Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kinder suprise
i to je tacno dosta njih ne posecuje ovaj forum....

problem...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by M M and I
Pa ne bas, ali pozoves (cak i anonimno) kolege preko 112 (ne znam koji je broj kod vas) i podneses prijavu, das opis toga sto se desava (desilo)...moze i anonimno (ako bas krijes na poslu svoj seksualitet kao zmija noge...sto vecina vasih gay-kolega ovde to ipak ne rade).
Vec sam navela razlog zasto kao civil u Srbiji ne bih pozvala muriju. I pre bih se i sama ukljucila u tucu i odbranu tog klinca nego pozvala 92.
Kod nas (ne mogu da garantujem da je tako i u Srbiji) se obicno ne odlazi na intervenciju ukoliko osoba koja zeli da prijavi neki takav slucaj ne ostavi svoje podatke...toliko o anonimnosti.
Problem je izgelda sto za tako nesto kod vas dole vase kolege nemaju, da to narodski kazem, muda. NE toliko za privodjenje kretena vec za podnosenje prijave sa imenom i prezimon podnosioca i za svedocenje.

Bez obzira o cemu je rec ne zelim da se povlacim po sudovima i svedocim u odbranu osobe koja mi nije ni ono malo ispod nokta...ne zelim da se moje ime bilo gde provlaci, a najmanje u sudskim/policijskim spisima. A narocito ako ima veze sa gay populacijom i gay mestima, a uz to nisam tu na duznosti, nego cisto iz nekog svog hira.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars
Zlo radja zlo.

U mom idelanom scenariju - se svi prisutni, i pederi i lezbejke, na prvi znak napada na jednog od njih TRENUTNO i bez reci organizuju, svaka grupa uzme na sebe jednog od gorila i krene da bije bije bije i bije. Deca Kukuruza, Stephen King, taj rad.
I super bi se to sve resilo, za jedno vece, revolucija na farmi, zivotinje su SLOBODNE! Uzbudjeno u glas prepricavaju dogadjaj, svoju ulogu u njemu, svi su srecni...

A sta posle?! Da sledeci put u taj zatvoreni prostor jos organizovanije uleti jos veca grupa jos vecih budala?
Pa moze i ovako:

Na prvi znak napada na nekog od njih, pederi i lezbejke, bez reci, krecu ka izlazu i demonstrativno napustaju tu rupu, otimajuci napadnutog clana kolektivne svesti iz kandzi pomahnitalog obezbedjenja, i vise ne dolaze u taj klub.

Jos samo kad bi pederi i lezbejke imali dovoljno samosvesti za to.
Korisnikov avatar
By Draco
Unapred se izvinjavam sto cu biti partypooper vase idilicne VERBALNE hajke na obezbedjenje i floyd, ali ko vas jebe! Da je prvi put da dolazi do neprijatnosti pa da razumem. Ovako, sami ste krivi, ne kukajte vise sto vas biju kada svesno idete na mesto koje je utopija za homofobicno obezbedjenje.
Korisnikov avatar
By kal zakath
A što se ne formira neka grupa koja bi se bavila podnošenjem prijava u takvim i sličnim slučajevima? Mislim da Hrvati imaju neku takvu grupu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Delete

Vec sam navela razlog zasto kao civil u Srbiji ne bih pozvala muriju. I pre bih se i sama ukljucila u tucu i odbranu tog klinca nego pozvala 92.
Kod nas (ne mogu da garantujem da je tako i u Srbiji) se obicno ne odlazi na intervenciju ukoliko osoba koja zeli da prijavi neki takav slucaj ne ostavi svoje podatke...toliko o anonimnosti.
Tacno. Da stvar bude jos smesnija neki traze cak i maticni broj?!
Bez obzira o cemu je rec ne zelim da se povlacim po sudovima i svedocim u odbranu osobe koja mi nije ni ono malo ispod nokta...ne zelim da se moje ime bilo gde provlaci, a najmanje u sudskim/policijskim spisima. A narocito ako ima veze sa gay populacijom i gay mestima, a uz to nisam tu na duznosti, nego cisto iz nekog svog hira.
Od murije nema vajde. Ono sto je najbolje u ovakvim situacijama, to je solidarsnot koje nema kod gejeva. Da je deset gostiju nagrnulo na tog majmuna da vidis kako bi se situacija preokrenula.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Draco
Unapred se izvinjavam sto cu biti partypooper vase idilicne VERBALNE hajke na obezbedjenje i floyd, ali ko vas jebe! Da je prvi put da dolazi do neprijatnosti pa da razumem. Ovako, sami ste krivi, ne kukajte vise sto vas biju kada svesno idete na mesto koje je utopija za homofobicno obezbedjenje.
Tacno.
Korisnikov avatar
By d` Winter
kratko i jasno: BOJKOT ! ! !
PA DA VIDIMO KAKO CE ONDA DA POSLUJE!
na taj nacin se daje primer kako da se ponasaju svi eventualni buduci vlasnici slicnih klubova.

