Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by M M and IVec sam navela razlog zasto kao civil u Srbiji ne bih pozvala muriju. I pre bih se i sama ukljucila u tucu i odbranu tog klinca nego pozvala 92.
Pa ne bas, ali pozoves (cak i anonimno) kolege preko 112 (ne znam koji je broj kod vas) i podneses prijavu, das opis toga sto se desava (desilo)...moze i anonimno (ako bas krijes na poslu svoj seksualitet kao zmija noge...sto vecina vasih gay-kolega ovde to ipak ne rade).
Originally posted by M M and I
Problem je izgelda sto za tako nesto kod vas dole vase kolege nemaju, da to narodski kazem, muda. NE toliko za privodjenje kretena vec za podnosenje prijave sa imenom i prezimon podnosioca i za svedocenje.
Originally posted by MarsPa moze i ovako:
Zlo radja zlo.
U mom idelanom scenariju - se svi prisutni, i pederi i lezbejke, na prvi znak napada na jednog od njih TRENUTNO i bez reci organizuju, svaka grupa uzme na sebe jednog od gorila i krene da bije bije bije i bije. Deca Kukuruza, Stephen King, taj rad.
I super bi se to sve resilo, za jedno vece, revolucija na farmi, zivotinje su SLOBODNE! Uzbudjeno u glas prepricavaju dogadjaj, svoju ulogu u njemu, svi su srecni...
A sta posle?! Da sledeci put u taj zatvoreni prostor jos organizovanije uleti jos veca grupa jos vecih budala?
Originally posted by DeleteTacno. Da stvar bude jos smesnija neki traze cak i maticni broj?!
Vec sam navela razlog zasto kao civil u Srbiji ne bih pozvala muriju. I pre bih se i sama ukljucila u tucu i odbranu tog klinca nego pozvala 92.
Kod nas (ne mogu da garantujem da je tako i u Srbiji) se obicno ne odlazi na intervenciju ukoliko osoba koja zeli da prijavi neki takav slucaj ne ostavi svoje podatke...toliko o anonimnosti.
Originally posted by DeleteOd murije nema vajde. Ono sto je najbolje u ovakvim situacijama, to je solidarsnot koje nema kod gejeva. Da je deset gostiju nagrnulo na tog majmuna da vidis kako bi se situacija preokrenula.
Bez obzira o cemu je rec ne zelim da se povlacim po sudovima i svedocim u odbranu osobe koja mi nije ni ono malo ispod nokta...ne zelim da se moje ime bilo gde provlaci, a najmanje u sudskim/policijskim spisima. A narocito ako ima veze sa gay populacijom i gay mestima, a uz to nisam tu na duznosti, nego cisto iz nekog svog hira.
Originally posted by DracoTacno.
Unapred se izvinjavam sto cu biti partypooper vase idilicne VERBALNE hajke na obezbedjenje i floyd, ali ko vas jebe! Da je prvi put da dolazi do neprijatnosti pa da razumem. Ovako, sami ste krivi, ne kukajte vise sto vas biju kada svesno idete na mesto koje je utopija za homofobicno obezbedjenje.
Originally posted by DeleteA vidis, to je prbvlem onda sa nacinom rada policije. Ovde se anonimne prijave tretiraju isto kao i sve druge. I mislim da je to jako dobro.Originally posted by M M and IVec sam navela razlog zasto kao civil u Srbiji ne bih pozvala muriju. I pre bih se i sama ukljucila u tucu i odbranu tog klinca nego pozvala 92.
Pa ne bas, ali pozoves (cak i anonimno) kolege preko 112 (ne znam koji je broj kod vas) i podneses prijavu, das opis toga sto se desava (desilo)...moze i anonimno (ako bas krijes na poslu svoj seksualitet kao zmija noge...sto vecina vasih gay-kolega ovde to ipak ne rade).
Kod nas (ne mogu da garantujem da je tako i u Srbiji) se obicno ne odlazi na intervenciju ukoliko osoba koja zeli da prijavi neki takav slucaj ne ostavi svoje podatke...toliko o anonimnosti.
