- 30 Jan 2007, 02:53
Taj detalj sa Oscara nisam znao,jer nisam gledao tu dodelu.Hvala na informaciji. Imam na DVD-ju The Concert 1994 i Timeless 2000,ali scenu koju opisujes nisam video na koncertu iz '94,iako znam da je tada imala Yentl Medley i da je pevala nekoliko pesama iz filma.Ali sam cuo Papa Can You Hear Me? na Live cd-u sa koncerta iz '94. A scena sa brodom je sa Timeless koncerta,i zove se A Piece Of Sky.Inace su i meni dosta inspirativne reci pesme. A za to sto joj je Marvin rekao da nikada nece bolje zvucati,mozda je bio u pravu,ali je na koncertima 2006 zvucala isto fenomenalno i nekako posebno.Mozda zato sto je jos starija,iskusnija i naravno puna emocija.
A sto se tice Woman In Love,to je jedna od manje znacajnih Barbrinih pesama.Jedino je kod nas svi znaju jer je mnogo pustaju,ali bi se na mojoj listi ta pesma nasla tek negde na 70-om mestu,jer zena ima 100 puta boljih pesama od te.Sto Mars kaze,da je bitna i toliko dobra pevala bi je na koncertima,a do sada je nikada nije izvodila.
A sto se tice Woman In Love,to je jedna od manje znacajnih Barbrinih pesama.Jedino je kod nas svi znaju jer je mnogo pustaju,ali bi se na mojoj listi ta pesma nasla tek negde na 70-om mestu,jer zena ima 100 puta boljih pesama od te.Sto Mars kaze,da je bitna i toliko dobra pevala bi je na koncertima,a do sada je nikada nije izvodila.