Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by Technical Knockout
Tiga - High School - Jamaican Box

Seelenluft - Manila (Ewan Pearson Mix)

Soulwax - E-Talking (Soulwax Nite Version Feat. Nancy Whang) ili E-Talking (Tiga's Disco Drama Remix)

Ho ho ho ho ho .... TKO to nama napokon dolazi na zhurezu ?! :)

Masteru ?!

Bez razmishljanja :oskar: :oskar: :oskar:

Everybody .......................................................
Cya soon !!! :dance:

Lepo se provedite ppl :)
By жњ
eeehhhh, ja probabli necem moci :no: ... no ne sumnjam da cete se svi lepo zabaviti ;)

idem u svatove da se otimam o bidermajer! sveti gral za mene! i da se upristojim vec jednom, xexexexe :venchanje:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by amnesia
eeehhhh, ja probabli necem moci :no: ... no ne sumnjam da cete se svi lepo zabaviti ;)

idem u svatove da se otimam o bidermajer! sveti gral za mene! i da se upristojim vec jednom, xexexexe :venchanje:
:kakodane:

kuuurvo!!

Izdajice svoga roda!

KURVO!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Da li se poravnao Lotos? :tuc:

Biceee veseeeelooooo :pivce:
Korisnikov avatar
By EYA
poravnao se, juce smo sipali vodu i do veceras bi trebalo da se sve zaledilo, bice ravno ko staklo :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Toooooooooooo :yay: .... znaci BAS ce da bude veselo :yay:

A jel i u kavezima ima vode? :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
nema, u kavezima su pingvini striptizete, a beli medvedi glume konobarice :eevil:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by EYA
poravnao se, juce smo sipali vodu i do veceras bi trebalo da se sve zaledilo, bice ravno ko staklo :pucaodsmeha:
Tek ?e sad, zna?i, biti razbijenih naru?enih tura na podijumu... :misli: ... da ne budem posle samo ja odgovoran... :cupakosu:

:smeh:
By жњ
Originally posted by colorado
Originally posted by amnesia

:kakodane:

kuuurvo!!

Izdajice svoga roda!

KURVO!!

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Pa mozda i dodjem! Ali sa MUZEM :P
Korisnikov avatar
By colorado
Btw, ja najverovatnije dolazim sam. Aj nek mi neko molim vas shibne u2u i objasni gde se Lotos uopste nalazi.

danke
By жњ
Originally posted by colorado
Btw, ja najverovatnije dolazim sam. Aj nek mi neko molim vas shibne u2u i objasni gde se Lotos uopste nalazi.

danke

Kad pristignes, definitivno vise neces biti sam! :hiphip:
Korisnikov avatar
By bambola
Upravo sam resila da izadjem...ali sad se ni sa kim nisam dogovorila..a ne dolazi mi se sama..ko gluva kuCHka! Bombice...ako sednes jopet za komp posalji mi PM ili sms,pa da se nadjemo bar ispred...
By Bombina
hehehe evo bombcina te ceka
By Tea
aaaaa, zato je ovako dosadno na forumu :nokti:

Svi ste pobegli :njuska:

A, ja?? :njuska:

idem da spavam :grom:

Ajd, lepo se provedite, i da cujem utiske!?
By feno
overih moju prvu gay zurku i bejase skroz ubavo, veseli neki ljudi:D
Korisnikov avatar
By Dr. M
...la,la,la...la,la...

Bilo je dobro...na skali od 1 do 5, po meni -4...

Losije u odnosu na prosli party, na kome je bilo manje ljudi ali je njihov sastav bio mnogo bolji...Za Lotos je vec klasika da bude veci broj devojaka, sto je u ovom slucaju svakako bio plus posto se zabavljaju mnogo opustenije od muske populacije koja je u vecini skucajeva pozirala ( cast izuzecima )...
Na proslom je i muzika bila bolja, DJ koji je veceras drugi po redu nastupio smooorio je za medalju...
Nadam se da Tessio na sledecem zurci nece nikom prepustati DJ pult...

