Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by UniqueJa sam usla pred tvoju tacku i pored guzve morala sam da se probijem u prvi red da te vidim. I vredelo je - bio si sjajan! Hvala za ruzu
...
poseban kiss za Dinicu, ona me je najvise obradovala svojim iznenadnim pojavljivanjemu klubu:D
Originally posted by Kiwi
[size=-4](očekivao sam da će i za mene biti neki kiss)[/size]
Originally posted by DinaSve je bilo prijatno (osim očajne ventilacije)
Kiwi,
Bas mi je drago da je moj dolazak bio tako prijatno iznenadjenje. I naravno da smo se upoznali...
Originally posted by gorilicaKao da ih razvijaju sa filma ... Nadam se da će da procuri neka uskoro ...
Nego, moze li koja fotka na u2u ili mail?
KiwiPa da.
... A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on
A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on .....
Šašav je taj deni, za sve pare!....
Originally posted by *deni*mila, nije tacno, imao sam toliko uske boxerice, da je moja jadna pisha bila praktichno nevidljiva.KiwiPa da.
... A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on
A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on .....
Šašav je taj deni, za sve pare!....
A da mu se kroz onu tanushnu crvenu haljinicu nije jasno ocrtavala kita, zahtevao bih da skine i gace, pa da se rodjenim ocima uverim i u Bananicin polni identitet.
Salu na stranu, nastup tramp, Mr. Ja i Bananice je bio interesantan, mozda ce nas neko optuziti da smo subjektivni sto ih toliko hvalimo, ali zaboleshe nas pichke za takva misljenja.
Bili su sjajni i tachka.
Originally posted by UniqueJe l`?
mila, nije tacno, imao sam toliko uske boxerice, da je moja jadna pisha bila praktichno nevidljiva.....
Originally posted by UniqueSad bih tako slasno na ovo odgovorila, ali u skladu sa nasim novouspostavljenim bilateralnim mirovnim sporazumom, zadrzacu se samo na smajlijima:
deni, to je bio microphone, cuvao sam ga da se ne vudu dok ne pocne moja tacka..
pa se onda pitamo zasto isti nije radio:giggle:
Originally posted by *deni*No Comment!Originally posted by KiwiDa ne pocinjemo sad pricu o tvom "brdascetu", koje sam takodjer morala da prekontrolisem...
I ti sve moraš da znaš.. to brdašce je moja šaka
Originally posted by UniqueAko postoje dokazi, nemocna sam da bilo sta demantujem.
milice, u tom sporazumu je pisalo da smijemo i da se "potkacimo" kad za to postoji povoljan teren:cigareta:
zato cu ja zadrzati pravo da prokomentarisem onu hvatacainu u separeu dok si se pravila da spavas, mila...
p.s. ne trudi se da demantujes, imam i fotke!
Originally posted by Kiwi"KRIVA SAM, KRIVA, KRIIIVAAAAAAAA....."
No Comment!
/prvi i poslednji put ti kažem, imam izrazito golicljive prepone kada me neko pipka, a nisam opušten/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!