Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by veselaMeni se jako dopada ovo sto ti je Simor rekao tj. da ne preduzimas nista nepromisljeno i da izbegnes dalju patnju. Takodje i to sto je rekao da nema pojma sta da ti kaze Mislim da niko od nas nije u tvojoj kozi i da svi savetujemo iz svog ugla a to tebi moze biti primenljivo ili totalno neprimenljivo. Ima prednosti i zivot sa roditeljima i samostalan zivot. Onako generalno -roditelji su u pravu sto se plase, ovaj svet jeste u prilicnoj meri jedno zlo mesto i oni su jedni od retkih bica koji nam istinski zele dobro. Sa druge strane, ne smeju nametati svoje stavove i nacin zivota. I jednog dana se odvajamo od njih svakako i moramo se snaci pa kakav god svet bio... Ali pitanje je koji je to trenutak, a u svakom slucaju je bolje ostati sa roditeljima u dobrim odnosima, sem u nekim iznimnim slucajevima krajnjih negativaca. E sad sta je tebi tacno ciniti ja ne znam, cesto nisam ni za sebe sigurna i merim, vagam kad se radi o nekim radikalnim odlukama. A savetovati je kazem po mom misljenju prilicno nezahvalno... Ukoliko ne nadjes resenje mozda mozes i sama da odes i porazgovaras sa psihologom, bar ja procitah na "zdravlju" da postoje u Gaytenu i Labrisu. Objektivno misljenje nekog ko se inace takvim problemima bavi bi mozda moglo da ti ukaze sta ti je najbolje ciniti.
dina,ne vredi kod pshiloga moji nece da ide
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!