Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by жњ
sa tehnicke strane, rezija ocaj![]()
film je zanimljiv jedino zbog zaista fenomenalne andjelije koja je kao rodjena za tu ulogu, kao i zbog uzbudljivog/tragicnog zivota cuvene manekenke. njena sudbina je ono sto cini ovaj film zanimljivim, a ne sam film. jebiga.
volim da ga pogledam, ali uvek njorgam kako je mogao biti odradjen mnogo bolje.
Originally posted by BellyButton"Gia" i "Girl Interrupted" su joj i jedine pristojne uloge, IMHO. Mada mi je ona nesnosna kako god se okrene, te baš i nemam neko posebno mišljenje o njoj.
Pre ovog filma, moram da priznam, nisam shvatao Andjelinu kao narocito dobru glumicu... Ovaj film me je definitivno razuverio... Sjajna je glumica !!!
Originally posted by polarlicht4.1there, there, nemojmo biti bas toliko surovi, u "aleksandru" je isto bila ubedljiva.
"Gia" i "Girl Interrupted" su joj i jedine pristojne uloge, IMHO. Mada mi je ona nesnosna kako god se okrene, te baš i nemam neko posebno mišljenje o njoj.![]()
Originally posted by ShoplifterSa onim užasnim fake akcentom?! You must be joking! - rekoh to sa najboljim kašmirskim naglaskom
there, there, nemojmo biti bas toliko surovi, u "aleksandru" je isto bila ubedljiva.
Originally posted by жњslazem se, ali mi se ipak dopada ona scena u kimonu, nije rezija bas taaako losa.
sa tehnicke strane, rezija ocaj![]()
film je zanimljiv jedino zbog zaista fenomenalne andjelije koja je kao rodjena za tu ulogu, kao i zbog uzbudljivog/tragicnog zivota cuvene manekenke. njena sudbina je ono sto cini ovaj film zanimljivim, a ne sam film. jebiga.
volim da ga pogledam, ali uvek njorgam kako je mogao biti odradjen mnogo bolje.
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by ShoplifterSa onim užasnim fake akcentom?! You must be joking! - rekoh to sa najboljim kašmirskim naglaskom
there, there, nemojmo biti bas toliko surovi, u "aleksandru" je isto bila ubedljiva.![]()
Šta mi bi uopšte da gledam taj film...![]()
Originally posted by ShoplifterTrebalo je da naprave nemi film!
argh. pure pain. taj gnusni holovudski specijalitet sa akcentima sam potisnuo, priznajem, ali mi je sve ostalo bilo ubedljivo (osim mozda kad otvori usta).![]()
Originally posted by pčelica
To mi je jedan od najdražih
filmova; uspeh poslednji put da ga
odgledam a da ne zaplačem.
No!
Pročitala sam knjigu o Gii i film je
poprilično ulepšana verzija, postoje
detalji koje su sasvim izignorisali
(kroz celu knjigu se provlači njen
odnos sa roditeljima- naročito majkom-
koji je mizerno prikazan u filmu.)
Originally posted by MinaHarkerHoćeš da se udam za tebe?
Od jedne ljudske osobine mi se apsolutno povraca, a ta osobina je nedostatak postovanja prema onome sto u zivotu imaju.
Originally posted by polarlicht4.1Moze! Popuni prijavu i stani u red!Originally posted by MinaHarkerHoćeš da se udam za tebe?
Od jedne ljudske osobine mi se apsolutno povraca, a ta osobina je nedostatak postovanja prema onome sto u zivotu imaju.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!