Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koliko je humano terati korisnika da googluje i koristi terminal za najjednostavnije zadatke kao shto je instaliranje flashplayera za linux u tar.gz formatu :lol:

Al' su ljudi sposobni za sranje pa to ti je. Mislim na sve koji godinama trabunjaju kako je linux postao moron-fridendly. I spit on you.

Elem nakon toliko prenemaganja sa particionisanjem i durenja eto mene na ubuntu-u :D
Ali chini se da muke tek predstoje :unsure:
Eto ne znam kako da instaliram flashplayer, kud god googlam guslaju o nekim software repo-ima, kako moram da dodajem neke kljucheve u terminal... ?? Bozhe me sachuvaj da pomislim ne igre koje igram na winu... Shta je to win zgreshio pa da dvoklik na fajl vishe nije human :rida:

Ali da izgleda lepo, izgleda :yes: Sve lepo wobbluje :bounce: josh samo da vidim shta je taj berryl (pa se onda vracam na ono gore :kletva: )... :)

Eto, tako... Sad mi je lakshe :krava:
Korisnikov avatar
By Rei
Necu linspire, to su microsoft placenici :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi

pa-pa-pa paranoja ...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Fedora mi se svidja
Korisnikov avatar
By Rei
Pa linspire je bio lindows dok im m$ nije platio da promene ime. :tetka:
Korisnikov avatar
By Rei
Ehh, sad sam skontao da ne mogu da igram wow iz linuxa, jer nemam dovoljno veliku /home particiju, a ne mozhe da se igra sa fat32 particije na kojoj je vec instaliran :rida:

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Rei
Upravo, imali su priliku da pritisnu m$ i oduzmu mu trademark, al' su se prodali za shaku dolara...

A ovaj ubuntu je zlochin protiv chovechnosti...
Korisnikov avatar
By iJazz
Hmm, pošto više volim terminal, evo jedan način :) :

apt-get install flash<2xTAB>
flashkard flashplugin flashybrid
flashplayer-mozilla flashplugin-nonfree

Nakon toga instaliraš ono što ti treba. Ako hoćeš grafički, pokreni Synaptic -> Search -> Flash :) . Jedino što će ti trebati su uključeni multiverse repozitorijumi.

Stoji da treba malo guglanja dok se ne navikneš na Ubuntu (ili već neku drugu distribuciju) i njegov način rada... Ali nakon toga je divno :pinknaocari: .
Korisnikov avatar
By Rei
A shta fali downloadu & double-clicku
:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Rei
I apparently, flash ne radi sa amd64 ubuntuom. Kako treba, makar. Uff...
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by REI
A shta fali downloadu & double-clicku
:uljenavatru:
Da li sam ja rekao da nešto fali :sweet: ?

Samo sam objasnio proceduru instalacije flash-playera u Linuxu bez guglanja i ručnog kompajliranja izvora :D .
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam rekao tebi nego 'hiljadama ljudi koji svakodnevno unapredjuju open source softver' :tetka:

Nek' se nose u kurac, bez uvrede, ali mi stvarno kida zhivce, teshim se da samo treba da se uhodam, ali samo se nerviram sve vishe, shta god da ti treba, googlaj jel mozhe to na lin, ako ne mozhe, googlaj neku alternativu, kad nadjesh, googlaj kako da instalirash, kad instalirash, googlaj kako da konfigurshesh, kad konfigurishesh, googlaj zashto nece da radi...

Josh mi preostaje da izguglam da li postoji neka posebna procedura deinstalacije ili mi je dovoljno da formatiram particije iz wina kao svaki normalan pobesneli ne-chovek. :mucka:
Korisnikov avatar
By iJazz
Try using the search in Synaptic or in Add/remove :) .

BTW, ti si baksuzan. Ne znam kako si se toliko namučio oko instalacije programa, kod mene je sve uglavnom išlo lepo :) .
Korisnikov avatar
By EnRage
I kod mene je islo super iako sam bio VEEELIKI linux skeptik, no koristim Ubuntu u komadu vec tri mjeseca i skroz sam se navikao. Potrebno je samo malo dobre volje i guglanja i svi se problemi rijese.
Korisnikov avatar
By idiotcide
Lijepi moj Ubuntu, ne dam ga nikome. :medo:
Korisnikov avatar
By Rei
Skidam 32-bit verziju :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!