Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ns.happyZnao sam da se palis na takve stvari
meni je britney cool... instant slava, jos instantnije povracanje po njoj... boli je qrac...![]()
Originally posted by Främlingajd sad... porediti babe (madonna) i mlade zelene zabe (britni)...
Znao sam da se palis na takve stvariKad nekog svi pljuju taj se pretvara u tvog heroja...Madonna je na taj nacin izgradila sjajnu karijeru...medjutim ona ima i par dobrih pesama iza sebe a sta ima Britney?
Takav vid manipulacije (a ko je bolji u tome od Madonne) jaci je od onog drugog kada imate podrsku i kada vas svi nesto hvale...ipak,bez takve igre da li bi Britney zaista bila interesantna bilo kome? Sta ona ustvari prodaje?
Originally posted by Dirrty19gTi govoris kao da nikada nije nastupala pred tolikim auditorijumom. A imala je turneja i nastupa koliko hoces. Njen nastup je bio amaterski, na-brzinu osmisljen i pripremljen a jedna takva zvezda to ne sme da dopusti sebi. Ni ja jos ne mogu da verujem sta sam video. A izgleda da ce i spot da bude takav :LOL:
Nije joj bilo nimalo lako...
Trebas da izvodis pred milionima ljudi od kojih pritom dosta njih i zeli, i ceka samo da napravis neku gresku...
Jos su neki sto su u publici bili... mislim na zvezdice americke otvoreno kenjale u vezi toga.
Originally posted by ns.happyKoliko se samo ne slazem sa time!
jer to je ono sto treba ljudima koji su gladni estrade... ona samo radi svoj posao! da citiram Patsy Stone, pravi rok pevac treba da umre u sopstvenoj povracki sa iglom zabodenom u venu, a ne treba da zdere integralnu kiflu kao dzeger sada...
Originally posted by Dirrty19gPa Janet je znala da pravi pauze duge i po 5 godina pa nikada nije imala ovakve ispade. BS je na sceni od kad zna za sebe i tesko da se radi o tremi. Xtina je profesionalac. O njoj nemam nista lose da kazem
Imala je koncerte i nastupe takve... ali 2 godine pre toga nije nista slicno odradila...
Tako da izvini, ali i ja bih imao tremu!
P.S. Ja obozavam Christinu Aguileru...
Ali Britney nista manje ne postujem!
Originally posted by Dirrty19gNecu ga menjati skoro
Da nisi promenio avatar...
Ali kada vidim tu sliku... uf! Sve ti je oprosteno!
Originally posted by Dirrty19gma bice ona dobro. a ko zna...mozda i ovo na kraju ispadne odlicna reklama.
Tuzno... i nazalost istinito!
Britney mislim da cu otici u crkvu i upalicu ti svecu...
Najozbiljnije!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!