:evilgrin:
Korisnikov avatar
By kinder suprise
"draco" totalno se slazem sa tvojim misljenjem ko je jeb..... one koji idu u floyd...

nisu mi jasni zale se.... pa onda opet idu u floyd!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa ne bas, ali pozoves (cak i anonimno) kolege preko 112 (ne znam koji je broj kod vas) i podneses prijavu, das opis toga sto se desava (desilo)...moze i anonimno (ako bas krijes na poslu svoj seksualitet kao zmija noge...sto vecina vasih gay-kolega ovde to ipak ne rade).
A vidis, to je prbvlem onda sa nacinom rada policije. Ovde se anonimne prijave tretiraju isto kao i sve druge. I mislim da je to jako dobro.
Problem je izgelda sto za tako nesto kod vas dole vase kolege nemaju, da to narodski kazem, muda. NE toliko za privodjenje kretena vec za podnosenje prijave sa imenom i prezimon podnosioca i za svedocenje.

E vidis tu je jedan veliki deo problema. Vi koji tako razmisljate i ne zasluzujete nista drugo nego da vas mlate i po gay i po str8 mestima. Zasto? Zato jer bi sledeci put mogla da budes ti, ili neko tebi blizak, taj koji nekom drugom (ili tebi samoj) "nije ni ono malo ispod nokta" pa kad popijes po onoj stvari nikoga ne treba da bude briga.
Takodje,ako i je "povlacenje" po sudskim spisima (cak i u svojstvu svedoka) toliki problem, i ako neces da "imas veze sa gay populaciojm i gay mestima" onda se zeno odma udaj za kakvog debila, postani domacica, lati se varjace i rodi bar 5 dece.

Nije ni cudo sto vas tako lemaju kad vi sami tako razmisljate i u skladu s tim razmisljanjem se i ponasate! Moze im se bre! Vi im dopustate!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by kinder suprise
"zvezdas" je si bio tamo kad se desilo to juce?
Poslednji put bio jos dok se tamo dolazilo zbog kartinga.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa moze i ovako:
Na prvi znak napada na nekog od njih, pederi i lezbejke, bez reci, krecu ka izlazu i demonstrativno napustaju tu rupu
Ma ja sam odmah rekao da me najvise cudi da neko uopste ide tamo.

Ponudjeno resenje je sa stanovista ljudi koji 1)odlaze tamo, 2) ostaju tamo i 3)zele da i pored svega-ponovo idu tamo.

Nego, bilo bi lepo da se Status periodicno oglasava.
Ne bih voleo da mu se nesto ruzno desi.
Korisnikov avatar
By Delete
@M M and I
Opste poznata stvar je da ja na takva mesta ne idem bez oruzja, isto tako kazem da oni koji ne mogu sami o sebi da se staraju, a nemaju adekvatno drustvo za takva mesta ne treba ni da se pojavljuju u takvim klubovima. Poprilicno sam sigurna da se meni sledecoj ne moze dogoditi takvo nesto. Srbija jednostavno nije sigurna ni za obicne setace na ulici, a kamoli za pedere i lezbejke...i toga ovi poslednji i te kako treba da budu svesni, a vecina njih jos uvek nije.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Mars
U mom idelanom scenariju - se svi prisutni, i pederi i lezbejke, na prvi znak napada na jednog od njih TRENUTNO i bez reci organizuju, svaka grupa uzme na sebe jednog od gorila i krene da bije bije bije i bije.
ovaj scenario prosto nije deo srpske tradicije, pa samim tim ni gay populacije. jedan je stonewall

bilo bi lepo kad bi bar ljudi koji pisu na forumu, i onaj malo veci broj ljudi koji cita ovaj forum, bojkotovali flojd

takodje, ono sto je forumash kal zakath predlozio, nije deo srprske tradicije, pa takodje ni srpskog gay aktivizma
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bojandjo

bilo bi lepo kad bi bar ljudi koji pisu na forumu, i onaj malo veci broj ljudi koji cita ovaj forum, bojkotovali flojd
Nit sam bio tamo, niti cu otici. Mislim na Floyd kakav je sada. Doduse ako se slozite, znam odlicne Molotovljeve da pravim. :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
@M M and I
Opste poznata stvar je da ja na takva mesta ne idem bez oruzja, isto tako kazem da oni koji ne mogu sami o sebi da se staraju, a nemaju adekvatno drustvo za takva mesta ne treba ni da se pojavljuju u takvim klubovima. Poprilicno sam sigurna da se meni sledecoj ne moze dogoditi takvo nesto. Srbija jednostavno nije sigurna ni za obicne setace na ulici, a kamoli za pedere i lezbejke...i toga ovi poslednji i te kako treba da budu svesni, a vecina njih jos uvek nije.

U pravu si.
A da ubuduce svi koji zele negde da izadju vode tebe ili nekog drugog sa oruzjem?

