Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Tweety
DA LI NEKO IMA TELEFON MENADZERA FLOYDA?????
Imam ja!
By RACABG
ajde bre ljudi razmrdajte prstice
da reshimo ovo ili da zatvara kafanu ili da se izvinimo coveku sto smo ga lazno optuzili
By RACABG
Originally posted by Mars
Zna li neko kako je decko?

“Eci peci pec, ti si mali zec,
Ja sam mala propalica, eci peci pec...“

Marsova riznica pesama za decu-brzalice, brojalice...

KELLY CLARKSON LYRICS - My Grown Up Christmas List
verovatno samo mamuran
napokon sam se cuo sa ljudima koji su bili prisutni i niko od njih nije video da je neko dobio samar a kamoli pretucen jedino je problem pravio decko koji je zamoljen da napusti club pa su ga fizicki izneli iz kluba jer nije to hteo na miran nacin da uradi
po meni je normalno ako te obezbedjenje zamoli da napustish klub to uradis jer u suprotnom ce te izneti napolje
By жњ
Originally posted by RACABG

verovatno samo mamuran
napokon sam se cuo sa ljudima koji su bili prisutni i niko od njih nije video da je neko dobio samar a kamoli pretucen jedino je problem pravio decko koji je zamoljen da napusti club pa su ga fizicki izneli iz kluba jer nije to hteo na miran nacin da uradi
po meni je normalno ako te obezbedjenje zamoli da napustish klub to uradis jer u suprotnom ce te izneti napolje

a ti si bio tamo?
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by unic0rn
Da zove muriju, kaze ja imam 15 godina i tuku me u pederskom klubu......

ako ima samo 15 god i ne zeli da se outije sta trazi u floydu??? neka sedi kraj kompa i chatuje
By жњ
Originally posted by mili86

ako ima samo 15 god i ne zeli da se outije sta trazi u floydu??? neka sedi kraj kompa i chatuje

kakav komentar :lol:

zar svako ko ode na gay zurku mora to da kaze svojim roditeljima?
Korisnikov avatar
By Delete

Ne seri!!!
By RACABG
Originally posted by xyz

verovatno samo mamuran

a ti si bio tamo?
da si bolje citao sta sam pisao verovatno bi imao vec odgovor i nebi postavljao pitanje
evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by xyz

kakav komentar :lol:

zar svako ko ode na gay zurku mora to da kaze svojim roditeljima?

ne mora. ali ako krenemo od toga da je to javno mesto i da nema privatnosti sasvim je ok i pozvati muriju, a ne koristiti taj klise da je dete gay i zbog toga izbegavati mup... ja sve probleme resavam mup-om
Korisnikov avatar
By Delete
ne mora. ali ako krenemo od toga da je to javno mesto i da nema privatnosti sasvim je ok i pozvati muriju, a ne koristiti taj klise da je dete gay i zbog toga izbegavati mup... ja sve probleme resavam mup-om
I opet...ne seri!
Korisnikov avatar
By M M and I

A-ha...tako znachi...e super...a taman se nesto mucim sa slavinom koja ne dihtuje bas najbolje pa nikako da to sredim....bolje da to resim mup-om :bubbles:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by xyz

verovatno samo mamuran

a ti si bio tamo?
da si bolje citao sta sam pisao verovatno bi imao vec odgovor i nebi postavljao pitanje
evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine

ja (mi) smo bili i nismo videli batine.... mada je odmah krenula prica.... ne znam...
dacha duguke poduzi post ovde na tu temu
By жњ

cak i po cenu da roditelje neautovanog klinca panduri pozovu u stanicu da preuzmu svoje "prebijeno" (dok ne saznamo da li zaista jeste) dete s obrazlozenjem da je batine dobio na gay zurci?

Imas li ti predstavu o eventualnim posledicama takvog postupka na porodicni zivot tog decka?
By RACABG
od povreda za sada jedino znam da je nekome povredjena sujeta za ostalo trebaju dokazi ipak
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by xyz

cak i po cenu da roditelje neautovanog klinca panduri pozovu u stanicu da preuzmu svoje "prebijeno" (dok ne saznamo da li zaista jeste) dete s obrazlozenjem da je batine dobio na gay zurci?

Imas li ti predstavu o eventualnim posledicama takvog postupka na porodicni zivot tog decka?

pa sta onda trazi na javnom gay mestu?????????????

ja sam outovan pred svima tako da nemam sluha za te izgovore
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by xyz

pa sta onda trazi na javnom gay mestu?????????????

ja sam outovan pred svima tako da nemam sluha za te izgovore
E sad cu ja da ti kazem ono so ti je delete vec rekla: NE SERI!

Ja sam outovan, i nemam sluha za takve izgovore ako neko ima preko 20 godina. Ali klinac od 15 godina i mora da je vec outovan. Za outovanje treba dosta i hrabrosti i to je proces koji treba da sazre u coveku. Neko ko ima 15 godina ne mora da bude spreman na to.

