Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Thorn
Taj detalj sa Oscara nisam znao,jer nisam gledao tu dodelu.Hvala na informaciji. Imam na DVD-ju The Concert 1994 i Timeless 2000,ali scenu koju opisujes nisam video na koncertu iz '94,iako znam da je tada imala Yentl Medley i da je pevala nekoliko pesama iz filma.Ali sam cuo Papa Can You Hear Me? na Live cd-u sa koncerta iz '94. A scena sa brodom je sa Timeless koncerta,i zove se A Piece Of Sky.Inace su i meni dosta inspirativne reci pesme. A za to sto joj je Marvin rekao da nikada nece bolje zvucati,mozda je bio u pravu,ali je na koncertima 2006 zvucala isto fenomenalno i nekako posebno.Mozda zato sto je jos starija,iskusnija i naravno puna emocija.

A sto se tice Woman In Love,to je jedna od manje znacajnih Barbrinih pesama.Jedino je kod nas svi znaju jer je mnogo pustaju,ali bi se na mojoj listi ta pesma nasla tek negde na 70-om mestu,jer zena ima 100 puta boljih pesama od te.Sto Mars kaze,da je bitna i toliko dobra pevala bi je na koncertima,a do sada je nikada nije izvodila.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Fado_Curvo
...ali scenu koju opisujes nisam video na koncertu iz '94,iako znam da je tada imala Yentl Medley i da je pevala nekoliko pesama iz filma.Ali sam cuo Papa Can You Hear Me? na Live cd-u sa koncerta iz '94. A scena sa brodom je sa Timeless koncerta,i zove se A Piece Of Sky.
Čekaj malo, zbunjuje me malo to izdanje The Concert iz 1994.

A Piece of Sky je pevala na oba koncerta. 1994. Barbra+Yentl pozadi (po meni najjači deo koncerta), a za Milenium Concert isto to, samo Barba+Yentl+ona mala klinka koja je GENIJALNO tumačila malu dete Barbru i početke njene karijere. 1994. dva fantastična glasa, 2000. - tri. Medley iz 94 je bio ogroman uspeh pa ga je ponovila, tako modifikovanog, i 2000.

Ja imam neko izdanje The Concert, sa TVa, i tu ta scena postoji.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Mars
Što se tiče, da li je i kada bila najbolja, ona je uvek najbolja. Možda je 1994. tehnički najbolje zvučala, uragan, brzi voz, atomska bomba! Ali i svaki sledeći put, sa svakom novom godinom iza nje, to sve daje kvalitetu interpretacije.

Nisam ništa gledao iz 2006. :(

Korisnikov avatar
By Tot
Baš sam ovih dana slušao Woman in love.

Barbara je jedna od onih pevačica sa velikim glasovnim mogućnostima; nema tako teške deonice koju ne bi mogla otpevati. Uz to prepoznatljiv stil, a ne prenemaganje, karakterističan senzibilitet koji ide uz dobre pevačice, koji im ne dozvoljava utapanje u jeftinim emocijama i poseban muzički način na koji ona može da obradi bilo koju stvar a da ona od toga napravi nešto nasuprot onim pevačima kojima da date ma koju stvar- biće upropašćena.

Valjda je za dobre pevačice/pevače karakterističan taj široki opseg emocija koje mogu da izraze ili dodaju pri izvođenju songova što uvek daje utisak autentičnosti.

A kad nemate glas, kad nemate sposobnost izrazavanja velikog spektra emocija, opet možete imati publiku koja uziva u raznim imitacijama muzičkog izraza jer to nije mnogo komplikovano i saobrazno je imitacijama života koji ta publika živi.

Prirodno: kad nemate šta ponuditi, udvarate se proseku.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ok... Svi mi volimo Madonu, i znamo kako se osećamo dok je gledamo, i volimo da se identifikujemo sa njenim "F*ck you all!" stavom i nadamo se da ćemo u njenim godinama da imamo tu energiju... Ali kod Barbre... prvo glas. U kombinaciji sa ličnošću. Veruj mi da kada slušam njene pesme samo uz pratnju klavita, bukvalno čujem ceo orkestar, od njenog glasa. I ne volim čak kada je prati puno instrumenata, što svedenija akustika, to je najbolji doživljaj. Ali jeste i to kad stane ispred 80 pieces orchestra i peva...

Korisnikov avatar
By Thorn
Sve sto si rekao za oba koncerta je tacno.Mozda je na tv-u bila neka duza verzija.Verovatno su DVD malo skratili.
Tacno je da kako godine idu,ona je sve kvalitetnija.Ja sam imao veeeeliku srecu,i ispunio mi se san da je vidim uzivo 2006.Bila je fantasticna!
Sada kada pisem o tome,prisecam se svega.To je bio dozivljaj koji cu vecno pamtiti.
Ako volis njen glas samo uz klavir,treba da cujes pesmu Letting Go,koja je prelepa.Ako je vec nisi cuo.A inace njeg glas je fenomenalan i samo uz klavir,i samo uz gitaru-Evergreen,i sa velikim orkestrom(60-80 pieces) kao na koncertima.
Ma Barbra je legenda...sto se mene tice moze i "na suvo" da peva. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Moja omiljene samo uz pratnju klavira su "If I Love Again", sa Funny Lady albuma. i "I Loved You" sa Classical Barbra.
A klavir i par gudača "Until It's Time For You to Go".

