Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Bombina
uzivala sam i meni je pravila drustvo krepac i drugi :maca:
smrzle smo se
hvala kengurko a sad ja :molise:
By Bombina
razmisljam ovu temu,makar me ubilo vreme
zatekla sam da cutim sebe i prema mojim roditeljima
jednom sam ranije shvatila,ja nism mogla da svadjam nego cutim i smirenija i nego kad ona kaze ,imala sam prava da cutim na mojima
moj mene pretila i i kaze -zamislite,moja keva kaze kakav je zivot,je li izlazis svaki dan,imas...god ,(vi znate moje godiste)
i prica istu pricu i ponavlja kao ranije i ja morala sam da cutim sebe ,ianako kako je tesko objasnjenje koju sam pisala Uzasno!!
kaze moja keva-sekiram se,koliko si promenila zivot,bit ces kasno i kajati,sama ces pogresit svojim putem,kad prodje vreme i bit ces stara,ko zna sra se desit3-4 godine,zato sto ja .......kao da ja ne razumem ..neke ludace su naucilelepo.kad tad ces izgubit posa,i one se smejati i kad tad izbacit ces i napustices,nece niko pogleda na mene,bit ces jadna sama,bit ces jako tesko,pavit ce budalom ni silu,pogresit ces ,one ludace znaju i nece da kazu,one ogovaraju ...
ja sam rekla i mirno i rece,ne pada im na pamet da svadjam i nego moram da cutim sebe i kazem lepo -,dobro si rekla,dobro znam ranije sam shvatila,kad svi da ostave,imat cu tebe,sestaraimam gde da se vratim
ona kaze mene-neces biti i one su normalne imaju svoj zivot..ja morala da cutim sebe..i kaze mene drago mi je da si dobro shvatila
i moram svega da cutim inace morala sam da neko vreme odem iz stana i mene dave
molim vas cure i decki ako mozes da uradis i jer se radi o meni,nemoj slucaju da prevaris koliko je bitno vazno ostanimo prijatelji obecanost,netreba izbacivati jer je tuga ,najtuzniji zivot
niko ne sme izbacit na mene,kad je mene tesko i nemoze niko da racuna
Korisnikov avatar
By Val
Bombi, ja dve godine nisam imala nikakav kontakt sa celom porodicom, jer nisu mogli da svare da volim zene. I ja otishla.
Niko nije znao ni gde sam ni shta radim. Sama samcata. I na kraju mama se raspitala gde sam, nashla me i htela da pricamo.
Shvatila je da ne moze da me menja, da sam dovoljno stara da zivim kako ja to zelim i sad smo najbolje prijateljice. Znaci, treba ti mnogo strpljenja. Cekaj dok se sve to slegne, dok tvoji shvate neke stvari i sve ce biti OK, veruj mi.

Nadji stan, odvoj se od njih. Znam da imash dobre prijatelje koji te nece ostaviti na cedilu kad budesh usamljena. A drushtvo ce ti biti najvishe potrebno kad odselish od matoraca. Ne razmishljaj mnogo nego uradi to shto si namerila.
Zelim ti mnogo srece!
:kiss:
By Bombina
hvala val,uspet cu i makar silu
al neko zna za mene,fali im cimerka
Korisnikov avatar
By Dina
Vesela,
Jako mi je zao sto ti se to sve desava :( Sve zavisi koliko si ti spremna na samostalan zivot. Ja se ne bih preterano oslanjala na prijatelje, svako ima svoj zivot i probleme. Mozda ce ti pomoci mesec, dva a onda ce im tesko padati i to nece vise zeleti/moci... Mozda je ovo suvise pesimisticki mozda imas jako dobre prijatelje i ne bude tako, ali ti i na to moras biti spremna. Ukoliko nisi, mozda da pokusas jos da razgovaras sa roditeljima, mozda da odete zajedno kod psihologa. I ja mislim da si ti njihovo dete i da ti svakako zele najbolje, ali verovatno ce biti potrebno neko vreme dok te prihvate i shvate. Dotle budi jaka i hrabra.
:kiss:
By Simor
Vaša deca nisu Vaša deca.
Oni su sinovi i k?eri života koji žudi za sobom.
Ona su došla od Vas ali ne zbog Vas.
I mada su sa Vama, ona Vam ne pripadaju.
Vi im možete dati Vašu ljubav ali ne i Vaše misli,
jer ona imaju svoje vlastite
možete udomiti njihova tela, ali ne i njihove duše,
jer njihove duše prebivaju u domu sutrašnjice,
koji vi ne možete posetiti ?ak ni u snovima.
Možete se truditi da budete kao oni,
ali ne tražite da ona budu sli?na Vama,
jer život ne ide unazad,
niti zastaje za ju?erašnjicom.

(Halil Džubran)

Draga vesela, ja nekako verujem da ?e roditelji posle izvesnog vremena prihvatiti ?injenicu da si lezbejka. Na žalost, živimo u društvu u kojem roditelji prihvataju stavove okoline, i ?ini im se da je jako strašno ukoliko je njihovo dete gej muškarac ili lezbejka.