Zato, jos jednom, NE SERI!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by M M and I
ja sve probleme resavam mup-om
a taman se nesto mucim sa slavinom koja ne dihtuje bas najbolje pa nikako da to sredim....bolje da to resim mup-om
Ima jedan strip u kome se Šilji u stan uvuče pobegli zatvorenik iz Alkatraza, a Šilja je uveren da je to u stvari komšijski mačak koji mu krade sardine iz frižidera!!!, i kreće prema telefonu i kaže "Sad ću ja to da sredim sa S.U.P.O.M" a ovaj počne da kuka "samo ne sa SUP-om"... a u posebnom oblačiću za nas čitaoce piše "S.U.P.O.M. - savezno udruženje protiv odbeglih mačaka"
By sladak_decko
Delete stvarno preteruje. 90% gejeva koje sam upoznao, bilo kojih godina, sedi kuci za kompom i nisu se nikome outovali.

iz iskustva sam skontao da se gejevi druze sa drugim gejevima i poneki i outuju samo u BG i mozda u NS. to nije normalno ponasanje u drugim delovima zemlje.

meni (i svima koje znam u ovom svetu) bi bilo bolje da dobijem batine nego da jave mojima da sam gej i da sam bio na gej zurci.

beogradjani kad napuste beograd, e onda udju u pravi svet (The Real World).

ja nisam bio nikada ni u kakvom gej klubu ili gej zurci i ziv sam. a sa 15 god nisam ni znao da sam gej.

decka mi je jako zao. a u taj klub ne bi isao ni za sta.
Korisnikov avatar
By Cruiser
Zvao-ne-zvao muriju, ukapiraj da su sva pederska mesta u Srbiji eksteritorijalna i da tu vladaju samo zakoni pederske džungle.

Dokaz za to su i pozivi na samoorganizaciju, u stilu "podigla se kuka i motika". Zamisli kad bi tako bilo i na ulici?

Babe penzionerke pretuku poštara jer kasni sa penzijom?

Nije poenta u samoorganizaciji, vec u tome da policija dobije nadležnost i nad takvim mestima. Ako mogu da upadaju na privatne žurke po stanovima, što nekad ne pročešljaju i mesta gde se skupilo 300 pedera?

Ali avaj, kako može jedan pandur operativac da se petlja u posao glavnim gazdama panduracije? Bez fiskalnih računa, bez evidencije, SA POLICIJOM KOJA IM ČUVA LEĐA, sve je lako....

Da se nadovežem na Marsa: "što je predigra duža, maca će biti vlažnija", a glista je ionako kriva za sve.

Spremite se na batine, i pazite kome dajete svoj broj mobilnog.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by sladak_decko
Delete stvarno preteruje.
Obrazlozi, molim te!
Korisnikov avatar
By kinder suprise
@kinder suprise malo spusti loptu ispasce da te konkurencija placa da bljujesh

i meni je jako zao sto nisam bio tamo i ako sam svestan da bi me ovalili od batina posle, taj bi imao rascopanu glavu pod obavezno
ajde ljudi ako vec nema ko da nas zastiti stitimo se sami nemojmo dozvoliti da 5 ljudi od po 100 kila maltretiraju nas 100-200 u klubu jaci smo od njih koliko god mi smatrali da nismo, sta on jedan moze ako ga iznabada 20 ljudi - nemoze nishta pokazimo zube i zastitimo sebe a i ostale juce je dete od 15 godina sutra ste mozda vi na redu

sve je ok. malo sam i ja preterao.....

nego nam je vise svima pun k..... samo floyd floyd floyd .....

ne mogu vise to da slusam....
Korisnikov avatar
By IriS
verovatno to isto obezbedjenje koje u slobodno vreme radi u floydu, zvanicno radi u policiji. pa nek se neko zali :(
By Director
upravo sam saznao da su nekim momcima iz Hrvatske nocas ispred Floyda obili auto i pokrali jakne, CD player i jos par sitnica...

To mesto je CRNA RUPA a ne samo rupa
Korisnikov avatar
By kinder suprise
pa ljudi bre boris radi vec n godina sa murijom,

pa nije bilo problema....
By RACABG
normalno je da se saradjuje sa murijom jednostavno prijavis kao skup visokog rizika i po sluzbenoj duznosti oni su ispred
jednim udarcem dve muve
By RACABG
Originally posted by Director
upravo sam saznao da su nekim momcima iz Hrvatske nocas ispred Floyda obili auto i pokrali jakne, CD player i jos par sitnica...

To mesto je CRNA RUPA a ne samo rupa
i meni su obili kola ispred kuce da to nije uradila neka mafija iz floyda
ili sam ja kriv sto nemam alarm
Korisnikov avatar
By blenta
preleteh samo komentare i stiche se utisak da je po vama klinac kriv shto je dobio batine

zanimljivo

:shok:
By Director
Originally posted by mladunac
preleteh samo komentare i stiche se utisak da je po vama klinac kriv shto je dobio batine

zanimljivo

:shok:
ma daj, u ovu diskusiju su umesani i ljudi koji su bliski vlasniku Floyda, ili i sam vlasnik, pa skrece sa teme. Nemojte da ste naivni.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by bojandjo
Originally posted by FLOYD
Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.
zašto gluposti? to je najnormalnija stvar na svetu.
bas sam htela da pitam zasto je to glupost - pogotovo ako neko izgleda kao da je ispod 25? A da bas neko na ulazu nije mogao da primeti da je klinac od 15 - klinac od 15 ne verujem, a sankeri isto ... samo sto kad je profit bitniji od svega onda je ne bitno sta ce se desiti gostima
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!