Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperNisam bila precizna; hocu da kazem da
Pcelice, cim pominjes RTS pretpostavljam da nemas Eurosport. Steta jer nih morao da slusam Mihajlovskog ili bez tona. Ovako su majstori sa Eurosporta tu pa ne brinem.
Originally posted by ParisH.da, u kvalifikacijama ce verovatno morati da prodje cini mi se tri kola da bi usla u glavni zreb, cisto sumnjam da ce nesto biti od njeOriginally posted by brotherxxxDokicka igra kvalifikacije za ulazak u prvo kolo:hekla:
a Dokicka nema sanse da udje u glavni zreb, a u prvom kolu kvalifikacija igra protiv neke makedonke za koju prvi put cujem
Originally posted by brotherxxxmladiccu dragi... jelena je, ne tako davno, bila chetvrta teniserka sveta! mislish da je na tu poziciju stigla sluchajno?Originally posted by ParisH.da, u kvalifikacijama ce verovatno morati da prodje cini mi se tri kola da bi usla u glavni zreb, cisto sumnjam da ce nesto biti od njeOriginally posted by brotherxxxDokicka igra kvalifikacije za ulazak u prvo kolo:hekla:
a Dokicka nema sanse da udje u glavni zreb, a u prvom kolu kvalifikacija igra protiv neke makedonke za koju prvi put cujem
Originally posted by spliffMeni je odavno jasno da Spliff i ja
mladiccu dragi... jelena je, ne tako davno, bila chetvrta teniserka sveta! mislish da je na tu poziciju stigla sluchajno?
Originally posted by spliff
shto se tiche dokicceve, potpuno se slazzam![]()
shto se tiche hingisove, za nju sam svojevremeno navijao (kad se pojavila kao petnaestogodishnjakinja) ali mislim da sad nema shta da trazzi. zzenski tenis se u medjuvremenu znachajno popravio u smislu kvaliteta....
u svakom sluchaju bash bih voleo da imamo tri srpkinje na australien open-u ove godine![]()
Originally posted by brotherxxxMa brother, ja to sto je spliff napisao '3 srpkinje'. A kazem nije nasa (odavde, ne po nacionalnosti) jer nas je samo koristila. Kao i sve druge. Prvo AUS kad je tata Damiru bilo zabranjeno da ulazi na meceve, pa preko SRJ i odricanja od AUS i prihajanja Seselju, pa bi htela da igra za Cro, pa nju nisu oni hteli, sad opet AUS pravi gresku (mada, tu nema osecanja)....i tako.
a Kupper-u kako nije srpkinja pa tata joj je srbin, a cak i da nije srpkinja ja sam nekada otkidao za Monikom a devojka nije srpkinja, kakve to veze ima
Originally posted by KiseliOvo sam skroz zaboravila da pomenem!
Nešto se kao šuška i da Monika Seleš kao razmišlja o povratku na teren.
Originally posted by brotherxxxAh da.
ali znam da su se Martina Hingis i Ana Kurnjikova vratile na teren i to tako sto su odigrale zajednicki mec u Brazilu rezultatom 6:1 1:0 za Hingis kada je Ana predala mec zbog, necete verovati, zuljeva od reketa na desnoj ruci
Originally posted by Kuppere pa sad... evo ovako za j dokic sam navijao:
Pitam se, pitam....zasto bih navijao za Jelenu Dokic? Nevezano koga je podrzavala, sto je:glupan:, sto je bila cetvrta.....Nit je nasa (srpkinja?) pa da se kao lozim, nit je nesto simpaticna...
Kakva Dokiceva?
Originally posted by brotherxxxjelena ne igra kvalifikacije za glavni turnir vecc kvalifikacijer za wc. chak iako ne odigra dobro, verovatno cce dobiti wc
prosla je prvo kolo kvalifikacija za Australian Open
danas sam procitao da Australijanci pisu kako ce Jelena cak i da ne prodje kvalifikacije za glavni zreb, dobiti vajld kartu za GS
bas lepo sa njihove strane![]()
a Kupper-u kako nije srpkinja pa tata joj je srbin, a cak i da nije srpkinja ja sam nekada otkidao za Monikom a devojka nije srpkinja, kakve to veze ima
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!