Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by hlaefdigeA ponajmanje ima potrebu da to plasira preko rubrike " Crna hronika ".
Neko ko je u stanju da organizuje i odrzava LnQ zurke na tom i nivou i tog kvaliteta (bez obzira sta ko mislio o muzici), nema potrebe da pravi tako bezvezne poteze kao sto je namerno pojavljivanje na tako glup nacin i u tako glupom glasilu kao sto je "Kurir".
Originally posted by hlaefdigeZar napad nije najbolja samoodbrana.
procitala sam sve postove! ukljucujuci i tvoj komentar, kao i egonove!
sta cemo sad?!?!?!?!?!?! ti njima pretis? jesu to ti koji treba da nam budu dovedeni na zurku?! ma daaaaaj
po cemu ti znas da je moj ponos izmedju 4 zida, i da nije na ulici?
i ako ne zelis samnom da se raspravljas, ne postavljaj optuzivacke i slabo argumentovane postove pa se necu osecati izazvano da na takve odgovorim
Originally posted by makifaki
Sestro slatka samo ti zivi u snovima
- Evo ti citat sa 4 strane i to od sledeceg korisnika Egmont
"Uradicu nesto pametnije. Inteligentnije. Videcete vec na sledecoj zurci. Bicete ponosni.
A i svidja mi se duh koji pokazujete i sto ne pokazujete strah, vec sasvim prilicnu reakciju, a to je bes."
Samo se nadam, da ne dovede radovce pa da onda bas budete ponosni
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!