Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Nacionalne frekvencije !? Sta gledamo ?

PINK
1
7%
B 92
11
73%
FOX
1
7%
KOSAVA
Nema glasova
0%
AVALA
2
13%
Korisnikov avatar
By jukie
Izbor ti je prilično slab... Avala pobeđuje ihahaj. Pre svega svakodnevno možeš da pogledaš jednu ili dve dobre BBC dokumentarne serije; ostali program je OK; nikada nisam uključio da je bilo nešto što mi se gadi da gledam jer je glupo. Uzmimo u obzir da na Košavi i Fox nema APSOLUTNO NIŠTA, dok se ponuda Pink svodi na merkata i bradavičasto svinjče a ponuda B92 na troje ljudi koji puše i piju u knjižari.
By Sixto
Od kad ukinuse Marka Zivica stvarno ne gledam nista od ponudjenog!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ukinuše Marka Živića??
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Kiwi
Ukinuše Marka Živića??
aha! sokantna vest od pre par dana... :D u principu, marko zivic show je po meni bio jedan neuspeli pokusaj emisije u kojoj je nivo buke bio nesnosljiv a nivo informacija zanemarljiv. s druge strane, istina je da na tom nesrecnom FOXu nije bilo nista sto se vise gledalo, tako da nije jasno zbog cega je ukinut...

elem, sto se tice pitanja, televizor mi je uglavnom upaljen na b92jci... ali sad kad razmislim, ne znam sta konkretno gledam: nikakvu seriju ne pratim, filmove na televiziji skoro i da ne gledam...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ode zivic??? o boze... pa imaju li oni jos neku emisiju?
inace, citao sam negde, neko je nahvalio katarinu rebracu, ne znam na kojoj tv ona ima emisiju, avala ili tako nesto...
jako slabo pratim sta ima na tv, to je zastareo medij, definitivno, bar za mene...
By Sixto
Marko je za razliku od politicki afirmativnih s jedne i kulturno-pinkovski kontamninirajucih emisija s druge strane bio ipak osvezenje!
Mlatio je on tu gluposti, izigravao budalu, al pre svega je slao neku pozitivnu energiju, razbibrigu za mozak u sitne sate!
Imao je sirok dijapazon gostiju s kojima je terao segu i ujedno polemisuci o odredjenoj temu, za razliku od ostaih koji dovedu gosta da prica o svom materijalu, projektu, albumu, ploci, cedeju, performansu, sisama, usnama, kamilama u egiptu, pariskim prada cipelama, politckoj kampanji...
U svakom slucaju razlog manje da se gleda FOX!
Korisnikov avatar
By horus.
A zasto je ukinuta emisija Marka Zivica?
By superfly
Originally posted by horus.
A zasto je ukinuta emisija Marka Zivica?
pretpostavljam zbog kreveljenja i istančanog smisla za humor.... :hekla:
Korisnikov avatar
By horus.
Meni je MZ bio simpa. Sem toga, koncept njegove emisije nije nista do kopija emisija koje rade Jay Leno i Conan O' Brien.
Takav nacin vodjenja emisija je u Americi davno izvakan.
Sve je "nevidjeno spontano", a naravno svi se drze scenarija, jer nema mesta za greske. Meni je se MZ svideo zbog svoje energije, iako je ponekad znao da ispadne kreten... U svakom slucaju uspeo je da se uzdigne iznad svoje emisije i za kratak period postao brand (to priznaju i oni kojima se ne dopada).
By Sixto
Ma navodno su ga 'skinuli' jer je u toku gostovanja Olivere Kovacevic lupao rukom po stolu i ubijao imaginarne muve! :lol:

Ma covek je skroz ok! I pa sta ako je je izvakana fora! Mozda u USA al mi to jos nismo gledali, bar ne ko nema kablovsku! Mozda je izrezirano al je pozitvno i ne soli pamet kao milion drugih talk show varijanti na nasim kanalima!
Nadam se da ce neko imati sluha za njega pa ga dovesti na svoju tv!
Korisnikov avatar
By horus.
Ne mogu da verujem da cenzura budjavog RTS-a dopire i do drugih TV stanica. Toliko o slobodi govora! Tijanic je postao SVETA KRAVA Serbskog novinarstva!
Korisnikov avatar
By horus.
E ne verujem kakav sam majmun ispao! :D Hvala Sixto! Lepo, nema sta>! :D :D :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je on jako išao na živce zbog količine larmanja koju proizvodi. zapravo nisam nikad uspeo da skontam o čemu se radi u toj njegovoj emisiji. Katarina je takođe na Foxu i takođe mi ide na živce. simpatični su mi Tijana Dapčević i ona simpa tetka što vode ono kuvanje kao. inače slabo gledam TV, a i to malo uglavnom gledam B92 (od ponuđenih). i to vesti, pošto više nemaju nijednu meni interesantnu seriju.

