Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
I tako, bio i ja posle dužeg vremena na žurci...
Ali, šta da vam kažem, mene niko ne zna! :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Znaci nisam jedina koja te videla pa zaboravila da te upoznala. :D
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Val
Znaci nisam jedina koja te videla pa zaboravila da te upoznala. :D

Verovatno nisi. Mada mislim da se to meni više događa sa drugim ljudima, jer imam lošu memoriju, mada odlično pamtim muške face (za ženske zavisi od slučaja do slučaja), imam općenito lošu memoriju...

Na žurci sam sreo, čini mi se nikad više, drugara, poznanika, polupoznanika, parapoznanika, expoznanika, pra-prapoznanika... Ko da se snađe u svemu tome :D

Mora da sam bio dosta pijan kad mi je trebao jedan momenat da prepoznam Statusa :smeh: Vrzmao mi se prvo neki drugi lik po glavi...

Žurka je bila fina, na nekoliko mesta me isfališe kako sve mlađe izgledam s protokom vremena po jedinici zapremine, kako sam sladak, te lepo opet izgledam blabla... Zafaljujem na komplimenti, prijali su :)

Dobio sam bio i ponudu da mi se odradi momentalistički blowjob, ali sam to protumačio kao zezanje i nismo to realizovali :) )))

Sretoh brata od tetke iz Niša sa njegovim dečkom i to je bilo zanimljivo. Ne, nismo se sada provalili, nego se tako srećemo po exitima i žurkama...

E, da: Beli Dečak, srećna ti bila prva žurka :) MOžda ću ovu žurku pamtiti i po njegovom pojavljivanju, ko zna...
Evo svečano obećavam da njegov lik nema teorije da zaboravim i pomešam sa Statusom :)

I da. pamtiću je i po šoku koji sam doživeo glede nestanka moje drage duks-jakne-ćebenceta. Već sam se bio oprostio od nje, kada sam je našao premeštenu na drugo mesto.

E sad mi je ta jakna još draža, jer mu ovo dođe kao novi život. Hvala Prexyju na ovom specijalnom efektu :)

PS Ah daaa! Pooooogled sa 20. sprata!!! POTPUNO ODUŠEVLJENJE! I to na dve strane, savsku i dunavsku... GREHOTA kolilko je malo ljudi to primetilo.... uključujući tu i mog brata od tetke (malo unutarporodične kritike :D )

PPS Pamtiću ovu žurku po postžurašnjim događanjima, ali to ovde nije tema. Kući sam se vratio 23 sata kasnije od 5 ujutro kada se završila. U prevodu, to je 4 ujutro sledećeg dana (ponedeljka).
Korisnikov avatar
By Val
Sve je to lepo. Koliko malo coveku treba da padne u trans i zahvaljuje svim pokretnim i nepokretnim stvarima. A zurka mu dodje kao da je bio na putu oko sveta. :sigh:
Korisnikov avatar
By EYA
zurka je bila skroz ok!
mnogo dragih i raspolozenih ljudi = full dozivljaj :sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Zibro
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
Hmm pa ti si bio tamo kod nas, kako to da mi niko nije reko "E, ovo je Zibro" :smeh:

to je zato shto zibro krije sebe kao zaba noge setjash se :roflmao:

a beli decak koji visi sa kiss queen i njuska joj pramenove

to sam definitivno mislio da sam umislio :ribica: :rotflmao:

:hiphip:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Lol ja vise ne znam sta sam video, a sta sam istripovao... :puzzle:

BiJo je preveliki mrak, sve mi se nesto cinilo da se nesto desava ali... :sigh:

Edit:
Ko razume shvatitje :smeh:
Korisnikov avatar
By Tiyana
Ja nisam smela da idem. Tu sam radila do pre par godina... :comingout:

neki drugi put smrc...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Sunce
Originally posted by Dzelajza Rouz
Meni je nedostajala moja bolja polovina, koja je nastavila da bude bolja, pa je ostala kod kuce da uci. :)
Ali, vazno da sam ja srela pola svog faksa tamo, i trampila cokoladice sa Suncem. :kiss:
Odusevila si me Dzelajza Rouz!
Takva sam kad je Suncano i toplo. :obraz:
Korisnikov avatar
By colorado
Waterlily i ja sinoc pravili rezime zurke...

Ostaje ono sto sam rekao za muziku (no, dobro. To vam ne uzimam za zlo. Svakako sam sve manje i manje tolerantan prema svim vidovima hausa i tehna, pa i ne ocekujem da ce me muzika na zurkama oduseviti)

ALi, da mi se svidela muzika ne bih se usudio da igram. U jednom momentu sam malo zivahnije poceo da igram i mal ogu nisam slomio zbog onih plocica i prosutog pica!! A znam da se to par puta desilo Hlaef i Lily.

