Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Forgotten_Exile
Wow... jos samo oko 5 dana i Vista izlazi u prdaju. Steta sto ovi iz Comtrade-a nisu dobili vise informacija. Koliko mi je covek rekao preko telefona, trebalo bi da im dodje, jer su oni MSov zastupnik u Srbiji, a ni traga ni glasa od promocije. A za Burning Crusade su se potrudili, i vidi se... barem CompuLand je...
Korisnikov avatar
By andjela
Vista izasla jos 6 novembra 2006
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by andjela
Vista izasla jos 6 novembra 2006
hahahahha!
I LOVE YOU!
By Forgotten_Exile
Tehnicki je izasla 6 Novmebra 2006 - Naravno. Ali to je bio BUISNESS LAUNCH!!! Ja govorim o CONSUMER LAUNCH. Try to work with me... Jos jedan dobar razlog zasto Vista nije izasla u novmebru je jer Windows Vista HomePremium i ostale -home- stvari se ne mogu uzeti kada narucujes windows kao kompanija.

Pravi Launch je uvek CONSUMER Launch i to ce biti za 5 dana.
Korisnikov avatar
By andjela
a ko bi uzeo HomePremium pored Ultimate :)
By Forgotten_Exile
Neko ko kupuje original...neko kao ja.

Svidja mi se original... zbog pakovanja naravno XD
Korisnikov avatar
By EnRage
Kad kupim jos gigu RAM-a i graficku karticu s isto toliko memorije mozda i stavim to cudo, dotad, XP rules.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Forgotten_Exile
Neko ko kupuje original...neko kao ja.

Svidja mi se original... zbog pakovanja naravno XD
i sta imas od toga sto si kupio original :)

moral satisfaction

dao si najbogatijoj firmi na svetu novac... moj nece dobiti
Korisnikov avatar
By iJazz
Tehničku podršku, update bez cimanja i tako te sitne stvari :) .

Lepo je biti student ETF-a... Besplatni, originalni MS-ovi proizvodi, sem osnovnog dela MS Office-a. :D

Jedva čekam da nabavim Vistu :) .
Korisnikov avatar
By andjela
tehnicka podrska MS mi nemoze pomoci.
update radi bez problema i sa drugacijom verzijom.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
andjo,nenadjebiva si :bye:
By Forgotten_Exile
Um update radi, ali to su samo drajveri. Cekaj ti da pronadju po koju rupu (a nazalost, uvek se nadje neka), i kad izbace neke vaznije updateove - cvrc! Dobicemo samo neke 'najneophodnije' radi stabilizacije sistema. PLUS Vista se sama zakljucava ako je ne aktiviras nakon mesec dana, a kada i to potrosis, instaliranje ponovo. Ali vidis, XP Pro nije imao aktiviranje i to je bilo super, ali sada SVAKI :S Windows moram da se aktivira (jadne kompanije sa Enterpriseom....)

OVo na neweggu je sranje, koje dobijas kada kupujes kao kompanija. Zar nisi videla full box? Btw, JEDNA KUTIJA Windows Viste RETAIL sadrzi JEDAN DVD koji ima SVE VERZIJE VISTE i to 64x i 32x. Interesantno je to sto se kutije razlikuju samo po boji i 'kljucu' koji otkljucav odredjenu verziju. Ako uzmes home premium, i odlucis se kasnije za Ultimate, samo odes u ComTrade, kupis novi kljuc, odes kuci, poklrenes 'windows anytime upgrade', uneses kljuc, program ti zadrzi instalacioni dvd, i sa dvd-a se instaliraju one stvari koje su posebne samo za ultimate.

Ja sam ipak za kupovinu originala. Videcemo mi jos kako ce sve biti lepo, kada izadje Windows Vista na videlo dana... it o za samo 4 dana!!!

A ComTrade jos uvek sedi u mraku....:(
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by andjela
a ko bi uzeo HomePremium pored Ultimate :)
Ja bi uzeo, jerbo je jeftiniji...

Ma kako XP nije imao aktivaciju? Nije imao SP1, posle su u SP2 uveli... Nemaju aktivaciju piratski XP-i, dok mi legalni korisnici moramo da aktiviramo Windows svaki put kada ga instaliramo...

Slika

Tako isto i Vista... No, našao sam krek koje te delove Viste zadužene za aktivaciju vraća u starije verzije, pa tako može da se aktivira i uz pomoć ključa starije RC1 ili Beta 2 verzije, za koje sam ja dobio 2 legalna ključa od Majkrosofta u vreme kada su ih delili besplatno. Takod a imam aktiviranu Vistu.

Shto se tiche drajvera, ja sa i vishe nego zadovoljan koliko je sve dobro resheno, jer mi sve radi apsolutno savrsheno i bez ikakvih bagova. Update radi i vishe stvari od azhuriranja drajvera, a to je apdejtovanje Windows Defendera, kritichnih zakrpa za IE i bile su josh dve-tri zakrpice za Windows...

Ugl., ja sam performansama prilično prezadovoljan, budući da, barem na mojoj mašini, radi stabilnije pa čak i optimizovanije od XP-a...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
offtopic
Allkey,wellcome to Belgrade:trep:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Izasla je!!
SlikaSlika
SlikaSlika

Kako do nje? :freddy:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Da,istina je da novi operativni sistem prati velika pompa.
Pokazace se da li je to vredelo(kad je Microsoft reklamna masinerija u pitanju ne sumnjam!)
Ali Bili ima jednu sjajnu maximu koju fura jos od 98-smice:

"KOJA JE NAJBOLJA REKLAMA ZA NOVI PROIZVOD"?
"DOBRO POPLJUVATI STARI"!
Korisnikov avatar
By Stripi
bajdvej, koliko to zadovoljstvo košta? :D
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ultimate editios 499$
Korisnikov avatar
By Stripi
Šta su oni ludi?
Za kopiju Macovog OSa da platim 500 dolara :shok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!