Moram da primetim da sam prijatno iznenadjen nekim forumasicama koje mi po postovima nisu delovale ni malo simpaticno, a uzivo su GENIJALNE !!! Devojke znaju da se zabave...

Sve u svemu OK...dovoljno da sa sigurnoscu mogu da kazem da sam prisutan na sledecoj zurci!!!

PS. Ljudi, nema potrebe da me svako zasebno pita za bone, cim mi pod ruke padnu neke dobre bicete javno informisani.Evo obecavam da cu se za sledeci party maximalno potruditi...

...la,la,la...la,la...

:crta: :crta: :crta: :crta: :crta:
Korisnikov avatar
By tessio
:alien: ated

splaaaaashhhhhhhhhhhhh........

Izjavljujem za dechiji program
da je pao takaaaav sneeeeg ...
i sva deca mogu ,ako se probude na vreme, da prisustvuju
prostrtom kosmosu nad Beogradom etc...
ostavljajucji zvezdane tragove , od svog kreveta ,do
beskonachnosti i nazad .... :)
da bi mogli nekada,ponovo da nadju put ...
i kada nije sve ovako whitey,shiny happy jasno,blistavo i chisto ...
waahhhh......

mogu da zamislim kakav je pogled sa Kalemegdana sada ...
Weeeeeeeeeeeeeee ........... ustajte bweeee !!!!!!!!

btw... zhurka je bilaaa ... pravi uvod :)

:kiss: 4 all
By Bombina
e pa ja sam lepo provela,imala sam s kim da se zaljubim..zezam se na njih, pametno sam se trudila ,tessio je bila bas zabavna i sve je mene zbunila he he
nije mogla da pusti tu muziku:smeh:
kako je bas slatka tessio ;o)
:nope: a ostale koju ja znam poznanice,bile su pijane i nije mogle da isproba striptizitet i jer ima gomila pedera i lez
bila sam nekad lez,imala sam devojku i onda najmanje bit ce drugih cura najmanje,oni su u pravu jednom govorili ,oni su mene govorili-bombi,moras da izlazis,cesce i na uziva nadji ces i ona ce uz mene ,polako al ne brzaj ,upoznati ces krajnje vreme a ne netu ,zabavi se ..potrudi se ..ja sam pokusavam da se trudim i to mogu...
ostale ima asex.e pa ja sam asex,al slabo..vredno sam pokusvam da kazem ono i ovo
a one cure znam ko zajebava sa mnom..necu ovo tek da pisem:vatrica:

eeee superiska amnezija i zbunica ,,smrkc zbunica je uspavnka na zurku,morala sam mazim,al nemoze smrkc
amneziju sam priblizila ,bila je bas slatka i zaljubiva..hehe 8 piva pila
a ja sam pila prvi put pila pivo,inace bolelo glava od piva ,od popodne sam bila jako vino zbog sam imala neku proslavu
al nikad u zivotu da isprobam i da napijem piva,bila mi je svedok sunny girl..ima dosta mladje i starije cure i goimla mladih i starijih pedera
koja sam videla u svom zivotu,jer ja nisam bila cesce na zurku ,zbog obaveza:nope:

trudilla sam i da cu ici,nadam se bit ce dobre zurke,i da bude prava zurka i niko ne sme da upropasti ono sto je najbolja zurka ,nego druge zurke koji nisu odgovarali i svi mi odgvaraju najbolji su je lotos i plastic,i trezor
ali...
ja nisam bila na plastic,trezor ,bilo mi je zao sto nisam isla,nisam propustila,imala sam obaveze i neraspolozena zbog svadje
:nope:

svi mi imaju bolju zurku,koji veoma birali tip muzike koju najvise vole da pusta
svaka ima volju ,i da upozna uziva i poznanike,koju mogu da sretnu
slicnija sam od greenwich,sunny girl u koga ja znam vec tri godine
a ostale znam ..

