Um update radi, ali to su samo drajveri. Cekaj ti da pronadju po koju rupu (a nazalost, uvek se nadje neka), i kad izbace neke vaznije updateove - cvrc! Dobicemo samo neke 'najneophodnije' radi stabilizacije sistema. PLUS Vista se sama zakljucava ako je ne aktiviras nakon mesec dana, a kada i to potrosis, instaliranje ponovo. Ali vidis, XP Pro nije imao aktiviranje i to je bilo super, ali sada SVAKI :S Windows moram da se aktivira (jadne kompanije sa Enterpriseom....)
OVo na neweggu je sranje, koje dobijas kada kupujes kao kompanija. Zar nisi videla full box? Btw, JEDNA KUTIJA Windows Viste RETAIL sadrzi JEDAN DVD koji ima SVE VERZIJE VISTE i to 64x i 32x. Interesantno je to sto se kutije razlikuju samo po boji i 'kljucu' koji otkljucav odredjenu verziju. Ako uzmes home premium, i odlucis se kasnije za Ultimate, samo odes u ComTrade, kupis novi kljuc, odes kuci, poklrenes 'windows anytime upgrade', uneses kljuc, program ti zadrzi instalacioni dvd, i sa dvd-a se instaliraju one stvari koje su posebne samo za ultimate.
Ja sam ipak za kupovinu originala. Videcemo mi jos kako ce sve biti lepo, kada izadje Windows Vista na videlo dana... it o za samo 4 dana!!!
A ComTrade jos uvek sedi u mraku....