Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Främling
Originally posted by ns.happy
meni je britney cool... instant slava, jos instantnije povracanje po njoj... boli je qrac... :love:
Znao sam da se palis na takve stvari :D Kad nekog svi pljuju taj se pretvara u tvog heroja...Madonna je na taj nacin izgradila sjajnu karijeru...medjutim ona ima i par dobrih pesama iza sebe a sta ima Britney?

Takav vid manipulacije (a ko je bolji u tome od Madonne) jaci je od onog drugog kada imate podrsku i kada vas svi nesto hvale...ipak,bez takve igre da li bi Britney zaista bila interesantna bilo kome? Sta ona ustvari prodaje?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljudi ajde necemo je sada pljuvati!

Pricekajte par meseci i izlazak albuma... pa cemo videti onda sta ce biti... i kako ce proci.
By ~ Le Saint X ~
Cekajmo...

Nadam se da ce se ona i zvanicno obratiti i objasniti taj fijasko!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije joj bilo nimalo lako...

Trebas da izvodis pred milionima ljudi od kojih pritom dosta njih i zeli, i ceka samo da napravis neku gresku...

Jos su neki sto su u publici bili... mislim na zvezdice americke otvoreno kenjale u vezi toga.
By ~ Le Saint X ~
Ajde drti...
pa ne nastupa prvi put...
bas to pljuvanje drugih ( mada su svi bili u fazonu JEDVA CEKAMO BRITNI DA VIDIMO!) trebalo bi da je gurne da da sve od sebe da drugi crknu

ne trazi glupa opravdanja...

U sustini...
ako se ne oglasi negde...znaci da je bila drogirana ili nesto...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nastupala je ranije...
Ali zanemarujes period od 2 godine kada nije imala ama bas nikakav nastup... a pritom su je mediji ispljuvali maximalno!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dobro ajde... neka ti bude!

Sad je prozivaj... i stavom, a i tim avatarom!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Främling

Znao sam da se palis na takve stvari :D Kad nekog svi pljuju taj se pretvara u tvog heroja...Madonna je na taj nacin izgradila sjajnu karijeru...medjutim ona ima i par dobrih pesama iza sebe a sta ima Britney?

Takav vid manipulacije (a ko je bolji u tome od Madonne) jaci je od onog drugog kada imate podrsku i kada vas svi nesto hvale...ipak,bez takve igre da li bi Britney zaista bila interesantna bilo kome? Sta ona ustvari prodaje?
ajd sad... porediti babe (madonna) i mlade zelene zabe (britni)...
da se razumemo, imam samo dve ili tri pesme od britni, nije to sto radi basnesto sto me toliko odusevi da bi slupljalo prasinu na mom hardu, mene fascinira njena uloga skandal devojke, jer to je ono sto treba ljudima koji su gladni estrade... ona samo radi svoj posao! da citiram Patsy Stone, pravi rok pevac treba da umre u sopstvenoj povracki sa iglom zabodenom u venu, a ne treba da zdere integralnu kiflu kao dzeger sada...
By Främling
Originally posted by Dirrty19g
Nije joj bilo nimalo lako...

Trebas da izvodis pred milionima ljudi od kojih pritom dosta njih i zeli, i ceka samo da napravis neku gresku...

Jos su neki sto su u publici bili... mislim na zvezdice americke otvoreno kenjale u vezi toga.
Ti govoris kao da nikada nije nastupala pred tolikim auditorijumom. A imala je turneja i nastupa koliko hoces. Njen nastup je bio amaterski, na-brzinu osmisljen i pripremljen a jedna takva zvezda to ne sme da dopusti sebi. Ni ja jos ne mogu da verujem sta sam video. A izgleda da ce i spot da bude takav :LOL:
By Främling
jer to je ono sto treba ljudima koji su gladni estrade... ona samo radi svoj posao! da citiram Patsy Stone, pravi rok pevac treba da umre u sopstvenoj povracki sa iglom zabodenom u venu, a ne treba da zdere integralnu kiflu kao dzeger sada...
Koliko se samo ne slazem sa time!
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni se dopada ovakva kao bucka... skroz je cute... :jerry:
Korisnikov avatar
By ns.happy
framling, tvoje pravo.
neko je tu da peva, neko da shokira, neko da inovira, a neko samo da zabavlja (kao B)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imala je koncerte i nastupe takve... ali 2 godine pre toga nije nista slicno odradila...

Tako da izvini, ali i ja bih imao tremu!

P.S. Ja obozavam Christinu Aguileru...
Ali Britney nista manje ne postujem!

Smatram da zasluzuje moje postovanje, kao i postovanje svih.