P.S. Razumem sto nosis oruzje sa sobom na takva mesta...Ja se samo pitam zasto uopste ici na mesta na kojima ti treba oruzje.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ZvezdasBG

Doduse ako se slozite, znam odlicne Molotovljeve da pravim. :lol:
I ja, i ja, i ja...:eviltrep:
Korisnikov avatar
By djo
Jel to na pomolu povratak u X? :lol:
x je bečki dvor za flojd, u svakom pogledu
Korisnikov avatar
By M M and I
Jel to na pomolu povratak u X? :lol:
x je bečki dvor za flojd, u svakom pogledu
a jel´ sluze i Sacher tortu? :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
P.S. Razumem sto nosis oruzje sa sobom na takva mesta...Ja se samo pitam zasto uopste ici na mesta na kojima ti treba oruzje.
Mozda zato sto hoces da izadjes u neki klub, da se provedes na taj nacin navece...nije samo na gay mestima ovaj problem zastupljen, i na vecini str8 mesta tog tipa su isti problemi, stalno se dogadjaju tuce, problemi i sl...istina, ne pravi obezbedjenje frku, ali se uvek nadje neki pijani kreten koji napravi sranje...i ne postoji splav, klub-diskoteka u Srbiji gde mozes biti 100% siguran. To je valjda zbog naseg mentaliteta. Pre nekoliko dana sam u sred Holandije prisustvovala tuci... i hajde pogodi ko je bio jedan od ucesnika...jedan od nasih ljudi!!!
By ~ Le Saint X ~
X je definitivno moj omiljeni gay prostor u kome sam bio do sada...

u ovaj novi nisam jos....

:france: :france: :france: :france: :france: :france:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ajde sad malo ozbiljno. Nesto preterano ne pratim na forumu situaciju u tom klubu, ali ako se ne varam tamo su takvi "tretmani" gostiju uobicajeni. Ajd za one koji ne dolaze na forum i nemaju nikakvog kontakta sa forumashima pa odu tamo, ali nikako da skapiram koji ce kurac tamo oni koji znaju sta se sve desava?! Sta da gledaju fajt? Loze se na to? Pa kad se desi ovako nesto onda krece kuknjava na forumu. Tamo je trebalo reagovati! Izvin'te ali da je na moje oci neko mlatio dete od 15 godina vala skocio bi pa makar mi to bilo poslednje! Kakva god gorila bila, trojica sasvim prosecnih mladica moze da ga ubije od batina! Najstrasnije je to sto su svi videli kako klinja izigrava krpu i niko nista. Zajebite bre policiju, njima je na oci pobegao i optuzeni za ubistvo Arkana i to na dan presude! Zabole bre njih kurac za tamo neke pedere. Sto rece Bigirl, da se reagovalo da vidis kako bi se smirili.
Korisnikov avatar
By djo
sacher torta nema nikakve veze sa bečkim dvorom, već sa hotelom sacher

x je bio mnogo pristojnije mesto, ma koliko to smesno zvucalo
Korisnikov avatar
By M M and I
Mozda zato sto hoces da izadjes u neki klub, da se provedes na taj nacin navece...nije samo na gay mestima ovaj problem zastupljen, i na vecini str8 mesta tog tipa su isti problemi, stalno se dogadjaju tuce, problemi i sl...istina, ne pravi obezbedjenje frku, ali se uvek nadje neki pijani kreten koji napravi sranje...i ne postoji splav, klub-diskoteka u Srbiji gde mozes biti 100% siguran. To je valjda zbog naseg mentaliteta. Pre nekoliko dana sam u sred Holandije prisustvovala tuci... i hajde pogodi ko je bio jedan od ucesnika...jedan od nasih ljudi!!!

Hoces da kazes, da ne postoji gay mesto u BG gde ti ne treba oruzje?

Ja, doduse nisam bio na nekom gay mestu u BG (ili u Srbiji) godinama...
...ali ako se odlucim da idem znaci treba mi oruzje ili neko sa oruzjem?
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Meni sada nije jasna jedna stvar. Toliko se neprijatnosti dogodilo raznim ljudima u tom klubu i opet ima onih koji bi isli tamo. Zar nije lakse jednostavno izbegavati to mesto?
Naravno, treba sagledati problem i sa druge strane, ali posle toliko incidenata vezanih samo za doticni klub nemoguce je da je tu sve kako treba sa njihove strane. I cudno mi je to sto te lgbt organizacije ne reaguju, ili mozda reaguju, a da ja za to nisam cuo?
Korisnikov avatar
By kal zakath
takodje, ono sto je forumash kal zakath predlozio, nije deo srprske tradicije, pa takodje ni srpskog gay aktivizma

Ja pojma nemam o bilo kakvom aktivizmu, nit str8, nit gay, nit slovenačkom, nit srpskom. Ali zajebi tradiciju. Zar ne bi bilo od veče koristi za položaj gay zajednice, da se aktivisti malo više bave svakodnevnim situacijama?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!