Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by trampObrati paznju na ponashanje Rumenka!
inace mislim da su mene vozili nekom recimo 220km/h brzinom iz Stare Pazove za Novu ... sreca bile dve zgodne tete a ja u pubertetu pa sam samo blenula u njih (zato nisam ni sigurna koja je tacno brzina bila)
Originally posted by Delete
Leto prosle godine, auto-put Beograd-Zagreb, vozila sam auto 310km/h...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.
Originally posted by KissQueenOriginally posted by DeleteSta to vozis?
Leto prosle godine, auto-put Beograd-Zagreb, vozila sam auto 310km/h...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.![]()
Originally posted by SkyenNissan, malo smo ga testirali na auto-putu, ortak mi kaze da je prilikom naredne test-voznje, nakon jos jednog "budzenja" u nizu, dostigao najvise 320km/h sa njim...p jedva cekam da se oporavim, pa opet za volan
sta si vozila, Ferrari?
Originally posted by Delete...a ne podnosim kad me vozi neka pi*ka koja ne prelazi 80km/h, ili kad ja vozim vecom brzinom od te a svi u autu preklinju da smanjim brzinu.Isto kao i ja.
Originally posted by m..vozila Yugo, star 2-3 godine, na autoputu... i baš me je interesovalo koliko može brzo da ide. kad je stigao do 130, počela je cela instrument tabla da se trese. čim je prešlo tu kritičnu cifru, prestalo je treskanje i opušteno sam vozila 160.
oko 90-100. vozila sam jugo, drugi put u zivotu, do aerodroma (auto se tresao, mislila sam ispasce tockovi). posle sam vozila jos 2x i odustala.
Originally posted by IriS
vozila Yugo, star 2-3 godine, na autoputu... i baš me je interesovalo koliko može brzo da ide. kad je stigao do 130, počela je cela instrument tabla da se trese. čim je prešlo tu kritičnu cifru, prestalo je treskanje i opušteno sam vozila 160.
Originally posted by IriSmoj je kupljen davne '87. ili '88. pa ne bih reskirala, mada ga je cale gario i do 150 - 160. ja tu imam dodatam problem, nista ne vidim u retrovizorima, moram da primaknem sediste skroz ka volanu da bih dohvatila kvacilo, i onda mi retrovizori budu iza glave, a i ja jedva da virim preko volana.Originally posted by m..vozila Yugo, star 2-3 godine, na autoputu... i baš me je interesovalo koliko može brzo da ide. kad je stigao do 130, počela je cela instrument tabla da se trese. čim je prešlo tu kritičnu cifru, prestalo je treskanje i opušteno sam vozila 160.
oko 90-100. vozila sam jugo, drugi put u zivotu, do aerodroma (auto se tresao, mislila sam ispasce tockovi). posle sam vozila jos 2x i odustala.
nije bilo nikakvih velikih problema. tata je nešto slasno jeo na suvozačkom mestu, samo je otpala ona spoljašnja guma sa prozora![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!