Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Utisci Sa Nastupa U Aliansi

Super je bilo!
14
50%
Nije loshe, lep provod.
4
14%
Nije loshe, ali moze i dosta bolje.
6
21%
Kud dadoh pare na to...
4
14%
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
LoL. :blush:
Uneo se covek u ulogu... :smeh:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by mladunac

@gorilica :

jarence hahaha, aj valjda je i to bolje nego chigrica (profesor sa faxa :alikako: )
Ne mogu da kažem da ne razumem čoveka :lol: , ali da si šarmantan kao takav i da pleniš, to svakako stoji. ;)
By жњ
Hocemo reprizu!! :sweet:

:molise:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by xyz
Hocemo reprizu!! :sweet:

:molise:
ti da cutis! ;)
a kad sam ti rekla da dodjes, bilo je - ne, necu. ocu da uzivam u toplini doma svoga :)
By жњ
Originally posted by ^mary^

a kad sam ti rekla da dodjes, bilo je - ne, necu. ocu da uzivam u toplini doma svoga :)

pa jeste, za novu mi se ostajalo kucji po svaku cenu!! ali, mogla bi se zaista odrganizovati ta repriza i jednim regularnim danom :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
LM,

ja sam kuci, i kradem bratov comp na kratko...

za mene je docek bio zaista poseban, i iskustvo kakvop se ne zaboravlja. bilo je i smijeha, i vriske, i pjevanja, a bogami i bijesa i suza...

bio sam stidljiv, sarmantan, fatalan, kinky, bezobrazan, zaljubljen, ...ma!

sto se samog nastupa tice, mislim da je bilo super, iako je moglo da prodje jos bolje, da nije bilo tehnickih problema..
mada, i pored toga, eto jadna Mary nije moga ni da se probije do mene, sto znaci da je nastup bio vise nego uspjesan. a za uzvrat, moj hronicni :pms: koji je proradio zbog saznanja da microphone nece moci, umiren je neplaniranim dobitkom viska paznje: dobio sam samostalno odbrojavanje na sceni, sa dva dzentlmena koji mi ljube ruke.. mis'im stvaaaarno... :blush:

Mr Ja je zaista jedno ludo stvorenje, mislim da smo nas dvojica najvise uzivali u svojim ulogama, i pravili najvecu zezanciju.. cak smo bile i lezbejke u jednom momentu:kosa:

te veceri poljubio sam sijaset lezbejki, gomilu muskaraca, pa cak i onu curu sa perikom koju svi hvalite: ima super usne, cmoknuli smo se posle 12:P

Mr Ja, mogao si da kazes da je to NASA drugarica, a ne samo tvoja:durenje: uostalom, ja imam sliku sa njom:njanja:

ma eto toliko, pisacu opet kad ugrabim vremena,.. volim vas sve i zaista mi je drago sto sam bio sa svima vama na doceku.

poseban kiss za Dinicu, ona me je najvise obradovala svojim iznenadnim pojavljivanjemu klubu:D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Unique
...
poseban kiss za Dinicu, ona me je najvise obradovala svojim iznenadnim pojavljivanjemu klubu:D
Ja sam usla pred tvoju tacku i pored guzve morala sam da se probijem u prvi red da te vidim. I vredelo je - bio si sjajan! Hvala za ruzu :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
I mene :D Jako prijatno iznenađenje.

[size=-4](očekivao sam da će i za mene biti neki kiss)[/size]
Korisnikov avatar
By Dina
Kiwi,
Bas mi je drago da je moj dolazak bio tako prijatno iznenadjenje. I naravno da smo se upoznali...

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Kiwi

[size=-4](očekivao sam da će i za mene biti neki kiss)[/size]

[size=-4]bice da nisi trazio[/size]:P
Korisnikov avatar
By gorilica
Nego, moze li koja fotka na u2u ili mail? :crveni:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Odlicno je bilo...prvod je bio maximalan,zao mi je sto nisam stigao na pocetak performansa,ali sam video aktere istog u njihovim kostimima pa mogu da predpostavim da je bilo ok.Nadam se da ce biti jos takvih desavanja,tj da nece samo docek Nove godine biti povod za tako nesto.Sve pohvale za organizaciju.Ekipa je bila odlicna,posebno Bananica,Delet,Tramp,Paki i mnogi drugi.Vidimo se na sledecoj zurci :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dina
Kiwi,
Bas mi je drago da je moj dolazak bio tako prijatno iznenadjenje. I naravno da smo se upoznali...

Sve je bilo prijatno :D (osim očajne ventilacije)
Originally posted by gorilica
Nego, moze li koja fotka na u2u ili mail? :crveni:
Kao da ih razvijaju sa filma :D ... Nadam se da će da procuri neka uskoro ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ocu i ja fotkeeeeeeeeeee... :rida:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kiwi
... A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on
A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on .....
Šašav je taj deni, za sve pare!....
Pa da.
A da mu se kroz onu tanushnu crvenu haljinicu nije jasno ocrtavala kita, zahtevao bih da skine i gace, pa da se rodjenim ocima uverim i u Bananicin polni identitet.

