e pa ja sam lepo provela,imala sam s kim da se zaljubim..zezam se na njih, pametno sam se trudila ,tessio je bila bas zabavna i sve je mene zbunila he he
nije mogla da pusti tu muziku:smeh:
kako je bas slatka tessio ;o)
a ostale koju ja znam poznanice,bile su pijane i nije mogle da isproba striptizitet i jer ima gomila pedera i lez
bila sam nekad lez,imala sam devojku i onda najmanje bit ce drugih cura najmanje,oni su u pravu jednom govorili ,oni su mene govorili-bombi,moras da izlazis,cesce i na uziva nadji ces i ona ce uz mene ,polako al ne brzaj ,upoznati ces krajnje vreme a ne netu ,zabavi se ..potrudi se ..ja sam pokusavam da se trudim i to mogu...
ostale ima asex.e pa ja sam asex,al slabo..vredno sam pokusvam da kazem ono i ovo
a one cure znam ko zajebava sa mnom..necu ovo tek da pisem:vatrica:
eeee superiska amnezija i zbunica ,,smrkc zbunica je uspavnka na zurku,morala sam mazim,al nemoze smrkc
amneziju sam priblizila ,bila je bas slatka i zaljubiva..hehe 8 piva pila
a ja sam pila prvi put pila pivo,inace bolelo glava od piva ,od popodne sam bila jako vino zbog sam imala neku proslavu
al nikad u zivotu da isprobam i da napijem piva,bila mi je svedok sunny girl..ima dosta mladje i starije cure i goimla mladih i starijih pedera
koja sam videla u svom zivotu,jer ja nisam bila cesce na zurku ,zbog obaveza:nope:
trudilla sam i da cu ici,nadam se bit ce dobre zurke,i da bude prava zurka i niko ne sme da upropasti ono sto je najbolja zurka ,nego druge zurke koji nisu odgovarali i svi mi odgvaraju najbolji su je lotos i plastic,i trezor
ali...
ja nisam bila na plastic,trezor ,bilo mi je zao sto nisam isla,nisam propustila,imala sam obaveze i neraspolozena zbog svadje
svi mi imaju bolju zurku,koji veoma birali tip muzike koju najvise vole da pusta
svaka ima volju ,i da upozna uziva i poznanike,koju mogu da sretnu
slicnija sam od greenwich,sunny girl u koga ja znam vec tri godine
a ostale znam ..
a tek sam upoznala bambolu,colardo,taboo,no_a muslef nikako nadjem i obecala da ce ici i nadji
rekla sam amenizju i tessio,one su 2 najlepse devojke-lezbejke
a ja ovo tek pisem..cuj;
miss lepota-Amnezija
a drugo miss najlepsa-Tessio