Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ovo se komplikuje. :lol:
I, jel bio jos neko tamo pa da potvrdi Statusovu pricu?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by bojandjo
ajde delete i mmi da vi lepo otvorite temu o oruzju, a da mi ovde na miru kukamo oko flojda :)
O.K.
predlog prihvacen :sesir:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by FLOYD
Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.
zašto gluposti? to je najnormalnija stvar na svetu.
Korisnikov avatar
By djo
e sad si me za**bo :chestram:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by M M and I
ajde delete i mmi da vi lepo otvorite temu o oruzju, a da mi ovde na miru kukamo oko flojda :)
O.K.
Otvori, ne cekaj ni trenutka vise :tumble: ja ne znam gde da svrstam temu, inace bih je otvorila :smeh:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Kao god bilo potpuno mi je nejasno kako se to dogadja vec ne znam koji put. Potpuno je neverovatno da ne moze dsase proveri ko koliko ima godina i da li moze da udje. Pa da li je koguce da su pare toliko bitne? Ukoliko platis ulaz moze da udje ko kako hoce.

Meni to malo noije jasno!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Sve sam ocekiao ali ovako nesto ne!

Kao da je neko namerno cekao momenat kada ce se desiti neki mali problem da bi od istog napravio LINC!!!!!!

Evo i naseg zvanicnog saopstenja:

Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.
Ma nemoj! E upravo to biste morali da radite, i za sta vam uopste sluze ti sto stoje na ulazu osim da prodaju karte!? Valjda i da kontrolisu ko sve ulazi u klub. Svima koji izgledaju mladji od 18 godina ili na granici, obavezno se trazi licna karta. To se ovde radi otkad znam da postoje klubovi!

Znachi ako ne znas kako se radi posao, zatvaraj kafanu!

Dakle momak se napio verovatno prepio i potrcao u wc verovatno jer mu je bilo muka,medjutim nije stigao do istog i ispovracao se liku iz obezbedjenja u krulo.Decka niti je iko taknuo a kamoli sutirao ili brisao pod sa njim kako je navedeno.Club je u tom momentu bio pun, pa videli bi ljudi sta se desava.Momak iz obezbedjenja jeste mozda viknuo na njega ali ga nije takao, nasli su mu jaknu pozvali njegovo drustvo i izbacili ih napolje.
E sad se dovodi u pitanje KO je bio u drustvu sa detetom od 15god,ko je dete od 15god doveo i napio u gay clubu????

I opet pitanje: Ko je pustio dete od 15 godina da udje u gay club (ili bilo kakav drugi klub)??? Znchi opet: AKo ne umes da vodis klub - zatvaraj kafanu!
i sto je najvaznije i najbitnije verovatno, kakav bes i sujeta radi sad u osobi koja je IZBACENA iz Floyda jer se njegov maloletni drug ispovracao obezbedjenju u krilo???...... pa radi sve ovo sa jos nekima u igri!!!!

Ja sam licno sa gazdom ispratio dete napolje i pitao ga da li je dobro,na njemu nije bila ni jedna masnica,kap krvi, niti bilo kakvih znakova da je BRUTALNO pretucen.
ovo je stvarno previse!!!

Pozivamo javno nekoga od gostiju ko je bio sinoc u clubu da napise: da ja sam video/la da je BRUTALNO pretucen decko od 15god.

Posto vidim da su tri strane ispisane ali konkretno nema ni jedne poruke da neko kaze, da ja sam bio i video da se to desilo!!!

Isto tako pozivamo momka koji je "navadno" BRUTALNO pretucen,pozvacu jos dva ,tri starija forumasha kao svedoke da se svi vidimo i da nam taj momak isprica sta se stvarno desilo,a ne ovako rekla-kazala fazon.

A sto se STATUSA tice: AKO SI OVAKO HTEO DA KONKURENCIJI RAZRADIS LOKAL,ONDA SVAKA VAM CAST!!!!!!!
Sto se ovog dela teksta tice, o.k. ajde da se nadju svedoci. To bi bila najbolja solucija.

Ali, to famozno ali, ovo (ako se desilo) ne bi bio prvi put da se slicne stvari desavaju. To vam ga vise dodje kao neka vrsta tradicije u Floyd-u, koliko se moze zakljuciti.

Ali, meni su dovoljna dva gore navedena stava o tome da su gluposti da vodis racuna o tome ko ti ulazi u klub, dovoljna da ja nikad ne bih ni krocio u taj vas klub. Znam da to vas ne zanima, jer sta vas briga sto neko, ko ionako zivi jako daleko i jednom godisnje dodje u BG, kad imate citavo stado koje mozete da sisate i muzete...mada kad vam eto dopustaju onda bolje nisu ni zasluzili.
Korisnikov avatar
By Mars
e sad si me za**bo :chestram:
Ne, ne: tradicija je bila prava rec, sad sam se setio.

Ali ne menja sustinu.

Meni je tokom citanja zvanicnog saopstenja isto vise puta palo na pamet zasto/kako/po cemu?!?, ali se povlacim iz diskusije.

Protiv tradicije i mentaliteta vazda tesko. Ja odem.

“Eci peci pec, ti si mali zec,
Ja sam mala propalica, eci peci pec...“

Marsova riznica pesama za decu-brzalice, brojalice...

