Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
vozom ICE u njemackoj iz minhena za frankfurt. preko 200km/h
By fazza
Originally posted by tramp
inace mislim da su mene vozili nekom recimo 220km/h brzinom iz Stare Pazove za Novu ... sreca bile dve zgodne tete a ja u pubertetu pa sam samo blenula u njih (zato nisam ni sigurna koja je tacno brzina bila)
Obrati paznju na ponashanje Rumenka! :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
najveća brzina kojom sam vozila 170km/h na auto-putu.

najveća brzina kojom su me vozili, oh well, na 210 sam zatvorila oči :uplasen:
Korisnikov avatar
By Rodman
posto sam zaludjenik za motore vozio sam motor 160,drug me vozio na jacem motoru 240,i pomahnitali matori me vozio oko 220.... i loveee speed :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Delete
Leto prosle godine, auto-put Beograd-Zagreb, vozila sam auto 310km/h...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.
Korisnikov avatar
By Skyen
sta si vozila, Ferrari?
By fazza
Putevi su nam u tako ochajnom stanju, da je pravi rizik voziti vecom brzinom od
120 km/h, narochito ako su u pitanju loshija kola. Nije nikakav problem
papuchicu gasa nagaziti do kraja, to svako moze, samo se treba pomiriti sa
chinjenicom da cesh mozda pre vremena napustiti ovaj svet zbog neke
neobelezene rupchage na putu. :skijanje:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Delete
Leto prosle godine, auto-put Beograd-Zagreb, vozila sam auto 310km/h...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.

Sta to vozis? :plavuso:

Najbrze, izuzimajuci avione: 230 km/h - ja vozila, moja kola, auto put.
Korisnikov avatar
By Escobar
U vazduhu ne znam, koja mu dodje brzina Airbus-a? Nesto oko 900 kmh?

Na zemlji-TGV, nesto oko 250-300 kmh.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by KissQueen
Sta to vozis? :plavuso:
Originally posted by Skyen
sta si vozila, Ferrari?
Nissan, malo smo ga testirali na auto-putu, ortak mi kaze da je prilikom naredne test-voznje, nakon jos jednog "budzenja" u nizu, dostigao najvise 320km/h sa njim...p jedva cekam da se oporavim, pa opet za volan :)
Slika
Korisnikov avatar
By HARP
...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.
:smeh: kako mi je ovo poznato

@Delete dobrodosla u klub :auto:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by FireGox
@Delete dobrodosla u klub :auto:
Hvala!

Ne znam da li ovde da postavim neke slike koje su nastale usled (pre)brze i nekontrolisane voznje, ili da otvorim novu temu...aj odoh da nadjem slike, pa cu da razmislim do tada :)
Korisnikov avatar
By Myto
Najbrze vozio 175km/h. Najbrze me vozili Delete i kum na motoru, oboje po 270km/h. Valjda ne moze brze ako se voze 2 osobe.

A u prilog ovoj temi, kao upozorenje postavio bih i jednu fotografiju, nacinjenu ispred policijske stanice. 4 osobe su poginule u ovom automobilu, koji predstavljaju kao veoma siguran i naplacuju pravo malo bogatstvo za njega. Popularni BMW sedmica.

Slika
By alexandermagic
Originally posted by Delete...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.
Isto kao i ja. :love:

OnT: 210-220 km/h.
Korisnikov avatar
By castor
vozili me
260 na auto putu
i na motoru 180 (nije brze zbog mog cmizdrenja)
ja vozio 130 na nekom lokalnom putu sto je bilo jako glupo od mene
to bio 2 put da vozim od kada sam polozio voznju :nerd:
Korisnikov avatar
By Berserker
Vozio me buraz u Pežou 307 od NSa do BGa... vozio je 180...
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam bas sporac u poredjenju sa mnogima.
Neracunajuci kretanje aviona, vozio sam (i to bas juce, ali i u ranijim slucajevima) do oko 140kmph. Na autoputevima, naravno.

Koliko su me brzo vozili... hmm, pa verovatno ne brze od tih 140kmph. Ne sedam u auto bas sa svima :)
Korisnikov avatar
By m..
oko 90-100. vozila sam jugo, drugi put u zivotu, do aerodroma (auto se tresao, mislila sam ispasce tockovi). posle sam vozila jos 2x i odustala.

kad me je brat jednom vozio sa gocha, mene i 3 ortaka, explodirala nam je guma pri 140 na sat. medjutim zivi smo i zdravi, nismo se okretali, buraz je profi prizemljio auto, samo su se ovi malo ispekli menjajuci gumu.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Vozila sam se na motoru (vozio me drugar preko brankovog mosta 220),
i to ne zelim da ponovim...

A licno sam vozila najbrze oko 160....
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
oko 90-100. vozila sam jugo, drugi put u zivotu, do aerodroma (auto se tresao, mislila sam ispasce tockovi). posle sam vozila jos 2x i odustala.
vozila Yugo, star 2-3 godine, na autoputu... i baš me je interesovalo koliko može brzo da ide. kad je stigao do 130, počela je cela instrument tabla da se trese. čim je prešlo tu kritičnu cifru, prestalo je treskanje i opušteno sam vozila 160.
nije bilo nikakvih velikih problema. tata je nešto slasno jeo na suvozačkom mestu, samo je otpala ona spoljašnja guma sa prozora :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
vozila Yugo, star 2-3 godine, na autoputu... i baš me je interesovalo koliko može brzo da ide. kad je stigao do 130, počela je cela instrument tabla da se trese. čim je prešlo tu kritičnu cifru, prestalo je treskanje i opušteno sam vozila 160.
:hail: :hail: :hail: :hail2:
Svaka cast i tebi i jugicu.
Korisnikov avatar
By spliff
na motoru
preko 250
ali nisam ja vozio
na gazeli su se sve bandere spojile, kao neki tunel
i sve vreme mi se chinilo da tju da odletim sa motora ako se ne budem dobro drzao, a kada je pocheo da kochi mislio sam da tju da izguram vozacha
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam najbrze vozio (145) 150, koliko je ta prastara bembara mogla da izvuche na auto putu

inache ne volim neshto brzo da vozim, ali kada se naduvam ne smem da vozim brze od 80 km. a chini mi se da vozim barem duplo brze
Korisnikov avatar
By Azdaja
motor 250
auto 280

btw ne divljam vise...

ne volim da me neko vozi, brzo - sporo svejedno, ne volim :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Azdaja
...actually, u love the steering wheel very much, don't u? :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Vukodlak
Originally posted by Azdaja
...actually, u love the steering wheel very much, don't u? :)

yes baby.. :party: :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by IriS
Originally posted by m..
nije bilo nikakvih velikih problema. tata je nešto slasno jeo na suvozačkom mestu, samo je otpala ona spoljašnja guma sa prozora :lol:
moj je kupljen davne '87. ili '88. pa ne bih reskirala, mada ga je cale gario i do 150 - 160. ja tu imam dodatam problem, nista ne vidim u retrovizorima, moram da primaknem sediste skroz ka volanu da bih dohvatila kvacilo, i onda mi retrovizori budu iza glave, a i ja jedva da virim preko volana.

mozda probam na jesen sa tetkinom pandom. to ima i servo i abs i klimu, mali fin auto. ali moracu prvo da uzmem par casova i ponovo naucim psp, sve sam pozaboravljala.
Korisnikov avatar
By jenny
120 km/h. moj jadničak ne može brže.
Korisnikov avatar
By m..
E, a vozila sam kucni bajs 30 na sat( dok mi puls nije bio 130)! (jbt dodje kao vic)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!