Salu na stranu, nastup tramp, Mr. Ja i Bananice je bio interesantan, mozda ce nas neko optuziti da smo subjektivni sto ih toliko hvalimo, ali zaboleshe nas pichke za takva misljenja.
Bili su sjajni i tachka.
:colorado:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *deni*
Kiwi
... A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on
A kad je čuo da je to Bananica, zahtevao je da Bananica skine masku jer nije verovao da je to on .....
Šašav je taj deni, za sve pare!....
Pa da.
A da mu se kroz onu tanushnu crvenu haljinicu nije jasno ocrtavala kita, zahtevao bih da skine i gace, pa da se rodjenim ocima uverim i u Bananicin polni identitet.

Salu na stranu, nastup tramp, Mr. Ja i Bananice je bio interesantan, mozda ce nas neko optuziti da smo subjektivni sto ih toliko hvalimo, ali zaboleshe nas pichke za takva misljenja.
Bili su sjajni i tachka.
:colorado:
mila, nije tacno, imao sam toliko uske boxerice, da je moja jadna pisha bila praktichno nevidljiva.

a da smo bili sjajni, JESMO!

slike ce procureti cim se otkrljam do Kotora i prebacim ih na svoj komp:P
Korisnikov avatar
By KiWi
Baš zbog toga sam pitao ''Da li imaš gaćice ispod?'' i baš zbog toga sam zahtevao da ih vidim .. zanima me kako to trandže pakuju i ko ti je prodao foru...

BigOffTopic: Tokom gostovanja u Beogradu, slovenačka grupa trans momaka ''Sestre'' nije htela da otkriva pored koga se bude i kako pakuju svoje miškove (mislio sam da kažem miške, ali to nije to). Kao razlog su navele da bi pola Srbije postalo transseksualno, i da bi onda one imale konkurenciju ... od tada sam želeo da saznam kako se to pakuje (ne zbog praktikovanja istog, već zbog proste znatiželje).

@Deni: Imaš pravo, (v)bole nas pičke!
Korisnikov avatar
By *deni*
mila, nije tacno, imao sam toliko uske boxerice, da je moja jadna pisha bila praktichno nevidljiva.....
Je l`?
Ja sam, vidis, bila ubedjena da sam ti preko haljinichice koju si nosila videla karakteristicnu izbochinu u predelu medjunozja, ono kad si sela pored Kiwija i mene u separe, dok si ischekivala pochetak svoje tachke. Cini mi se da ti se, kad si sela, `aljinica zategla, pa je ipak sevnulo "brdasce" i pored uskih bokserica... :smug:
No, mozda sam se i prevarila.
Sve u svemu, objavi fotose sto pre.
Korisnikov avatar
By KiWi
I ti sve moraš da znaš.. to brdašce je moja šaka :blush:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
deni, to je bio microphone, cuvao sam ga da se ne vudu dok ne pocne moja tacka..

pa se onda pitamo zasto isti nije radio:giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da ne pocinjemo sad pricu o tvom "brdascetu", koje sam takodjer morala da prekontrolisem...
:kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
deni, to je bio microphone, cuvao sam ga da se ne vudu dok ne pocne moja tacka..

pa se onda pitamo zasto isti nije radio:giggle:
Sad bih tako slasno na ovo odgovorila, ali u skladu sa nasim novouspostavljenim bilateralnim mirovnim sporazumom, zadrzacu se samo na smajlijima:

:smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
milice, u tom sporazumu je pisalo da smijemo i da se "potkacimo" kad za to postoji povoljan teren:cigareta:

zato cu ja zadrzati pravo da prokomentarisem onu hvatacainu u separeu dok si se pravila da spavas, mila...

p.s. ne trudi se da demantujes, imam i fotke! :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *deni*
Da ne pocinjemo sad pricu o tvom "brdascetu", koje sam takodjer morala da prekontrolisem...
:kosa:
No Comment!

/prvi i poslednji put ti kažem, imam izrazito golicljive prepone kada me neko pipka, a nisam opušten/
Korisnikov avatar
By *deni*
milice, u tom sporazumu je pisalo da smijemo i da se "potkacimo" kad za to postoji povoljan teren:cigareta:

zato cu ja zadrzati pravo da prokomentarisem onu hvatacainu u separeu dok si se pravila da spavas, mila...

p.s. ne trudi se da demantujes, imam i fotke! :giggle:
Ako postoje dokazi, nemocna sam da bilo sta demantujem.
:ribica:
No Comment!
/prvi i poslednji put ti kažem, imam izrazito golicljive prepone kada me neko pipka, a nisam opušten/
"KRIVA SAM, KRIVA, KRIIIVAAAAAAAA....."
Sta cu, kad sam zavisna od mazhenja...Uvek sam to volela...
:mazi: :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!