Jer malo njih se moze pohvaliti da je postiglo slican uspeh... pa makar taj uspeh i bio bez ijedne dobre pesme... ipak je uspeh.
By Främling
framling, tvoje pravo.
neko je tu da peva, neko da shokira, neko da inovira, a neko samo da zabavlja (kao B)
pa tu se slazem ;)
By Främling
Imala je koncerte i nastupe takve... ali 2 godine pre toga nije nista slicno odradila...

Tako da izvini, ali i ja bih imao tremu!

P.S. Ja obozavam Christinu Aguileru...
Ali Britney nista manje ne postujem!
Pa Janet je znala da pravi pauze duge i po 5 godina pa nikada nije imala ovakve ispade. BS je na sceni od kad zna za sebe i tesko da se radi o tremi. Xtina je profesionalac. O njoj nemam nista lose da kazem ;) Samo neka nastavi tako. Mnogo me podseca na Janet u smislu da se i Xtina trudi da joj svaki album bude tematski drugaciji i pokrene citav niz pitanja...to mi je super!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hvala na lepim recima za Xtinu :D

Ali eto ima nas raznih...

Mada smatram da jos uvek nije kraj sa Britney... mislim da ce odraditi solidan album...

A posto sam cuo par izlozenih pesama... smatram da je i ona sazrela u muzickom smislu... i mislim da ce joj se album razlikovati ood prethodnog...

Mozda ne drasticno koliko Xtinin ili Janetin... ali opet...
Ipak nema ona glas da iznese tu vrstu promena ni da zeli.
By ~ Le Saint X ~
Fr..
tacno!

I tu s e vidi da je Christina pop girl koja misli svojom glavom i prava je fighter-ka!
Britni je totalno u rukama drugih!

Mislim...
Christina je pomerila granice...sa spotom BEAUTIFUL
tekstovima koji su angazovani...
intimne ispovesti...
bas kao i ajnet

britney... samo pop lizalica!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da nisi promenio avatar... napao bih te zbog ovih reci...

Ali kada vidim tu sliku... uf! Sve ti je oprosteno!

Ali opet nemojte pljuvati i vredjati!
By ~ Le Saint X ~
Niti sam pljuvao niti vredjao...
samo rekao istinu...

Britni je kontrolisana
Christina i JAnet nisu...

Da se razumemo...ja volim britney isto koliko i Aguileru...mozda i malo vise...ali
objektivan sam!
By ~ Le Saint X ~
Da nisi promenio avatar...
Ali kada vidim tu sliku... uf! Sve ti je oprosteno!

Necu ga menjati skoro
:D
By Främling
Kanye West o Britneynom nastupu:

"I can’t believe she would perform. She hasn’t had a hit record in years. Maybe my money's not right. Maybe my skin's not right. And after all...her gyration-heavy routine was a far cry from the more energetic moves that helped make her a live-audience favorite once upon a time"
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kanye je retard.

I prosle godine je posizeo jer nije osvojio nijednu nagradu... i cak je uleteo na scenu pri dodeli jedne... i poceo da kenja!

I posle ove godine je nesto pisalo da se vise nece pojavljivati...

Takodje je kenjao kako ga zabole za njen nastup. i ne kapira zasto njega nisu stavili da otvori VMAs kada je njegova pesma Number 1.

I takav kreten da nesto komentarise?!
By Främling
Britney Spears doesn't dress, doesn't impress

Britney Spears is back in the news. This time, the pop singer is making headlines because of a lackluster performance during last night's MTV Video Music Awards.

YouTube has the video. In it, Spears seems to wander around the stage and forget the words to her new single. We're not qualified to critique her performance, so we'll rely on others to beat her up:

Slika
Dressed in sequined black underpants and bra, an out-of-shape Spears moved tentatively around the stage, getting totally outgrooved by her backup dancers and badly lip-syncing her way through the song whose main lyric was "Gimme, gimme, gimme, gimme."

Slika
Her gyrations were hardly demure, though oddly halfhearted.

Slika
Thanks to her annus horribilis — or, more accurately, anni horribiles — she was one of the most anticipated V.M.A. performers in years. Voyeurs around the world were ready to see a fallen star back onstage. She didn’t disappoint: she was awful. Visibly nervous, she tottered around the stage, dancing tentatively and doing nothing that sounded or looked like real live singing.

Slika
Designed to drum up excitement for her upcoming album, Spears' kickoff to the Video Music Awards on Sunday night became another example of how far she has fallen. It would have been understandable if MTV's show had been crushed under the weight of the opening fiasco — yet somehow it rebounded, and even flourished.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tuzno... i nazalost istinito!

Britney mislim da cu otici u crkvu i upalicu ti svecu...

Najozbiljnije!
By Främling
Tuzno... i nazalost istinito!

Britney mislim da cu otici u crkvu i upalicu ti svecu...

Najozbiljnije!
ma bice ona dobro. a ko zna...mozda i ovo na kraju ispadne odlicna reklama.
videcemo

a sto se njenog izgleda tice...meni je bas super tako nesavrsena
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!