Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by selperedejzTo nije to.Originally posted by A.F.K.A.OBPa to.
Meni je najgluplje to sto imamo Beogradsku ulicu usred Beograda.![]()
Ima spomenik zahvalnosti Francuskoj, nema potrebe i za ulicom koja se zove Francuska.
Originally posted by XanaXMada je to i prije džamije bio umjetnički paviljon kojemu su dodani minareti naknadno pa je džamija izgledala ovako
i u RH se promijenilo dosta... s razlogom, ali i bez... npr. "Džamija" u samom centru, svi je tako zovu, usprkos da su joj režimi mijenjali naziv...
a ostao je baš onaj naziv, iz NDH, budući da je zgrada za 2.s.r. zaista bila džamija...
Originally posted by kiss addictOriginally posted by Ulix
Cak i da je ime dobila po drzavi, bilo bi odvratno i sitnicavo menjati ga sada, kada je ta zgrada postala jedan od simbola Beograda.![]()
i uostalom, i da joj promene naziv, ljudi bi je i dalje zvali Palata Albanija... isto kao što se svi na Trgu nalaze "kod konja" a ne kod Kneza Mihajla, što bi bilo logičnije i normalnije
Originally posted by kal zakathfakat ne znam objasniti gdje se to nalazi, u blizini Hrvatskog trga, ima kao manji kompleks i tamo je "Centar za molekularno biologijo" medicinskog faksa di povremeno idem... i žena (mentorica) mi je rekla da su te zgrade, u stvari, nekad bile dio konjušnice... i zbilja mi nije jasno zašto "hrvatski", jer valjda je slovenski / slovenački "horvaški"? to mi žena nije znala objasniti...
Da, ima Hrvatski trg. Ali nisam znao da je tamo bila konjušnica. Mada ima logike, zbog blizine kasarne.
Inače, kod nas su partizani relativno dobro prošli, najebali su komunisti.
Originally posted by Stripim'znam, ali... ja uvijek kažem "kod džamije". i većina ljudi koju poznajem zovu samu zgradu, trg, kružni tok - džamija...
Mada je to i prije džamije bio umjetnički paviljon kojemu su dodani minareti naknadno pa je džamija izgledala ovako
Originally posted by XanaX
... i zbilja mi nije jasno zašto "hrvatski", jer valjda je slovenski / slovenački "horvaški"? to mi žena nije znala objasniti...
Originally posted by kal zakathah, sori slovenskom jeziku i slovencima... sad kad razmislim, valjda sam ja ubacio "o" u hrvaški... nikad neću naučiti slovenski, koliko god se trudio
U stvari slovenački bi bilo "hrvaški" (bez onog "o").
Originally posted by XanaXPa koliko sam ja skužio, ima jedna slika izgradnje minareta ispod koje piše da brački klesari obrađuju brački kamen oko minareta...pa sad, jesul drveni i l kameni ne bih stvarno znao, mada i meni izgledaju kameni
inače, ove fotke su mi iznaneđenje. ja sam samo slušao kako su napravljena četiri drvena minareta (a ovih je tri i ne izgledaju mi drveni) i imam bi počeo zazivati i plašiti ljude u centru zg-a u 5 ujutro... (islamska zajednica se igra photoshopom?)
Originally posted by kal zakatha zaista je jadna, dušu na srce... to mi je bilo prvo razočaranje Slovencima. tretiraju je k'o drek na šibici... a žena je sunce (kalajisano, doduše)... jednom, vadio uzorke iz tekućeg dušika, i rasuli mi se... i sad, sav unezvjeren, kupim ampulice naokolo i brzo trpam natrag (da me netko ne bi vidio, pomiješao sam im sve uzorke, kasnije je bila velika rasprava kako je toga došlo
Jadna Medžida.
A što se Primoraca tiče, još si dobro prošao. Zamisli da bi imao za suradnike Prekmurce, oni kada pričaju u svom dijalektu dobiju podnapise na TV (bez zezanja).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!