Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by M M and IOtvori, ne cekaj ni trenutka vise ja ne znam gde da svrstam temu, inace bih je otvorilaOriginally posted by bojandjoO.K.
ajde delete i mmi da vi lepo otvorite temu o oruzju, a da mi ovde na miru kukamo oko flojda
predlog prihvacen
Originally posted by FLOYDMa nemoj! E upravo to biste morali da radite, i za sta vam uopste sluze ti sto stoje na ulazu osim da prodaju karte!? Valjda i da kontrolisu ko sve ulazi u klub. Svima koji izgledaju mladji od 18 godina ili na granici, obavezno se trazi licna karta. To se ovde radi otkad znam da postoje klubovi!
Sve sam ocekiao ali ovako nesto ne!
Kao da je neko namerno cekao momenat kada ce se desiti neki mali problem da bi od istog napravio LINC!!!!!!
Evo i naseg zvanicnog saopstenja:
Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.
Dakle momak se napio verovatno prepio i potrcao u wc verovatno jer mu je bilo muka,medjutim nije stigao do istog i ispovracao se liku iz obezbedjenja u krulo.Decka niti je iko taknuo a kamoli sutirao ili brisao pod sa njim kako je navedeno.Club je u tom momentu bio pun, pa videli bi ljudi sta se desava.Momak iz obezbedjenja jeste mozda viknuo na njega ali ga nije takao, nasli su mu jaknu pozvali njegovo drustvo i izbacili ih napolje.
E sad se dovodi u pitanje KO je bio u drustvu sa detetom od 15god,ko je dete od 15god doveo i napio u gay clubu????
i sto je najvaznije i najbitnije verovatno, kakav bes i sujeta radi sad u osobi koja je IZBACENA iz Floyda jer se njegov maloletni drug ispovracao obezbedjenju u krilo???...... pa radi sve ovo sa jos nekima u igri!!!!Sto se ovog dela teksta tice, o.k. ajde da se nadju svedoci. To bi bila najbolja solucija.
Ja sam licno sa gazdom ispratio dete napolje i pitao ga da li je dobro,na njemu nije bila ni jedna masnica,kap krvi, niti bilo kakvih znakova da je BRUTALNO pretucen.
ovo je stvarno previse!!!
Pozivamo javno nekoga od gostiju ko je bio sinoc u clubu da napise: da ja sam video/la da je BRUTALNO pretucen decko od 15god.
Posto vidim da su tri strane ispisane ali konkretno nema ni jedne poruke da neko kaze, da ja sam bio i video da se to desilo!!!
Isto tako pozivamo momka koji je "navadno" BRUTALNO pretucen,pozvacu jos dva ,tri starija forumasha kao svedoke da se svi vidimo i da nam taj momak isprica sta se stvarno desilo,a ne ovako rekla-kazala fazon.
A sto se STATUSA tice: AKO SI OVAKO HTEO DA KONKURENCIJI RAZRADIS LOKAL,ONDA SVAKA VAM CAST!!!!!!!
Originally posted by bojandjoNe, ne: tradicija je bila prava rec, sad sam se setio.
e sad si me za**bo
Originally posted by DeleteA da otvorimo pod naslovom "Streljacko oruzje" i strpamo u Sport?Originally posted by M M and IOtvori, ne cekaj ni trenutka vise ja ne znam gde da svrstam temu, inace bih je otvorilaOriginally posted by bojandjoO.K.
ajde delete i mmi da vi lepo otvorite temu o oruzju, a da mi ovde na miru kukamo oko flojda
predlog prihvacen
Originally posted by bojandjojeste to je najnormalnija stvar na svetu traziti licnu kartu posebno kada nekome donosite alkoholOriginally posted by FLOYDzašto gluposti? to je najnormalnija stvar na svetu.
Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.