a tek sam upoznala bambolu,colardo,taboo,no_a muslef nikako nadjem i obecala da ce ici i nadji

rekla sam amenizju i tessio,one su 2 najlepse devojke-lezbejke
a ja ovo tek pisem..cuj;

miss lepota-Amnezija
a drugo miss najlepsa-Tessio
:kiss:
Korisnikov avatar
By Shmi
Zurka je zaista bila ok,kontam da se maksimalno trude da nam udovolje... cena pice,muzika i puno lez sveta... Stvarno :up: ALI jedina stvar koja mi je gadno zasmetala je sto je neka riba tamo svo vreme fotkala oko sebe ne birajuci koga slika A KAMOLI DA PITA DA LI SME DA SLIKA! Mislim nemojte pogresno da me shvatite ali ja ne zelim da te slike padnu u pogresne ruke ma prvenstveno bre IMA DA PITAS da li smes da slikas ipak ia nas dosta koji nisu autovani i to je gay zurka! Toliko.
Korisnikov avatar
By colorado
Bilo je super. Stvarno mi je drago sto se toliko trudite. I prostor mi se svidja. Sinoc sam upoznao previse ljudi, u smislu da se nekima vise ne secam imena. :( Na povratku kuci me neki lik na Zelenjaku spopao da mi uzme Ajpod, kao da ga vidi, but I took care of it.

Svaka cast i DJu koji je pustio Tori!!
Bole me stopala od igranja u novim patikama.

Btw, u NSu nema snega. Yesssssssssss
Korisnikov avatar
By zboO
meni je bilo odvratno...ne ne ne....ne mislim na zurku, zurka je bila wooow...ekipa super (mada je predhodna bila bolja), muzika....(ok, ovde cu da precutim :spin: ...ali dj svaka chast :kiss: a za moju pesmu cemo u tri oka....odnosno bice u dva...posto cu ti naplaviti i drugo :ninja: )...ah ali zashto kazem odvratno....zamislite situaciju....posle duze vremena dolazite skroooz chisti (trezni na zurku) sve vam je super, stigli ste medju prvima, nema nikoga....shacujete sve koji ulaze ( i naravno smejete se)....a onda ....BOOOM pozli vam ...iz chista mira...i naravno provod ode dodjavola ( iliti u mom zargonu ode u KURAC!!!!)... i tako je meni zurka propala....a da ne pricam da sam tako sjebana, kilava i smorena sedela do 3am i chekala pesmu (za koju su neki "fora" urgirali)......da, da tessio PESMUUUUU!!!

i tako...bilo mi je "Onako", :roll: bilo ne ponovilo se....ali vazno je da su se svi dobro proveli, i da osim mene i josh par ljudi nije bilo smorenih dusha!!!

izvinjavam se svima koji misle da sam ih hejtovala i ignorisala....nisam samo sam bila skoncentrisana na to da stojim mirno a da se ne srushim :no: :no:

:zeva: :zeva: :zeva: :zeva:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Meni je bilo do J***!!!

Hvala onome ko izmisli tekilu :hail2: ... drzalo me sve do 5 ... kada smo i otisli :D

Izvinjavam se svima koji su morali da me gledaju u kavezu ... :blush:

E da, ekipa je bila super!!! :D

E e da, muzika da ne pricam :up:
By SUNNY B
de, de, shmi, nemoj se sekirati... ribu znam sasvim solidno i nije nikakav freak i znam pouzdano da nece zloupotrebiti fotke....

inace, tessio - :up: za zurku! muzika je xtra, i ti i ovaj tvoje kolega koji je posle uleteo za pult....

