- 29 Jul 2007, 11:50
Koliko je humano terati korisnika da googluje i koristi terminal za najjednostavnije zadatke kao shto je instaliranje flashplayera za linux u tar.gz formatu
Al' su ljudi sposobni za sranje pa to ti je. Mislim na sve koji godinama trabunjaju kako je linux postao moron-fridendly. I spit on you.
Elem nakon toliko prenemaganja sa particionisanjem i durenja eto mene na ubuntu-u
Ali chini se da muke tek predstoje :unsure:
Eto ne znam kako da instaliram flashplayer, kud god googlam guslaju o nekim software repo-ima, kako moram da dodajem neke kljucheve u terminal... ?? Bozhe me sachuvaj da pomislim ne igre koje igram na winu... Shta je to win zgreshio pa da dvoklik na fajl vishe nije human
Ali da izgleda lepo, izgleda
Sve lepo wobbluje :bounce: josh samo da vidim shta je taj berryl (pa se onda vracam na ono gore
)...
Eto, tako... Sad mi je lakshe

Al' su ljudi sposobni za sranje pa to ti je. Mislim na sve koji godinama trabunjaju kako je linux postao moron-fridendly. I spit on you.
Elem nakon toliko prenemaganja sa particionisanjem i durenja eto mene na ubuntu-u

Ali chini se da muke tek predstoje :unsure:
Eto ne znam kako da instaliram flashplayer, kud god googlam guslaju o nekim software repo-ima, kako moram da dodajem neke kljucheve u terminal... ?? Bozhe me sachuvaj da pomislim ne igre koje igram na winu... Shta je to win zgreshio pa da dvoklik na fajl vishe nije human

Ali da izgleda lepo, izgleda

Eto, tako... Sad mi je lakshe