Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Val
Znaci nisam jedina koja te videla pa zaboravila da te upoznala.
Originally posted by Mr.JaOriginally posted by ZibroHmm pa ti si bio tamo kod nas, kako to da mi niko nije reko "E, ovo je Zibro"
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
Originally posted by SunceTakva sam kad je Suncano i toplo.Originally posted by Dzelajza RouzOdusevila si me Dzelajza Rouz!
Meni je nedostajala moja bolja polovina, koja je nastavila da bude bolja, pa je ostala kod kuce da uci.
Ali, vazno da sam ja srela pola svog faksa tamo, i trampila cokoladice sa Suncem.
Originally posted by mladunacOriginally posted by Mr.JaOriginally posted by ZibroHmm pa ti si bio tamo kod nas, kako to da mi niko nije reko "E, ovo je Zibro"
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
to je zato shto zibro krije sebe kao zaba noge setjash se
Originally posted by ZibroVoleo bih da vas upoznam sto vise, i tebe Zibro, po postovima sam zakljucio da si dobra osoba. Eto ja na prvoj zurci upoznah njih 10-oro, steta mogao sam i vise; i provedoh se za 10-ku... Vise upoznavanja/provoda ostavljam za sledeci put. No Zibro, sto si se krio??? Sigurno si sve nas video a nikome prisao????? Mene si video sa celom grupom 100%, nosio sam cini mi se jedini bermude (teget) i belu majcu bez rukava, igrao sam kod DJ-a (i levo i desno) i razvalih se od igranja... Glupo mi je sto se sad moram opisivati, ali koliko da shvatis da su ti svi forumasi prolazili ispred nosa. A Zibro satima ni da makne iz tamo nekog coska... Zibro, MENJAJ TAKTIKU HITNO!!!
nadam se da cu imati vise srece sa upoznavanjem na nekoj sledecoj zurci .. inace naleteo sam na neke likove iz mog privatnog i poslovnog zivota za koje nisam ni sanjao da su gay
Originally posted by coloradootprilike isto to....drago mi je sto sam upoznala ove koje jesam i zao mi je sto sam odmah zabravila vecinu.... alkohol....
Waterlily i ja sinoc pravili rezime zurke...
Ostaje ono sto sam rekao za muziku (no, dobro. To vam ne uzimam za zlo. Svakako sam sve manje i manje tolerantan prema svim vidovima hausa i tehna, pa i ne ocekujem da ce me muzika na zurkama oduseviti)
ALi, da mi se svidela muzika ne bih se usudio da igram. U jednom momentu sam malo zivahnije poceo da igram i mal ogu nisam slomio zbog onih plocica i prosutog pica!! A znam da se to par puta desilo Hlaef i Lily.
Garderoba mi nije nedostajala jer je postojao zvucnik.
Originally posted by Armand
evo da se i ja javim, bio, popio par pelinkovaca, smorio se ..i klisnuo!
Ali imadoh srecu upoznati Bananicu (i to pre zurke )i sada konacno poznajem jednog celog forumasha
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!