Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Drz` se cerko cvrstog kursa !

1. Americki dolar
5
23%
2. Euro
11
50%
3. Dinar
1
5%
4. Engleska funta
5
23%
Korisnikov avatar
By MARQUE
Svejedno je, bitno da se ima :D A najviše volim kune pa zatim eure. Obje su veoma stabilne i to je najvažnije. Što se izgleda nov?anica ti?e, Euro me malo nervira zbog svoje veli?ine (too big, too big :nope: ), dok mi se kune estetski dopadaju ... :kokice:

Dolar mi je jako ružan i nestabilan, ne bih htio imati posla sa njime :nope:
Korisnikov avatar
By gari
Volem i kanadske dolare i švicarske franke i švedske krune i albanski lek i bugarski lev i rumunski lej i maðarsku forintu u rusku rublju...Ma, volem pareeeee, pa neka su i grdne.
:piggy: :bundeva: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Gost
Euro, samo euro ! :pare:

Evo suska, al` ce da se nabrojis !
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Živadinka Žiki?
Euro, samo euro ! :pare:

Evo suska, al` ce da se nabrojis !
Tako i Daliborka brojala i šiškala sa evritji pa je sad papaju ribice na dnu Velike Morave, ako nije onako debela otplivala do Crnog Mora. Ja sam za opciju-daj šta daš samo da su pare.

:putnik: :piggy: :burner:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Za one koji namjeravaju nešto zaraditi evo jedan mali info. Kuna ?e u naredne dvije/tri godine naglo rasti. Trenuta?no je 1euro=7.3 kune a u narednim godinama stru?njaci kažu da bi trebala sko?iti na 1euro=5kn, pa ?ak i ispod 5kn ... za sve štediše SuperKuna (kako je nazivaju) je odli?an na?in da još više zarade ... :hvala:

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Za one koji nameravaju izgubiti jedna informacija-dinar ?e u narednom periodu nadmašiti euro tj 1 E=100 dinara. To ?e podsta?i srpski izvoz, naro?ito u Crnu Goru koja se odvaja te u ostale zemlje Zapadnog Balkana. To ?e oja?ati naše pozicije na meðunarodnom tržištu radne snage tj. ima?emo još Bugara za okopavanje kukuruza.

:hiphip: :backstab: :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by MARQUE
Za one koji namjeravaju nešto zaraditi evo jedan mali info. Kuna ?e u naredne dvije/tri godine naglo rasti. Trenuta?no je 1euro=7.3 kune a u narednim godinama stru?njaci kažu da bi trebala sko?iti na 1euro=5kn, pa ?ak i ispod 5kn ... za sve štediše SuperKuna (kako je nazivaju) je odli?an na?in da još više zarade ... :hvala:

A tko ta?no ?e tu zaraditi? Hrvatska sigurno ne, jer ?e biti toliko skupa, da ?e tražiti turiste lampom usred belog dana.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by kal zakath

A tko ta?no ?e tu zaraditi? Hrvatska sigurno ne, jer ?e biti toliko skupa, da ?e tražiti turiste lampom usred belog dana.
Nisi me shvatio, ja sam govorio o tome da ljudi mogu zaraditi na toj promjeni kune iz 7.3 u 5kn (i niže) na taj na?in što ?e na primjer sada za 100 eura kupiti kune i dobiti ?e 730kuna, a kada kroz dvije/tri godine kuna poraste na 5kn onda ?e mo?i vratiti natrag u eure. Dobiti ?e 146 eura, odnosno 46 eura ?e zaraditi, skoro pa 50% od onoga što su uložili.

Što se ti?e onoga što si rekao o skupoj Hrvatskoj to je nažalost istina :( Ne?e ispaštati samo hrvatski turizam nego i hrvatsko gospodarstvo. I danas su hrvatski proizvodi preskupi i nekonkurentni na europskom/svjetskom tržištu, tada ?e biti još i skuplji. Primjerice, ako 1 litra Jucy-a danas košta 15 kuna (2eura), tada ?e koštati ravno 3 eura .... :nesiguran:

Sa druge strane to je dobra vjest za Hrvate jer ?e pla?ati jeftinije stanove (zbog eura), puuno jeftiniji kredit, automobili, strani proizvodi ?e biti još jeftiniji, hrvatska pla?a u odnosnu na euro ?e biti ve?a, a odlazak u inozemstvo ?e biti puno puno ugodnije (što se shoppinga ti?e) :D

..eto, SuperKuna ima i svojih dobrih i loših strana ... :sesir:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Dobro, zna?i odlu?ili su stimulirati potrošnju. Nego jel možda znaš, na osnovu kojih ekonomskih o?ekivanja se opravdava ta super kuna? Il je to još jedna genijalna ideja MMF-a?
Korisnikov avatar
By gari
Mi, hvala Bogu, nemamo tih problema. Devizne rezerve su nam ve?e nego ikada, dugovi su enormni, stanovništvo nema para, turizam nam je u PM, svuda je jedna idili?na situacija. Samo pjevaj sine.

:peva: :up: :bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!