Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Da li neko u skorije vreme(od forumasha koji su jos uvek u skoli) ide na ekskurzije,kakvi su utisci i gde idete?
Za ostale da li ste isli na ekskurzije s vasim skolama i kakvi su generalno bili utisci?:shrug:
Korisnikov avatar
By Adenim
Znam neke klince koji su bili u Budimpesti i Grckoj. Ne znam kakva su tvoja ocekivanja i interesovanja, ali za njih znam da su uglavnom bancili i bludnicili sto mi je nekako normalno za taj period. Sa dobrim drustvom je uvek i bilo gde zabavno, nekada i poucno...
Korisnikov avatar
By mmiki
Moja skola je toliko "vezana vreca" po tom pitanju... Svi za moju skolu govore da je na najvisem glasu, jedna od najopremljenijih, najtrazenijih, najozbiljnijih... A pored svega toga od bilo kakve ekskurzije, verovao ti ili ne, NEMA NICEGA!!! TRECA SAM GODINA A BAS NIKAKVA EKSKURZIJA DO SADA NIJE BILA!!!
Kao fuckin' razlog se navodi da su deca u toj skoli-PTT velikom vecinom iz unutrasljosti Srbije (sto i jeste istina s' obzirom da je kolko znam to jedina PTT skola u Srbiji) pa da deca nemaju para... Naravno da je mnogima finansijska situacija teska ali to nije razlog da bar ne pokusaju da organizuju nesto van Srbije...
Korisnikov avatar
By Deksi
Generalno ekskurzije u osnovnoj su bile sranje...jednodnevni obilazak nekog mesta u Srbiji i tako to... :down:
U prvom razredu gimn. nisam bio,u drugom smo bili u Budimpesti....bilo je extra :P ....sad 25. idem u Grcku tako da me nece biti nedelju dana na forumu....ocekujem da ce biti super...prenecu vam utiske...a u cetvrtom rarzedu idemo u Italiju,Francusku i Spaniju....:angel:
Korisnikov avatar
By mmiki
SAD NE ZNAM DAL' DA SE RADUJEM ZBOG TEBE IL' DA PLACEM!!!
Zelim ti da se lepo provedes i da posaljes utiske. :)
Drago mi je zbog tebe!
Al' taaaaako ti zavidim..........:(
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mmiki
SAD NE ZNAM DAL' DA SE RADUJEM ZBOG TEBE IL' DA PLACEM!!!
Zelim ti da se lepo provedes i da posaljes utiske. :)
Drago mi je zbog tebe!
Al' taaaaako ti zavidim.......... :(
Cuti...deca iz trece gimnazije u trecoj godini idu u Bec i Prag :hmm:
Korisnikov avatar
By mmiki
Jel' si ti procitao da MI NISMO ISLI NIGDE!!! Moramo sami da se organizujemo, al' to niko nikad ozbiljno ne shvati...
Korisnikov avatar
By Sky123
meni su ekskurzije totalno smor... Kada idem negde, idem sa najvise 1-2 ljudi, i negde gde se isplati ici, sto dalje od balkana... like France... :grin: ... bio sam u Grckoj par puta, lepo je... malo dosadno ali ok...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Deksi
Za ostale da li ste isli na ekskurzije s vasim skolama i kakvi su generalno bili utisci? :shrug:
Mi nismo nigde išli u inostranstvo. Kada smo bili četvrta godina bilo je zabranjeno? da se ide u inostranstvo.
Mislim da smo dve godine išli u sličan kraj i prolazili sličnim putevima (sećam se da smo oba puta išli istim kanjonom i da je dole bilo jato pataka. Prvi put ih je bilo šest a sledeće godine pet. Po tome sam zaključio da je jedna od pataka uginula). Na nekoj livadici je oba puta bio jedan prodavac sladoleda i svaki sladoled je bio od različitog proizvođača (bilo ih je 5-6). Kada smo išli da vidimo neke slike u maloj galeriji na nekoj planini i grobove kraljevske porodice, imali smo slobodno u nekoj šumici tipa Košutnjaka i tamo smo nabedili čoveka koji je došao iz Afrike gde su mu roditelji radili da ćemo mu pokazati magičnu srpsku travku od koje će skakati metar uvis i vikati da se šuma ori. Onda smo ga ožarili koprivom pa je stvarno skakao metar uvis i vikao da se šuma orila... Treće godine smo išli negde u Vojvodinu, tj obišli smo Palićski zoovrt (išli smo namerno do zoovrta autobusom i odatle direktno u Novi Sad - nismo ni videli Suboticu). Tamo smo videli medvedića sa jednom šapom (jer ju je pametan par nedelja ranije gurnuo kroz rešetke u kavez sa većim medvedom pa mu je ovaj odgrizao), lava izbliza, gomilu ali gomilu magaraca, neke lešinare koji su se šetali po otkrivenoj livadici jer su im bila podsečena krila, crnoglavog galeba (koji se gnezde na jezeru pa su se prošetali do zoovrta) itd.
