Originally posted by 2Q2Bstr8
@jukie: ne razumem šta znači komentar o knjižarama i pušenju, pa ako nije problem da objasniš.
inače, i B92 daje BBC dokumentarce više puta dnevno, ali nisu svi o životinjama.
Oko 23.30 počinje serija Knjižara (ona zabranjena za mlađe od 14 godina) u kojoj je u prošloj epizodi veličano pušenje cigareta

tj. pažljivo sam motrio ne bih li video šta je to toliko strašno što polovina sedmaka ne sme da gleda, i ženski lik je pokušala da se odvikne uz pomoć joge, pa je na kraju odlepila i počela da lančano pali pljuge, a ostali su je podržavali. U suštini je cela priča u tome da su oni cinični i slično.
Mislim da je problem sa B92 što te dokumentarce daje u doba dana kada ne mogu da ih gledam jer radim ono što nisam uradio dok sam gledao emisije na drugim stanicama (ja inače rangiram sve emisije u ponudi za taj dan, pa sebi pribeležim one sa vrha spiska i njih obavezno pogledam). Nekako se dešava da emisije na drugim kanalima uvek preteknu B92... a jesam gledao Teri Džonsa među varvarima, što je išlo nedeljom.
Evo primera: prvih 10 emisija na spisku za danas:
1. BBC Prime The Mighty Boosh
2. hrt1 Mit dug 7000 kilometara - Amazona: Klanci
3. rts1 Divlji svet: Letači, strana dok. Serija
4.StudioB Serija: Seranovi (repriza od petka)
5.StudioB Serija: Seranovi (nova epizoda večeras)
6.Natgeo Planina od smeća
7.Hepi TV Serija: Lizi Mekgvajer
8.Cartoon Network Moj partner je majmun
9.Halmark Kingdom (kao Dr Martin samo advokat)
10.Fox Sve što poželiš, film + (dobilo plus jer se u najavi pominje LGBT tematika)