Originally posted by RACABGMa ko te pita sta ti mislis...ili sta ja mislim. Valjda postoji zakon koji odredjuje koja je granica starosti ispod koje ne mozes da udjes u klub i tacka!Originally posted by bojandjojeste to je najnormalnija stvar na svetu traziti licnu kartu posebno kada nekome donosite alkoholOriginally posted by FLOYDzašto gluposti? to je najnormalnija stvar na svetu.
smatram da je bolje da dete od 15 godina dolazi u club manje je rizicno od drugih vidova komunikacije sa istomisljenicima ipak je ovo javno mesto. posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Originally posted by RACABGOvo je bilo lepo.
posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Originally posted by MarsNaravno.
A.F.K.A.OB: Da li su ti u potpisu reci mog druga Erica Cartmana?!
“Eci peci pec, ti si mali zec,
Ja sam mala propalica, eci peci pec...“
Marsova riznica pesama za decu-brzalice, brojalice...
KELLY CLARKSON LYRICS - My Grown Up Christmas List
Originally posted by M M and IMa da li zakon regulise da samo mladji od 18 godina mogu da se ispovracaju na gorilu?!?! I da li bi se gorila u slucaju punoletnog lica upisao od srece i castio celu kafanu, a umatio samo maloletnog!?
Ma ko te pita sta ti mislis...ili sta ja mislim. Valjda postoji zakon koji odredjuje koja je granica starosti ispod koje ne mozes da udjes u klub i tacka!
Taj zakon ima da se postuje i gotovo. I ko ne zna kako to da radi nek zatvara kafanu!
Originally posted by Marsmene moja deca zovu iz kluba .. cale tu je onaj narkoman nesto me popreko gleda ajde dodji da me branish imam frku da izadjem i sta cu krenem da stitim decuOriginally posted by RACABGOvo je bilo lepo.
posebno smatram da mi stariji treba da vodimo racuna o toj deci koja pripadaju nasoj zajednici zastitimo ih kada treba
Ja vodim racuna o jednom.
Originally posted by RACABGPih...kakva su ti to deca. Moja se sama braneOriginally posted by Marsmene moja deca zovu iz kluba .. cale tu je onaj narkoman nesto me popreko gleda ajde dodji da me branish imam frku da izadjem i sta cu krenem da stitim decuOriginally posted by RACABGOvo je bilo lepo.
Ja vodim racuna o jednom.
Originally posted by TweetyKako sam ja shvatio Statusa jutros, Mili86 je bio kod sanka i nije video sta se desilo...tako da otpada kao svedok
posle bljutavih lazi korisnika floyd, zaista nemam reci! pre sec sam razgovarao sa statusom i on ne moze da poveruje na kakve je lazi spreman! za napad koji se desio, radnik obezbedjenja moze zavrsiti u zatvoru do 5godina! molim korisnika MILI86 da napise sta se desilo, posto je on jedini forumas kojeg je status prepoznao u floydu i koji je bio svedok svega sto se desavalo! takodje, molim floyda da mi posalje neki kontakt, kako bi se cuo sa statusom!
Originally posted by bojandjoVeoma lepo receno.
problem je u tome sto se ovde aktivizam vise shvata kao akademska disciplina nego kao akcija
Originally posted by avalonbio je tamo, sto je vise nego dovoljno! nadam se da ce se javiti sto pre!Originally posted by TweetyKako sam ja shvatio Statusa jutros, Mili86 je bio kod sanka i nije video sta se desilo...tako da otpada kao svedok
posle bljutavih lazi korisnika floyd, zaista nemam reci! pre sec sam razgovarao sa statusom i on ne moze da poveruje na kakve je lazi spreman! za napad koji se desio, radnik obezbedjenja moze zavrsiti u zatvoru do 5godina! molim korisnika MILI86 da napise sta se desilo, posto je on jedini forumas kojeg je status prepoznao u floydu i koji je bio svedok svega sto se desavalo! takodje, molim floyda da mi posalje neki kontakt, kako bi se cuo sa statusom!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!