Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Marsverovatno samo mamuran
Zna li neko kako je decko?
“Eci peci pec, ti si mali zec,
Ja sam mala propalica, eci peci pec...“
Marsova riznica pesama za decu-brzalice, brojalice...
KELLY CLARKSON LYRICS - My Grown Up Christmas List
Originally posted by RACABGOriginally posted by Marsverovatno samo mamuran
napokon sam se cuo sa ljudima koji su bili prisutni i niko od njih nije video da je neko dobio samar a kamoli pretucen jedino je problem pravio decko koji je zamoljen da napusti club pa su ga fizicki izneli iz kluba jer nije to hteo na miran nacin da uradi
po meni je normalno ako te obezbedjenje zamoli da napustish klub to uradis jer u suprotnom ce te izneti napolje
Originally posted by mili86Originally posted by unic0rn
Da zove muriju, kaze ja imam 15 godina i tuku me u pederskom klubu......
ako ima samo 15 god i ne zeli da se outije sta trazi u floydu??? neka sedi kraj kompa i chatuje
Originally posted by xyzda si bolje citao sta sam pisao verovatno bi imao vec odgovor i nebi postavljao pitanjeOriginally posted by RACABGOriginally posted by Marsverovatno samo mamuran
napokon sam se cuo sa ljudima koji su bili prisutni i niko od njih nije video da je neko dobio samar a kamoli pretucen jedino je problem pravio decko koji je zamoljen da napusti club pa su ga fizicki izneli iz kluba jer nije to hteo na miran nacin da uradi
po meni je normalno ako te obezbedjenje zamoli da napustish klub to uradis jer u suprotnom ce te izneti napolje
a ti si bio tamo?
Originally posted by xyzOriginally posted by mili86Originally posted by unic0rn
Da zove muriju, kaze ja imam 15 godina i tuku me u pederskom klubu......
ako ima samo 15 god i ne zeli da se outije sta trazi u floydu??? neka sedi kraj kompa i chatuje
kakav komentar
zar svako ko ode na gay zurku mora to da kaze svojim roditeljima?
Originally posted by mili86A-ha...tako znachi...e super...a taman se nesto mucim sa slavinom koja ne dihtuje bas najbolje pa nikako da to sredim....bolje da to resim mup-om
ne mora. ali ako krenemo od toga da je to javno mesto i da nema privatnosti sasvim je ok i pozvati muriju, a ne koristiti taj klise da je dete gay i zbog toga izbegavati mup... ja sve probleme resavam mup-om
Originally posted by RACABGOriginally posted by xyzda si bolje citao sta sam pisao verovatno bi imao vec odgovor i nebi postavljao pitanjeOriginally posted by RACABGOriginally posted by Marsverovatno samo mamuran
a ti si bio tamo?
evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine
Originally posted by mili86
ne mora. ali ako krenemo od toga da je to javno mesto i da nema privatnosti sasvim je ok i pozvati muriju, a ne koristiti taj klise da je dete gay i zbog toga izbegavati mup... ja sve probleme resavam mup-om
Originally posted by xyzOriginally posted by mili86
cak i po cenu da roditelje neautovanog klinca panduri pozovu u stanicu da preuzmu svoje "prebijeno" (dok ne saznamo da li zaista jeste) dete s obrazlozenjem da je batine dobio na gay zurci?
Imas li ti predstavu o eventualnim posledicama takvog postupka na porodicni zivot tog decka?
Originally posted by mili86E sad cu ja da ti kazem ono so ti je delete vec rekla: NE SERI!Originally posted by xyzOriginally posted by mili86
cak i po cenu da roditelje neautovanog klinca panduri pozovu u stanicu da preuzmu svoje "prebijeno" (dok ne saznamo da li zaista jeste) dete s obrazlozenjem da je batine dobio na gay zurci?
Imas li ti predstavu o eventualnim posledicama takvog postupka na porodicni zivot tog decka?
pa sta onda trazi na javnom gay mestu?????????????
ja sam outovan pred svima tako da nemam sluha za te izgovore
Originally posted by M M and IIma jedan strip u kome se Šilji u stan uvuče pobegli zatvorenik iz Alkatraza, a Šilja je uveren da je to u stvari komšijski mačak koji mu krade sardine iz frižidera!!!, i kreće prema telefonu i kaže "Sad ću ja to da sredim sa S.U.P.O.M" a ovaj počne da kuka "samo ne sa SUP-om"... a u posebnom oblačiću za nas čitaoce piše "S.U.P.O.M. - savezno udruženje protiv odbeglih mačaka"Originally posted by mili86a taman se nesto mucim sa slavinom koja ne dihtuje bas najbolje pa nikako da to sredim....bolje da to resim mup-om
ja sve probleme resavam mup-om
Originally posted by RACABG
@kinder suprise malo spusti loptu ispasce da te konkurencija placa da bljujesh
i meni je jako zao sto nisam bio tamo i ako sam svestan da bi me ovalili od batina posle, taj bi imao rascopanu glavu pod obavezno
ajde ljudi ako vec nema ko da nas zastiti stitimo se sami nemojmo dozvoliti da 5 ljudi od po 100 kila maltretiraju nas 100-200 u klubu jaci smo od njih koliko god mi smatrali da nismo, sta on jedan moze ako ga iznabada 20 ljudi - nemoze nishta pokazimo zube i zastitimo sebe a i ostale juce je dete od 15 godina sutra ste mozda vi na redu
Originally posted by Directori meni su obili kola ispred kuce da to nije uradila neka mafija iz floyda
upravo sam saznao da su nekim momcima iz Hrvatske nocas ispred Floyda obili auto i pokrali jakne, CD player i jos par sitnica...
To mesto je CRNA RUPA a ne samo rupa
Originally posted by mladunacma daj, u ovu diskusiju su umesani i ljudi koji su bliski vlasniku Floyda, ili i sam vlasnik, pa skrece sa teme. Nemojte da ste naivni.
preleteh samo komentare i stiche se utisak da je po vama klinac kriv shto je dobio batine
zanimljivo
Originally posted by bojandjobas sam htela da pitam zasto je to glupost - pogotovo ako neko izgleda kao da je ispod 25? A da bas neko na ulazu nije mogao da primeti da je klinac od 15 - klinac od 15 ne verujem, a sankeri isto ... samo sto kad je profit bitniji od svega onda je ne bitno sta ce se desiti gostimaOriginally posted by FLOYDzašto gluposti? to je najnormalnija stvar na svetu.
Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!