Originally posted by kal zakath
A tko ta?no ?e tu zaraditi? Hrvatska sigurno ne, jer ?e biti toliko skupa, da ?e tražiti turiste lampom usred belog dana.
Nisi me shvatio, ja sam govorio o tome da ljudi mogu zaraditi na toj promjeni kune iz 7.3 u 5kn (i niže) na taj na?in što ?e na primjer sada za 100 eura kupiti kune i dobiti ?e 730kuna, a kada kroz dvije/tri godine kuna poraste na 5kn onda ?e mo?i vratiti natrag u eure. Dobiti ?e 146 eura, odnosno 46 eura ?e zaraditi, skoro pa 50% od onoga što su uložili.
Što se ti?e onoga što si rekao o skupoj Hrvatskoj to je nažalost istina
Ne?e ispaštati samo hrvatski turizam nego i hrvatsko gospodarstvo. I danas su hrvatski proizvodi preskupi i nekonkurentni na europskom/svjetskom tržištu, tada ?e biti još i skuplji. Primjerice, ako 1 litra Jucy-a danas košta 15 kuna (2eura), tada ?e koštati ravno 3 eura ....
Sa druge strane to je dobra vjest za Hrvate jer ?e pla?ati jeftinije stanove (zbog eura), puuno jeftiniji kredit, automobili, strani proizvodi ?e biti još jeftiniji, hrvatska pla?a u odnosnu na euro ?e biti ve?a, a odlazak u inozemstvo ?e biti puno puno ugodnije (što se shoppinga ti?e)
..eto, SuperKuna ima i svojih dobrih i loših strana ...