U svakom slučaju svaki put je glavna poenta puta bila da se celu noć izdreždi budan, da se što više popije i da skoro svi propuše. Na početku četvrte godine je postojao ozbiljan predlog od strane predsednika odeljenske zajednice da se zakupi hotel M? 1000 ruža? (20-30 minuta od škole) na nekoliko dana i da se jednostavno bude tamo. Na kraju se ipak išlo na Đerdap. Sem devojke koja je kao izbeglica došla iz Hrvatske i koju je stvarno zanimalo da vidi nešto, i jednog koga je interesovala hidroelektrana, svi ostali koji su išli su išli samo da lumpuju. Zanimljivo je da niko od nas jakih odlikaša nije išao, jer smo procenili da je gubljenje vremena i da je bolje da sedimo kući i spremamo prijemni. Profesorka engleskog je posle imala grdne probleme da nađe nekoga ko iole zna engleski da prepriča na času utiske sa ekskurzije.
Korisnikov avatar
By sakis
Mi smo u drugoj isli u Budimpesmu, u trecoj u Grku (Paralija, Solun i Krf) i u cetvrtoj u Italiju (straobalna je bila exkurzija) posluzilo nas je super vreme - tipa kao sto je bilo danas, i sto je najvaznije obisli smo kompletnu Italiju - Trst,Venecija, Firenca, Milano, Rim,Vatikan Piza i u povratku smo isli u Sienu ... ma vrh Postavicu sutra slike ako hocete, a ako me ne bude mrzelo
:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bio sam skoro na svim eksurzijama koje su bile organizovane u Gimnaziji. Obisli smo celu Srbiju: Novi Sad, Fruska Gora, Nis, Niska Banja, Gornji Milanovac, Negotin, Donji Milanovac, Tekija, Djerdap, Kopaonik, Tara, Zlatibor, Cacak, Uzice, Arandjelovac,....Posetili smo manastire, spomenike i izlozbe! Bio sam i na Kosovu i Crnoj Gori (sa horom), i Budimpesti.
Bilo je odlicno! :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
U osnovnoj sam proputovala danasnju Srbiju uzduz i popreko. Bila sam do Sarplanine i Prohora Pcinjskog (u koji, pametno komunisticko dete, nisam ni usla jer me nervira miris tamjana, nego sam ostala pored reke Pcinje i njakala jelenka dok mu nisam dosadila pa odleteo), videla Nisku Banju, Vranje, Stupove, Ivanjicu, Cacak, Uzice, Kragujevac, Goliju, Zlatibor...
U srednjoj, kao sto sam vec negde napomenula, nismo smeli da mrdnemo jer smo bili problematicni (uglavnom), te smo isli u prvoj na strucnu exkurziju do Backe Topole, Coke, farme nojeva, zoo vrta i veterinarskog zavoda u Subotici. Onda je usledilo bombardovanje, pa u drugoj nismo isli nigde. U trecoj je organizovana exkurzija na Tari, koju je jedna grupa ljudi (i ja medju njima) bojkotovala jer su ostale skole imale exkurzije u inostranstvo, a mi, cobani, idemo na Taru. Fala lepo. Tamo, naravno, nit su ista videli, niti radili nesto pametno, vec ono sto klinci tih godina i rade.
U cetvrtoj su na jedvite jade iskamchili exkurziju u Budimpestu, ali tada je atmosfera u razredu bila dovoljno losa da tamo ode svega desetak ljudi iz razreda. Ebena srednja....
