, g-dine Milicevicu, prekrasan party :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kad ce sledeci pederbal? Moram bolje da isplaniram, jer sam na ovaj dosla suvise kasno (i propustila bahanalije) i otisla prerano (i propustila konzumiranje narkotika). Nema veze, bar sam slusala gay taktove! :blenta:
Korisnikov avatar
By greek_lover
da, taktovi su bili prilicno cool:yay:

pohvale osoblju, poprilicno je usluzno
Korisnikov avatar
By Egon

sta cemo sad?!?!?!?!?!?! ti njima pretis?

shto ja?! :wtf: shta ja?! shta ja sam ja sad uradio? :sniff:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
izvinjavam se! mislila sam na Egmonta!
Korisnikov avatar
By Egon
ali mislish na mene ... osecjam se polaskano ... :D
By gorstak
bas dobra desavanja u bgd sto se tice gay populacije
sada jos treba da ocekujemo kada je ceo bgd video gde se nalazi mesto dal ce neko da nas ceka iza uglova na putu do kuce kao i u prethodnom klubu alijansi... :vestica: :vestica:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Doci ce EUROSONG 2008, a to je samo po sebi
gay manisfestacija..

Pa ce ljudi da se razmile i da traze klubove..

Mozemo da ih uputimo u redakciju kurira.. pravo..
kao glavni klub u gradu..

:dance:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!