svaka cast za cene pica - ovaj put su bile prilagodjene onim na 6-om stupnju alkoholizma...(evo nabadam tipke nekako)

odvalih se nocas kao dupe, odlucih da namerno maltretiram jednu str8 (mada je ovo vrlo diskutabilno) ortakinju, uspela sam da je dovedem do ludila. ljubila se sa ortakinjom i sparkom (gospodja mi nije zamerila, iako sam se prvo njoj jutros ispovedila), uspela da prestravim jednu curu na putu ka kuci jer mi je u proslosti dirala devojku a ja sam se sad setila da joj ocitam lekciju sve zaplicuci jezikom, razgovarala sa jednim pijanim sfrj vojnikom , stigla kuci u 6, precula budilnik koji je zvonio citavih pola sata i umesto da stignem na posao u 9 , ja se trijumfalno pojavim u 12 sve bauljajuci na 4 noge. i trenutno mi direktor kuva kafu.

tinkerbell i reveal uhvacene kako igraju u kavezu! imam i corpus delicti u telefonu!

upoznala neke nove ljude i lepe devojke.

zanimljivost - dolazim kod eye i pocinjem :" jel tu Myself?"
eya:" jeste. a sto?"
sunny :" dovedi mi je"!! (zvucalo je kao da je izgovorio jordanski seik svome evnuhu u haremu)

eya :" razumem druze komandire!"

(prolazi vreme....)

posle 30 min - dolazi eya i dovodi jedno simpaticno crnokoso devojce i izgovara:"evo je".
sledi sok.
vec neko vreme citam postove korisnice pod nickom "Myself" i zakljucila sam da tu i tamo ima sta pametno da kaze te sam imala zelju da je upoznam a ona krije svoj lik ko zmija noge i vatikan svoj budzet i sve nesto uzmice. kad ono pruzam ruku i kroz alkoholnu maglu spoznajem da je to cura koju vec nekoliko meseci unazad vidjam po lokalima sumnjivog karktera uglavnom u lumperajskoj fazi kako podvriskuje uz dzeja! :nazdravlje: :sise: :zvizdi:

eto Myself, obrukah te na forumu.....

sta imas da dodas? :njanja: :njanja: :njanja: :njanja:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma Sunny sta me briga da li poznajes tu ribu ili ne,nije u redu da slika ipak je to gay zurka! Mogu i ja da dodjem na zurku i da vas sve redom islikam pa da pokazujem mojim prijateljima,rodjacima i nekim cudom se ispostavi da moj brat ide sa tom i tom ribom na fax ili da su kolege na poslu?! Mislim ima takvih slucajeva!Na jednoj zurci u Trezoru sam povela moju komsinicu i ladno srela tamo svog kolegu sa posla koji je peder(komsinica je naravno lezbejka). Desava se to ali da mi slike setaju svuda ne kazem da su mene slikali nego uopste necu bre da vidim slikanja na gay zurci!
p.s. Ne bi me vala ni iznenadilo da se pojave fotke u Kuriru! :smeh: Mislim ne preterujte ima vas koji su autovani i ja to postujem ali postujte i vi nas koji necemo da se autujemo niti bilo sta javno da objasnjavamo,ima nas i takvih!
By Bombina
meni je komentar sam uhvacena s kim meni svidja ta osoba,al muself je bila s sunny girl kad je pokazala eya i kad je predstavila i kad ja i sunny girl smo izasla na vazduha stajali smo na stepenice iza wc i nemogu da veujem da li je ona..nismo se predstavile c c c
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
aaaaa, zato je ovako dosadno na forumu :nokti:

Svi ste pobegli :njuska:

A, ja?? :njuska:

idem da spavam :grom:

Ajd, lepo se provedite, i da cujem utiske!?

Moreeeeeee...s kim li si ti spavala u mislima, kad meni tek u 3 dodje u krevet...?! :P
By Tea
Originally posted by Val

Moreeeeeee...s kim li si ti spavala u mislima, kad meni tek u 3 dodje u krevet...?! :P
Uuuu, al ti je sklop recenice :lol:

Jebem te tako ludu i naduvanu... :lol: :lol: :P

:kiss: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!