I "I Hate Music/Nobody's Heart Belongs to Me" je super samo sa klavirom (sa Just For the Records albuma)

Ovo editujem i treći put: Barbra+Ray Charles+klavir. "Cryin' Time". Božanstveno.

Korisnikov avatar
By Thorn
Meni se svidja 'Love Like Ours'-isto uz klavir.

'What Are You Doing The Rest Of Your Life',uz klavir,sa 'Highlights Form Just
For The Record' albuma.

Cryin' Time-fantasticna

I skoro sam cuo 'When The Sun Comes Out',pesma je fenomenalna!Bas Broadway-ska...
Korisnikov avatar
By Mars
Nju je ona pevala od prvih dana, od nastupa po klubovima!
Imam snimak i iz tog perioda i studijski kasnije. Svaki odličan na svoj način, kao što možeš i da pretpostaviš.

Korisnikov avatar
By Thorn
Evo opet malo da povratim temu...
Danas sam dobio album Christmas Memories,i moram reci da je fantastican...
Sve pesme su prelepe...Sto je cest slucaj kod Barbre...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam jedno 20 albuma koje još nisam preslušao-što je takođe čest slučaj kod mene. Jednostavno čekam pravi trenutak.

Album koji sam ja slušao i koji je nekako zapostavljen kada se priča o njoj je "Till I Loved You". Isto jak.

By streisand-big-fan
sve albume barbrine i filmove imam, obozavam je ,kad bi dosla u beograd mislim da bi umro odmah nakon njenog izlaska,pozdrav svim fanovima jer samo oni znaju sta je prava pevačica
Korisnikov avatar
By walt333
:hail2: :hail2: :hail2:
Ja nisam ni znao da postoji fan club Barbre Streisand na forumu. U sad sam bas srecan. Barbra mi je jedna od omiljenih pevacica, mnogo je volim, bre:love:

Omiljene pesme su mi By the way, Someone that I used to love, Moonfall, Comin in and out of your life..

O a tek sto volim da pijem uz njene pesme to je posebna prica:pivce:

Cenim je i kao filmskog stvaraoca, Od filmova mi se najvise svidja Yentl (zaista veoma dobar film) ali volim i The Prince of Tides i What's Up, Doc?(U tom filmu sam je prvi put video). a nije los The Mirror Has Two Faces (mislim da bi mnogi reziseri i scenaristi trebali da ovaj film uzmu za primer kako se pravi prava pametna romanticna komedija).

Jedinu dilema u vezi nje sam imao kada sam odgledao film Star is born koji je rimejk filma Star is born sa Judy Garland . Ooooo gej na mukama Barbra ili Judy:iskusenje:. bilo je zaista strasno. na kraju sam izabrao Judy
By streisand-big-fan
svi barbrini fanovi da se ponovo nacrtaju ovde, mozda nam dodje u bg citao sam u novinama
Američka pevačica, glumica, plesačica, zabavljačica, yentl, funny girl, multimedijalna ličnost, čija karijera seže decenijama.
Jedna od stubova kvalitetne popularne kulture.
Sladunjava, ili ne, večita želja u očima Sare Džesike Parker, MechaStraisend, nosata lepotica - ona traje.
A gej forum treba da ima fan klub Barbs.
Dobrodošli!

''
Korisnikov avatar
By Kittrie
oh Boze upravo sam se preksinoc pitala KAKO OVO NE POSTOJI NA FORUMU?? {bila sam ubedjena da gresim i da jednostavno ne mogu da nadjem temu..}

dante, ooo dante, HVALA dragi !! :love:

one and only !!

''
By Speculum Columbae
Aham. Meni je divna. Mada, jedna od retkih žena koje su lepše sa peglanom, nego kovrdžavom kosom.
Korisnikov avatar
By Tungi
@Kittrie

Iz Eyes of Laura Mars:love: :drama:

Postujem.Volim.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
manje sam pratio njenu muzicku karijeru ali zato filmove vorshipujem. What's Up, Doc? :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Da ste vi svi živi i zdravi, postoji klub odavno (klik).

I posećen je u p.m.
By Speculum Columbae
Auh, valjda ima neki način da moderatori pripoje teme...sori, večeras sam baš nemač pojma.
Korisnikov avatar
By Mars
Ajmo malo mojih radova...Za kraj zime:

''

Ovo mislim da je Colonia voleo pre nekoliko godina. Retko se nalazi, raret tracks...bila izgubljena pesma po studijima gde je radjena, višak za neki album (zamišljati livadu po noći, mesečinu i vodopad...)

''

Bilo i Cry Me A River, ali Sony ne da...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!