Statuse, zaboravio si RTS da navedeš.

@jukie: ne razumem šta znači komentar o knjižarama i pušenju, pa ako nije problem da objasniš. :) inače, i B92 daje BBC dokumentarce više puta dnevno, ali nisu svi o životinjama.
By Sixto
Originally posted by horus.
E ne verujem kakav sam majmun ispao! :D Hvala Sixto! Lepo, nema sta>! :D :D :D
Koji je vama bre!
Pa stvarno je to radio, suska se a i pisale su novine posvuda! Navodno se to nekima nije dopalo i skinuse ga! Zar mislite da bi Tijanic ostao na celu RTS-a da nema politicku zaledjinu aman ljudi! Pa nismo ni svesni dokle nam je politika zavukla prst u guzicu!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by 2Q2Bstr8

Statuse, zaboravio si RTS da navedeš.

nije, ima cela tem O RTS :roflmao: samo nije bas prijateljska...:uljenavatru:
By superfly
ne želim da verujem da je tijanić stvarno imao uticaja na ukidanje marka živića, ma koliko mi je bio odbojan!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
@jukie: ne razumem šta znači komentar o knjižarama i pušenju, pa ako nije problem da objasniš. :) inače, i B92 daje BBC dokumentarce više puta dnevno, ali nisu svi o životinjama.
Oko 23.30 počinje serija Knjižara (ona zabranjena za mlađe od 14 godina) u kojoj je u prošloj epizodi veličano pušenje cigareta :) tj. pažljivo sam motrio ne bih li video šta je to toliko strašno što polovina sedmaka ne sme da gleda, i ženski lik je pokušala da se odvikne uz pomoć joge, pa je na kraju odlepila i počela da lančano pali pljuge, a ostali su je podržavali. U suštini je cela priča u tome da su oni cinični i slično.

Mislim da je problem sa B92 što te dokumentarce daje u doba dana kada ne mogu da ih gledam jer radim ono što nisam uradio dok sam gledao emisije na drugim stanicama (ja inače rangiram sve emisije u ponudi za taj dan, pa sebi pribeležim one sa vrha spiska i njih obavezno pogledam). Nekako se dešava da emisije na drugim kanalima uvek preteknu B92... a jesam gledao Teri Džonsa među varvarima, što je išlo nedeljom.

Evo primera: prvih 10 emisija na spisku za danas:
1. BBC Prime The Mighty Boosh
2. hrt1 Mit dug 7000 kilometara - Amazona: Klanci
3. rts1 Divlji svet: Letači, strana dok. Serija
4.StudioB Serija: Seranovi (repriza od petka)
5.StudioB Serija: Seranovi (nova epizoda večeras)
6.Natgeo Planina od smeća
7.Hepi TV Serija: Lizi Mekgvajer
8.Cartoon Network Moj partner je majmun
9.Halmark Kingdom (kao Dr Martin samo advokat)
10.Fox Sve što poželiš, film + (dobilo plus jer se u najavi pominje LGBT tematika)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa da, nisam ni čuo za tu seriju, zato nisam ni razumeo o čemu se radi. :) inače ovo za emisije, potpuno se slažem. i ja kada imam vremena za TV uvek proučim TV program, pa rangiram šta ću gledati (ako uopšte i bude nekog izbora, pošto nemam kablovsku). :rida:

a ovo od Terija Džonsa je bilo fenomenalno! bio je još jedan Pajtonovac koji je nešto putova Afrikom (možda baš TJ, ne sećam se). i to mi je bilo skroz zanimljivo.

PS: ti baš puno gledaš TV. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Moram, mama voli da slaže Solitaire, pa igra dok ne "otvori"

a i nisam gledao sve to, to su samo predlozi... jedno vreme sam radio na kompjuteru tj prekucavao neke podatke... gledao sam samo 1, 3 i 8
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie
Evo primera: prvih 10 emisija na spisku za danas:
1. BBC Prime The Mighty Boosh
2. hrt1 Mit dug 7000 kilometara - Amazona: Klanci
3. rts1 Divlji svet: Letači, strana dok. Serija
4.StudioB Serija: Seranovi (repriza od petka)
5.StudioB Serija: Seranovi (nova epizoda večeras)
6.Natgeo Planina od smeća
7.Hepi TV Serija: Lizi Mekgvajer
8.Cartoon Network Moj partner je majmun
9.Halmark Kingdom (kao Dr Martin samo advokat)
10.Fox Sve što poželiš, film + (dobilo plus jer se u najavi pominje LGBT tematika)
I ja obožavam My Gym Partner's A Monkey :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!