KELLY CLARKSON LYRICS - My Grown Up Christmas List
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Delete
O.K.
Otvori, ne cekaj ni trenutka vise :tumble: ja ne znam gde da svrstam temu, inace bih je otvorila :smeh:
A da otvorimo pod naslovom "Streljacko oruzje" i strpamo u Sport? :rafal:

:lol:
By RACABG
jeste to je najnormalnija stvar na svetu traziti licnu kartu posebno kada nekome donosite alkohol
smatram da je bolje da dete od 15 godina dolazi u club manje je rizicno od drugih vidova komunikacije sa istomisljenicima ipak je ovo javno mesto. posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by RACABG
jeste to je najnormalnija stvar na svetu traziti licnu kartu posebno kada nekome donosite alkohol
smatram da je bolje da dete od 15 godina dolazi u club manje je rizicno od drugih vidova komunikacije sa istomisljenicima ipak je ovo javno mesto. posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Ma ko te pita sta ti mislis...ili sta ja mislim. Valjda postoji zakon koji odredjuje koja je granica starosti ispod koje ne mozes da udjes u klub i tacka!
Taj zakon ima da se postuje i gotovo. I ko ne zna kako to da radi nek zatvara kafanu!
Korisnikov avatar
By Mars
posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Ovo je bilo lepo.
Ja vodim racuna o jednom. :bubblegum:

By RACABG
slazem se ko ne ume da radi neka zatvori kafanu svakako
ali to nije dobro zbog MONOPOLA nikako i ovako nas pljackaju gde se okrenemo samo im jos treba dati monopol i bice cela plata za jedan izlazak
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Mars
A.F.K.A.OB: Da li su ti u potpisu reci mog druga Erica Cartmana?!

Naravno.
Ali cu uskoro promeniti, moram da nadjem nesto od gospodjice Gerison.
Korisnikov avatar
By Tweety
posle bljutavih lazi korisnika floyd, zaista nemam reci! pre sec sam razgovarao sa statusom i on ne moze da poveruje na kakve je lazi spreman! za napad koji se desio, radnik obezbedjenja moze zavrsiti u zatvoru do 5godina! molim korisnika MILI86 da napise sta se desilo, posto je on jedini forumas kojeg je status prepoznao u floydu i koji je bio svedok svega sto se desavalo! takodje, molim floyda da mi posalje neki kontakt, kako bi se cuo sa statusom!
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ko te pita sta ti mislis...ili sta ja mislim. Valjda postoji zakon koji odredjuje koja je granica starosti ispod koje ne mozes da udjes u klub i tacka!
Taj zakon ima da se postuje i gotovo. I ko ne zna kako to da radi nek zatvara kafanu!
Ma da li zakon regulise da samo mladji od 18 godina mogu da se ispovracaju na gorilu?!?! I da li bi se gorila u slucaju punoletnog lica upisao od srece i castio celu kafanu, a umatio samo maloletnog!?

Godine u ovoj prici nisu najbitnije.

Korisnikov avatar
By Delete

A da otvorimo pod naslovom "Streljacko oruzje" i strpamo u Sport? :rafal:

:lol:
Ali samo ako ce u toj temi moci postavljati i slike aviona :smeh:
By RACABG
posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Ovo je bilo lepo.

mene moja deca zovu iz kluba .. cale tu je onaj narkoman nesto me popreko gleda ajde dodji da me branish imam frku da izadjem i sta cu krenem da stitim decu :D
Korisnikov avatar
By avalon
Ovo je bilo lepo.

mene moja deca zovu iz kluba .. cale tu je onaj narkoman nesto me popreko gleda ajde dodji da me branish imam frku da izadjem i sta cu krenem da stitim decu :D
Pih...kakva su ti to deca. Moja se sama brane :alexis:
:giggle:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Tweety
posle bljutavih lazi korisnika floyd, zaista nemam reci! pre sec sam razgovarao sa statusom i on ne moze da poveruje na kakve je lazi spreman! za napad koji se desio, radnik obezbedjenja moze zavrsiti u zatvoru do 5godina! molim korisnika MILI86 da napise sta se desilo, posto je on jedini forumas kojeg je status prepoznao u floydu i koji je bio svedok svega sto se desavalo! takodje, molim floyda da mi posalje neki kontakt, kako bi se cuo sa statusom!
Kako sam ja shvatio Statusa jutros, Mili86 je bio kod sanka i nije video sta se desilo...tako da otpada kao svedok :sudija:
Korisnikov avatar
By Tweety
DA LI NEKO IMA TELEFON MENADZERA FLOYDA?????
Korisnikov avatar
By HAL 9000
problem je u tome sto se ovde aktivizam vise shvata kao akademska disciplina nego kao akcija
Veoma lepo receno.

A sto se tice kluba, mislim da treba uvaziti njihov zahtev da se ovo razjasni posto oni tvrde da se nista nije dogodilo. Nikada nisam bio pa ne mogu da pricam napamet. Medjutim, gde ima dima ima i vatre, tako da ja ne bih posecivao taj klub.
Ovo sa proverom LK je nesto najnormalnije. To sto kod nas i dete od 10 god moze da kupi paklu cigareta i pivo nije normalno, ma koliko to nekima izgledalo OK.
Korisnikov avatar
By avalon
DA LI NEKO IMA TELEFON MENADZERA FLOYDA?????
Status je trazio i dobio broj pre jedno pola sata :sudija:
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by avalon
Kako sam ja shvatio Statusa jutros, Mili86 je bio kod sanka i nije video sta se desilo...tako da otpada kao svedok :sudija:
bio je tamo, sto je vise nego dovoljno! nadam se da ce se javiti sto pre!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!