Garderoba mi nije nedostajala jer je postojao zvucnik.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by mladunac
Originally posted by Mr.Ja
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
Hmm pa ti si bio tamo kod nas, kako to da mi niko nije reko "E, ovo je Zibro" :smeh:

to je zato shto zibro krije sebe kao zaba noge setjash se :roflmao:

:hiphip:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

joj mladunac ne mogu da verujem da se secas !!!! :pucaodsmeha:

inace ja bas pogledao ka levom prozoru i pomislio
" ovo bi mogao da bude mr ja " ... izgleda da sam bio u pravu :)
P.S
ova zaba ne krije noge , nadam se da cu imati vise srece sa upoznavanjem na nekoj sledecoj zurci .. inace naleteo sam na neke likove iz mog privatnog i poslovnog zivota za koje nisam ni sanjao da su gay
Korisnikov avatar
By djo
zar nije 'zmija noge'?
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
To sto neko dodje na gay zurku ne mora nuzno da znaci da je taj neko gay.
Mozda je dosao na zurku zbog muzike, iz radoznalosti,mozda i po spijunskom zadatku, a najcesce iz cistog kurioziteta i ekscentricnosti.
:vogue:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by bojandjo
zar nije 'zmija noge'?

pa zato se i smejemo :sise:
Korisnikov avatar
By mmiki
nadam se da cu imati vise srece sa upoznavanjem na nekoj sledecoj zurci .. inace naleteo sam na neke likove iz mog privatnog i poslovnog zivota za koje nisam ni sanjao da su gay
Voleo bih da vas upoznam sto vise, i tebe Zibro, po postovima sam zakljucio da si dobra osoba. Eto ja na prvoj zurci upoznah njih 10-oro, steta mogao sam i vise; i provedoh se za 10-ku... Vise upoznavanja/provoda ostavljam za sledeci put. No Zibro, sto si se krio??? Sigurno si sve nas video a nikome prisao????? Mene si video sa celom grupom 100%, nosio sam cini mi se jedini bermude (teget) i belu majcu bez rukava, igrao sam kod DJ-a (i levo i desno) i razvalih se od igranja... Glupo mi je sto se sad moram opisivati, ali koliko da shvatis da su ti svi forumasi prolazili ispred nosa. A Zibro satima ni da makne iz tamo nekog coska... Zibro, MENJAJ TAKTIKU HITNO!!! :)
Korisnikov avatar
By Zibro
oduse razmisljao sam i da dodjem obucen u koznu jaknu na golo telo pa raskopcanu do pola a na grudima karminom napisano ZIBRO . :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by colorado
Waterlily i ja sinoc pravili rezime zurke...

Ostaje ono sto sam rekao za muziku (no, dobro. To vam ne uzimam za zlo. Svakako sam sve manje i manje tolerantan prema svim vidovima hausa i tehna, pa i ne ocekujem da ce me muzika na zurkama oduseviti)

ALi, da mi se svidela muzika ne bih se usudio da igram. U jednom momentu sam malo zivahnije poceo da igram i mal ogu nisam slomio zbog onih plocica i prosutog pica!! A znam da se to par puta desilo Hlaef i Lily.

Garderoba mi nije nedostajala jer je postojao zvucnik.
otprilike isto to....drago mi je sto sam upoznala ove koje jesam i zao mi je sto sam odmah zabravila vecinu.... alkohol.... :pivce: :pivce:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa pametnije od vec ucinjenog...
Korisnikov avatar
By djo
zar nije 'zmija noge'?

pa zato se i smejemo :sise:
aha, ok, ja inace sporo kapiram :)
Korisnikov avatar
By blenta
zar nije 'zmija noge'?
jeste
no zibro ima drugu taktiku
zato i ne uspe da sakrije ;)
dzaba mu shto je stidljiv
:skorpija:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ali je meni uspeo da promakne :smeh:
By SUNNY B
uf al ste se raspisali...

ja tek sad sela da procitam komentare i koliko vidim,mesoviti su.

ja,po obicaju nisam cula ni "m" od muzike , nisam ludski uspela da se pozdravim sa ljudima sa kojima sam htela da se pozdravim,ovlas se rukovala sa gomilom,provela zurku nikad treznija da bih mogla iole da radim kako treba, farmerke su mi bile mokre od sedenja pa posle nisam znala dal sam se upisala, oznojila ili napalila....ostala do 6 i tako....sve bilo ok...

pozdrav za sve ljude koje sam srela i upoznala....

kao i za koleginice....
Korisnikov avatar
By blenta
mr ja da li tebi ishta promakne??? :sveca: :opatica:
Korisnikov avatar
By Insorcer
evo da se i ja javim, bio, popio par pelinkovaca, smorio se ..i klisnuo!
Ali imadoh srecu upoznati Bananicu (i to pre zurke :D )i sada konacno poznajem jednog celog forumasha
:zid:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Armand
Ali imadoh srecu upoznati Bananicu (i to pre zurke :D )i sada konacno poznajem jednog celog forumasha
CELOG forumasa... Znaci upoznao si i cokoladu i BANANICU??? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Armand

pleasure is all mine:kiss:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!