Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Veceras sam odgledao film i zaista mi se dopao, ali me je jako rastuzio i deprimirao. Utisci?
By жњ
sa tehnicke strane, rezija ocaj :down:

film je zanimljiv jedino zbog zaista fenomenalne andjelije koja je kao rodjena za tu ulogu, kao i zbog uzbudljivog/tragicnog zivota cuvene manekenke. njena sudbina je ono sto cini ovaj film zanimljivim, a ne sam film. jebiga.

volim da ga pogledam, ali uvek njorgam kako je mogao biti odradjen mnogo bolje.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pre ovog filma, moram da priznam, nisam shvatao Andjelinu kao narocito dobru glumicu... Ovaj film me je definitivno razuverio... Sjajna je glumica !!! Ali, film je tezak i ne bih mogao u svakoj prilici da ga gledam... :freddy:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by жњ

film je zanimljiv jedino zbog zaista fenomenalne andjelije koja je kao rodjena za tu ulogu, kao i zbog uzbudljivog/tragicnog zivota cuvene manekenke. njena sudbina je ono sto cini ovaj film zanimljivim, a ne sam film. jebiga.

Slazem se u potpunosti. Mada, mene je toliko ta prica odusevila da sam zanemario tehnoloske nedostatke. Ipak je to TV film iz 1998. Mali budzet je u pitanju.
By polarlicht4.1
Originally posted by BellyButton
Pre ovog filma, moram da priznam, nisam shvatao Andjelinu kao narocito dobru glumicu... Ovaj film me je definitivno razuverio... Sjajna je glumica !!!
"Gia" i "Girl Interrupted" su joj i jedine pristojne uloge, IMHO. Mada mi je ona nesnosna kako god se okrene, te baš i nemam neko posebno mišljenje o njoj. :vudu:
By Shoplifter
Originally posted by polarlicht4.1

"Gia" i "Girl Interrupted" su joj i jedine pristojne uloge, IMHO. Mada mi je ona nesnosna kako god se okrene, te baš i nemam neko posebno mišljenje o njoj. :vudu:
there, there, nemojmo biti bas toliko surovi, u "aleksandru" je isto bila ubedljiva.
ali, da je nesnosna, isprazna i prenapuhana kao i usta joj, to u svakom slucaju :harmonika:
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni se takodje film jako dopao, ali sam se jedva namolila dvaput da ga odgledam koliko mi je nekako mucan i tezak.
By pčelica
To mi je jedan od najdražih
filmova; uspeh poslednji put da ga
odgledam a da ne zaplačem.
No!
Pročitala sam knjigu o Gii i film je
poprilično ulepšana verzija, postoje
detalji koje su sasvim izignorisali
(kroz celu knjigu se provlači njen
odnos sa roditeljima- naročito majkom-
koji je mizerno prikazan u filmu.)
By polarlicht4.1
Originally posted by Shoplifter
there, there, nemojmo biti bas toliko surovi, u "aleksandru" je isto bila ubedljiva.
Sa onim užasnim fake akcentom?! You must be joking! - rekoh to sa najboljim kašmirskim naglaskom :giggle:

Šta mi bi uopšte da gledam taj film... :neznam:
By rent_guy
Originally posted by жњ

slazem se, ali mi se ipak dopada ona scena u kimonu, nije rezija bas taaako losa. :)
By Shoplifter
Sa onim užasnim fake akcentom?! You must be joking! - rekoh to sa najboljim kašmirskim naglaskom :giggle:

Šta mi bi uopšte da gledam taj film... :neznam:

argh. pure pain. taj gnusni holovudski specijalitet sa akcentima sam potisnuo, priznajem, ali mi je sve ostalo bilo ubedljivo (osim mozda kad otvori usta). :smeh:
ali to ipak ne spada u njene intervencije, na tome mora da insistira reditelj ili vec neka visa sila, ili kako to vec ide?
By polarlicht4.1
argh. pure pain. taj gnusni holovudski specijalitet sa akcentima sam potisnuo, priznajem, ali mi je sve ostalo bilo ubedljivo (osim mozda kad otvori usta). :smeh:
Trebalo je da naprave nemi film! :eureka:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by pčelica
To mi je jedan od najdražih
filmova; uspeh poslednji put da ga
odgledam a da ne zaplačem.
No!
Pročitala sam knjigu o Gii i film je
poprilično ulepšana verzija, postoje
detalji koje su sasvim izignorisali
(kroz celu knjigu se provlači njen
odnos sa roditeljima- naročito majkom-
koji je mizerno prikazan u filmu.)

dEEtalji??
QQ...
GIA je nesto totalno drugo!! njen zivot, ljudi oko nje...
missim, shvatam da jetv film, i blah blah, ali, poslEE svega sto saznah o njoj, kad gledam film, osecam sEE ko da gledam crticj o Josipu Brozu :zid:

missim, fala im na filmu.
fala andji i sve...

ali bilo ko ko je gledao rEEal gia-u, mozEE zakljuciti da ma koliko sEE ona trudila, REAL GIA is... nEEmogucja za odglumit. i andja sama je imala mnogo sumnji oko prihvatanja uloge... i lalallalalla....

gia- film , jEE prva dimEEnzija
gia - knjiga je 2. dimEEnzija
gia- vidEEo clips (posto ziva nije) trEEcja i poslednja dimEEnzija dostupna nama smrtnicima. *

a sFi samo o filmu :rida:

*na youtube ima mucjo klipova, i jos nanekim sajtovima.... bacala sam adrese davno, davno, ali neSH ljudi nisu zainteresovani
Korisnikov avatar
By mili86
well,

dopao mi se... malo sam bio deprimiran posle, ne znam ni sam zasto...
ali je vaznije sledece

moja ortakinja lezba i ja smo pratili seriju E.R. na Pinku i ona se neverovatno lozila na Elizabeth Michele (ili kako se vec pise) istovremeno kad i na Andju
i tako jedne lepe veceri dok smo gledali E.R. ja joj kazem... zamisli andjelinu i elizabet u nekoj lezbo sceni... i ona me gadja jastukom u fazonu: nemoj da me lozis, nema sanse... nakon pola sata pocinje film GIA na lokalnoj tv.... neverovatno...

a ti decacicu, Beogradjanin18, uvek izaberes neki film koji mi budi lepa secanja :up: samo napred :P
By rent_guy
Ne mogu da verujem da je zovete Andja... :hekla:

:bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Od jedne ljudske osobine mi se apsolutno povraca, a ta osobina je nedostatak postovanja prema onome sto u zivotu imaju.
Gia, i ona prava i ova na filmu, je imala lepotu. I jebemmu mater, mogla i pocela je da je koristi na prave nacine, mogla je sebi da obezbedi naredna tri zivota, ali neeee, kao da neko terao da se jebeno drogira!
Isto vazi za Anu Nikol Smit, koliko god mi ona kao pojava bila odurna, kada je vec uzela jebene novce, mogla je da ih i potrosi na nesto konstruktivno!
A primera je jos bezbroj, necu ni da ih navodim, svi su manje-vise tragicni, ali sto se mene tice: sami pali - sami se ubili i ja nemam apsolutno nista sa tim. Ne ocekujte nikakvu pomoc, niti sazaljenje. Tacka.
By polarlicht4.1
Originally posted by MinaHarker
Od jedne ljudske osobine mi se apsolutno povraca, a ta osobina je nedostatak postovanja prema onome sto u zivotu imaju.
Hoćeš da se udam za tebe? :giggle:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
Hoćeš da se udam za tebe? :giggle:
Moze! Popuni prijavu i stani u red! :djavo: :wink2: :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!