Nemam pojma šta da kažem, ali u svakom slu?aju ne treba da preduzimaš nepromišljene korake, ništa što bi izazivalo dalju patnju. Ne znam koliko ti to zna?i, ali kao što vidiš puno ljudi ovde je uz tebe i predstavlja ti moralnu podršku. Pa, i to je nešto, nekakva pomo? dok prolaziš kroz ovaj težak period.

Eto, ne poznajemo se, ali drži se! :kiss:
By Bombina
hvala, Dina i Simor, upoznati cemo uskoro kad bude po dogovoru
moji se plase zbog toga,Dina i sve potpuno razumem svega je potrebno vreme i moji ne mogu da shvate i jer plase da ne budem jako tesko i sama i dok ne bude odbacenost
Korisnikov avatar
By Lunja
Vesela, verujem da ti je sada zivot grozan, ali ne gubi strpljenje. Mislim da je dobro da se izboris za svoje mesto, da nastavis zivot po svojoj volji i osecaju, makar to roditelji ne prihvatali. TVOJ zivot je u pitanju, ne njihov. Nadam se da usputni svakodnevni (stan, pare...) problemi nece otezavati jos vise nezgodnu situaciju. HRABRO!!!
:kiss: :kiss: :kiss:
By Bombina
dina,ne vredi kod pshiloga moji nece da ide
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by vesela
dina,ne vredi kod pshiloga moji nece da ide
Meni se jako dopada ovo sto ti je Simor rekao tj. da ne preduzimas nista nepromisljeno i da izbegnes dalju patnju. Takodje i to sto je rekao da nema pojma sta da ti kaze :D Mislim da niko od nas nije u tvojoj kozi i da svi savetujemo iz svog ugla a to tebi moze biti primenljivo ili totalno neprimenljivo. Ima prednosti i zivot sa roditeljima i samostalan zivot. Onako generalno -roditelji su u pravu sto se plase, ovaj svet jeste u prilicnoj meri jedno zlo mesto i oni su jedni od retkih bica koji nam istinski zele dobro. Sa druge strane, ne smeju nametati svoje stavove i nacin zivota. I jednog dana se odvajamo od njih svakako i moramo se snaci pa kakav god svet bio... Ali pitanje je koji je to trenutak, a u svakom slucaju je bolje ostati sa roditeljima u dobrim odnosima, sem u nekim iznimnim slucajevima krajnjih negativaca. E sad sta je tebi tacno ciniti ja ne znam, cesto nisam ni za sebe sigurna i merim, vagam kad se radi o nekim radikalnim odlukama. A savetovati je kazem po mom misljenju prilicno nezahvalno... Ukoliko ne nadjes resenje mozda mozes i sama da odes i porazgovaras sa psihologom, bar ja procitah na "zdravlju" da postoje u Gaytenu i Labrisu. Objektivno misljenje nekog ko se inace takvim problemima bavi bi mozda moglo da ti ukaze sta ti je najbolje ciniti.
By Bombina
Dina ,hvala na savetu i ja poslusah temu znam sta je rekao Simor i Dina ,ja usitinu znam,moji se plase i da ne upadnem, lose drustva i neko ko glumi i ZLI i da ne budem obmanuta i desit se,obecali su je da nece da iskoriste na mene,ne pada im na pamet da neko pita s kim posla
Moja poznanica Krep tacno zna i veruje sebe i mene i moj zivot je tezak, i da ja nisam pogresila na moj stav i rekla sam svima i da ne iskoriscava nikako i tako oni obecali da nece ciniti
bila sam kod pshiloga i zna i ciji je zivot i mogu da preduzme mere
ja sam cutala kevu i neka vice i kad ona objasni i kazem ,dobro i dobro
nisam plasila ,i morala sam nekoga da upozorim i ono sto je za mene najbolje
resila sam i da budem samostalni zivot,prijatelji,cura i posao, i da posecujem mojim roditeljima i eto vasha i nasha podrska a ne zlo ciniti
svi znaju da je tesko za mene :( (((((((((((((
By Bombina
Hvala vam,racunajte na mene i podrsku...Zamolila bih da saslusajte i urazumite se i ja to mogu da zamolim inace necu da neko mene prave probleme nad njima,molim vas nemojte slucajno da ste upali zamku na mene i dok ja cujem ,nezelim nikakve probleme ,vrlo je vazno vodite racuna s kim pricate o meni,sta ste rekli,molim vas da ne spomene vise i ja sam dobro razmislila moju odluku ,necu da upadnem neke probleme i a, vi nemojte pravite probleme je li jasno
to je moj zivot,i da nadjem pravu osobu,podrska za mene prijatelja/prijateljica ,bez problema
najbolje normalno razgovarati,a ne los primer
PONOVALJAM NE ISPITUJ NISTA o meni S KIM BAVITE,ODAKLE I to nikad vise ne ponovi:bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!