E vidis tu je jedan veliki deo problema. Vi koji tako razmisljate i ne zasluzujete nista drugo nego da vas mlate i po gay i po str8 mestima. Zasto? Zato jer bi sledeci put mogla da budes ti, ili neko tebi blizak, taj koji nekom drugom (ili tebi samoj) "nije ni ono malo ispod nokta" pa kad popijes po onoj stvari nikoga ne treba da bude briga.Originally posted by M M and I
Problem je izgelda sto za tako nesto kod vas dole vase kolege nemaju, da to narodski kazem, muda. NE toliko za privodjenje kretena vec za podnosenje prijave sa imenom i prezimon podnosioca i za svedocenje.
Bez obzira o cemu je rec ne zelim da se povlacim po sudovima i svedocim u odbranu osobe koja mi nije ni ono malo ispod nokta...ne zelim da se moje ime bilo gde provlaci, a najmanje u sudskim/policijskim spisima. A narocito ako ima veze sa gay populacijom i gay mestima, a uz to nisam tu na duznosti, nego cisto iz nekog svog hira.
Originally posted by M M and IMa ja sam odmah rekao da me najvise cudi da neko uopste ide tamo.
Pa moze i ovako:
Na prvi znak napada na nekog od njih, pederi i lezbejke, bez reci, krecu ka izlazu i demonstrativno napustaju tu rupu
Originally posted by Marsovaj scenario prosto nije deo srpske tradicije, pa samim tim ni gay populacije. jedan je stonewall
U mom idelanom scenariju - se svi prisutni, i pederi i lezbejke, na prvi znak napada na jednog od njih TRENUTNO i bez reci organizuju, svaka grupa uzme na sebe jednog od gorila i krene da bije bije bije i bije.
Originally posted by bojandjoNit sam bio tamo, niti cu otici. Mislim na Floyd kakav je sada. Doduse ako se slozite, znam odlicne Molotovljeve da pravim.
bilo bi lepo kad bi bar ljudi koji pisu na forumu, i onaj malo veci broj ljudi koji cita ovaj forum, bojkotovali flojd
Originally posted by Delete
@M M and I
Opste poznata stvar je da ja na takva mesta ne idem bez oruzja, isto tako kazem da oni koji ne mogu sami o sebi da se staraju, a nemaju adekvatno drustvo za takva mesta ne treba ni da se pojavljuju u takvim klubovima. Poprilicno sam sigurna da se meni sledecoj ne moze dogoditi takvo nesto. Srbija jednostavno nije sigurna ni za obicne setace na ulici, a kamoli za pedere i lezbejke...i toga ovi poslednji i te kako treba da budu svesni, a vecina njih jos uvek nije.
Originally posted by M M and IMozda zato sto hoces da izadjes u neki klub, da se provedes na taj nacin navece...nije samo na gay mestima ovaj problem zastupljen, i na vecini str8 mesta tog tipa su isti problemi, stalno se dogadjaju tuce, problemi i sl...istina, ne pravi obezbedjenje frku, ali se uvek nadje neki pijani kreten koji napravi sranje...i ne postoji splav, klub-diskoteka u Srbiji gde mozes biti 100% siguran. To je valjda zbog naseg mentaliteta. Pre nekoliko dana sam u sred Holandije prisustvovala tuci... i hajde pogodi ko je bio jedan od ucesnika...jedan od nasih ljudi!!!
P.S. Razumem sto nosis oruzje sa sobom na takva mesta...Ja se samo pitam zasto uopste ici na mesta na kojima ti treba oruzje.
Originally posted by DeleteOriginally posted by M M and IMozda zato sto hoces da izadjes u neki klub, da se provedes na taj nacin navece...nije samo na gay mestima ovaj problem zastupljen, i na vecini str8 mesta tog tipa su isti problemi, stalno se dogadjaju tuce, problemi i sl...istina, ne pravi obezbedjenje frku, ali se uvek nadje neki pijani kreten koji napravi sranje...i ne postoji splav, klub-diskoteka u Srbiji gde mozes biti 100% siguran. To je valjda zbog naseg mentaliteta. Pre nekoliko dana sam u sred Holandije prisustvovala tuci... i hajde pogodi ko je bio jedan od ucesnika...jedan od nasih ljudi!!!
P.S. Razumem sto nosis oruzje sa sobom na takva mesta...Ja se samo pitam zasto uopste ici na mesta na kojima ti treba oruzje.
Originally posted by bojandjo
takodje, ono sto je forumash kal zakath predlozio, nije deo srprske tradicije, pa takodje ni srpskog gay aktivizma
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!