Na faxu sam imala terensku nastavu, koja spada u najbolji deo studiranja biologije. Deset dana u Vrdniku je bilo super, brali biljke i hvatali insekte (od tada ih obozavam, i biljke i insekte), ucili pomalo o kicmenjacima. U drugoj bili na moru, mada vreme nas nije posluzilo, ali je takodje bilo krajnje zanimljivo. Bas sam danas u redu na salteru pricala sa brucosima i hvalila im terene....
Korisnikov avatar
By coka
idemo za par dana u italiju, nadam se extra provodu kao i prethodne 3god
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja ne idem na ekskurziju...a izgleda nece niko iz skole uopste ici....danas su novinari opsedali skolu...haos i anarhija...direktorka je zakljucala skolu...djaci nisu mogli da izadju vec su iskakali kroz prozore i palili nesto,hteli da tuku zenu....najverovatnije ce biti zabranjena ekskurzija za trecu i cetvrtu godinu....:jbg:
Korisnikov avatar
By jukie
Ajme meni Deksi o čemu se radi?
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by jukie
Ajme meni Deksi o čemu se radi?
Zena je valjda radila nesto na crno...sutra mozda bude nesto u Pressu....:novine:
Korisnikov avatar
By Sunce
Posebno mi je draga ekskurzija na Kosovu. Nikada neću zaboraviti Gračanicu, Pećku patrijaršiju, Dečane, Devič.
Korisnikov avatar
By Deksi
YES,YESS.YESSS!!!!Ne idemo na exurziju!!!YEEESSS!!!Neki su plakali sto je pomerena za kasnije na prolece...YES!Znam da sam zao!Ali YESSSSSSS!
Vodim ortakinje na zurku 27. WOOOHOOO!!! :yay: :up:
Korisnikov avatar
By mmiki
YES,YESS.YESSS!!!!Ne idemo na exurziju!!!YEEESSS!!!Neki su plakali sto je pomerena za kasnije na prolece...YES!Znam da sam zao!Ali YESSSSSSS!
Znas sta Dexi, bolje ti je da umesto ortakinja povedes onog decka, ili nekog drugog ako onaj vise nije u prvom planu. Mislim stvarno nemam nista protiv ortakinja ali mozda se njima ne bi toliko dopalo da stalno sa tobom idu na gay zurke, posto su str8. Pusti malo ortakinje da nadju sebi momke a i sebi isto dopusti.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mmiki
Znas sta Dexi, bolje ti je da umesto ortakinja povedes onog decka, ili nekog drugog ako onaj vise nije u prvom planu. Mislim stvarno nemam nista protiv ortakinja ali mozda se njima ne bi toliko dopalo da stalno sa tobom idu na gay zurke, posto su str8. Pusti malo ortakinje da nadju sebi momke a i sebi isto dopusti.
Hvala mmiki na savetu,ali nisam za veze definitivno....onog decka necu da vodim jer ce mi bas on upropastiti celo vece sa svojim prenemaganjem da budemo opet zajedno....
Drustvo mi je najbitnije...bitnije i od decka :odbij:
Ali nebitno...moje ortakinje su se vrh provele na prosloj zurci :yay:
A sada dovodim copor amazonki! :roflmao:
Korisnikov avatar
By bakalar
u jbt, ocu ja drugariceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

elem, mi ne znamo gde cemo sada u 4. godini i do sada je bio problem kes, a tek ove godine zbog upisa faxa.

do sada smo bili 2 puta u inostranstvu, italija i grcka ...

btw. nemojte nikako da idete na onu varijantu italija-francuska-spanija jel je smor zbog puta ...
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Ekskurzije su najlepsa stvar. Dosta sam putovao sa prijateljima i uvek se sjajno provodio ali ta emocija kada si sa celom skolom ili faksom je nezamenljiva.

To su veoma vredne stvari i ko ih propusta zaista mnogo gubi:france:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ja bio sad u Italiji.... bilo extra... Verona,Firenca,San Marino,Venecija,Rimini,Lido di esolo....
Samo kada sam se vratio i kada sam cuo kako su druge skole isle u turu Italija,Spanija i Francuska,,,i kada sam gledao njihove slike...doslo mi da placem:trach:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!