Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper
Pcelice, cim pominjes RTS pretpostavljam da nemas Eurosport. Steta jer nih morao da slusam Mihajlovskog ili bez tona. Ovako su majstori sa Eurosporta tu pa ne brinem.
Nisam bila precizna; hocu da kazem da
me interesuje dal' ce prenositi Hopman Kup
u smislu promocije tenisa, jer RTS vise ne
otkupljuje prava na prenose velikih turnira
(sto je skroz bezveze, jer posle duzeg vremena
imamo dobre igrace/igracice.)
Heh, da nemam Eurosport, pa ne znam,
zaista bih bila nesrecna.
Korisnikov avatar
By spliff
pa ako onaj tijanicc ima gram mozga prenosicce hopman cup...

:tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
pa valjda ima nekog savetnika koji poseduje.... :alikako:
Korisnikov avatar
By zboO
...veliki pozdrav za Jelenu Dokic....

:hekla:

...go Ozzie gooo...

:balon:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by zbunjena

...go Ozzie gooo...

:up:
By Paris

...go Ozzie gooo...
I da ona i Ian Thorpe budu proglaseni za sportiste godine! :jerry: :dingo:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by ParisH.
Originally posted by brotherxxx
a Dokicka nema sanse da udje u glavni zreb, a u prvom kolu kvalifikacija igra protiv neke makedonke za koju prvi put cujem
Dokicka igra kvalifikacije za ulazak u prvo kolo:hekla:
da, u kvalifikacijama ce verovatno morati da prodje cini mi se tri kola da bi usla u glavni zreb, cisto sumnjam da ce nesto biti od nje
Korisnikov avatar
By spliff
a Dokicka nema sanse da udje u glavni zreb, a u prvom kolu kvalifikacija igra protiv neke makedonke za koju prvi put cujem
Dokicka igra kvalifikacije za ulazak u prvo kolo:hekla:
da, u kvalifikacijama ce verovatno morati da prodje cini mi se tri kola da bi usla u glavni zreb, cisto sumnjam da ce nesto biti od nje
mladiccu dragi... jelena je, ne tako davno, bila chetvrta teniserka sveta! mislish da je na tu poziciju stigla sluchajno?
Korisnikov avatar
By broX
naravno da nije,igrala je odlicno

ali posle tolike pauze (ona je bila cetvrta pre 3 godine) nije se bas tako lako vratiti u staru formu

ja bih voleo da bude kao ranije, ali samo sam rekao da sumnjam, videcemo
Korisnikov avatar
By spliff
sve se mozze kad se hocce... jelena je '83 godishte, sad je u najboljim godinama za vrhunski sport :fige:
Korisnikov avatar
By zboO

...go Ozzie gooo...
I da ona i Ian Thorpe budu proglaseni za sportiste godine! :jerry: :dingo:
....uhh...uhhh...uhhh...

me loveeee Ian :love: :love:

:mljac:
Korisnikov avatar
By broX
i mislim da je dobro sto se vratila u Australiju, tamo se mozda i vrati u normalu, da je ostala ovde islo bi mnogo teze
zao mi je sto ce igrati za njih ali cini mi se da je ovo najbolja trenutno opcija za nju
Korisnikov avatar
By Goran Smith
meni je nebitno za koga igra, ako igra dobro i ako se može vratiti ... WELCOME :D
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Smith5000
meni je nebitno za koga igra, ako igra dobro i ako se može vratiti ... WELCOME :D
samo da pobedjuje! :) kao nekad....
By Çâðê_DUP
Originally posted by spliff
mladiccu dragi... jelena je, ne tako davno, bila chetvrta teniserka sveta! mislish da je na tu poziciju stigla sluchajno?
Meni je odavno jasno da Spliff i ja
imamo identican stav sto se tice Jece Dokic.
Na stranu sve (a vala, mislim da sam do sada
rekla sve sto sam imala o "slucaju Dokic"), volela
bih radi nje da se devojka trgne, nadje mir sama
sa sobom i krene ponovo... bez obzira pod kojom
zastavom igrala (mada mi nije svejedno; kakav bi
to bio Fed Cup sa Anom i dve Jece!!!)
Isto kao sto bih volela da se u tenis vrati Martina
Hingis; citam da ce Navratilova ponovo da
krene da igra aktivnije (igrala je povremeno dublove);
isto kao sto sam se radovala povratku Kaprijatijeve...
Od svega toga tenis moze samo da profitira.
Korisnikov avatar
By spliff
shto se tiche dokicceve, potpuno se slazzam :)
shto se tiche hingisove, za nju sam svojevremeno navijao (kad se pojavila kao petnaestogodishnjakinja) ali mislim da sad nema shta da trazzi. zzenski tenis se u medjuvremenu znachajno popravio u smislu kvaliteta....
u svakom sluchaju bash bih voleo da imamo tri srpkinje na australien open-u ove godine :fige:
By Gost
shto se tiche dokicceve, potpuno se slazzam :)
shto se tiche hingisove, za nju sam svojevremeno navijao (kad se pojavila kao petnaestogodishnjakinja) ali mislim da sad nema shta da trazzi. zzenski tenis se u medjuvremenu znachajno popravio u smislu kvaliteta....
u svakom sluchaju bash bih voleo da imamo tri srpkinje na australien open-u ove godine :fige:

Isto tako možemo da kažemo da je Hingisova svojevremeno bila #1 i to nekih 176 nedelja vezano ako se ne varam. I naravno da mislim da može da se nosi sa današnjim teniserkama, iako je ženski tenis nesumnjivo napredovao od kako je nema.
Skontao sam koliko mi Martina nedostaje kada sam video Kim Klajsters ponovo na terenu. Mislim, njih dve, rekao bih, imaju sli?an na?in igre. Uostalom, Hingisova je odavno pokazala da itekako ume da igra protiv sestara Vilijams i da ih pobeðuje, Dakle nije nemogu?e.

Možda i ne uspe, a to bi bila velika šteta za tenis pošto mislim da ona i dalje ima mnogo toga da pruži na terenu i da je svakako otišla mnogo pre svog vremena.

Elem, koliko god da smo se žalili i kukali na Meri Pirs i zvali je povampirenom babom i ne znam ni ja kako sve ve? ne, na ohrabrivanju svojih pomalo zaboravljenih koleginica joj moramo skinuti kapu. Nešto se kao šuška i da Monika Seleš kao razmišlja o povratku na teren.

Kako kaže p?elica, važno je da se talasa i zato:

Go Martina go! :cheer: (obožavam njena leða mljac)
Korisnikov avatar
By Kupper
Pitam se, pitam....zasto bih navijao za Jelenu Dokic? Nevezano koga je podrzavala, sto je:glupan:, sto je bila cetvrta.....Nit je nasa (srpkinja?) pa da se kao lozim, nit je nesto simpaticna...

Mislim, ne kapiram toliko podrske nekome ko je bio!!! Alo, da se zezamo, ona nije ni Pirs, ni Hingis a kamoli Navratilova. Nikad ona nece moci da se vrati ni blizu, mestu na kom je bila. Nema taj kvalitet.

Mauresmo, Klijsters, Henan, Sharapova su dovoljno i kvalitetne i :up: devojke za koje obicno navijam. Kakva Dokiceva?
Korisnikov avatar
By broX
prosla je prvo kolo kvalifikacija za Australian Open

danas sam procitao da Australijanci pisu kako ce Jelena cak i da ne prodje kvalifikacije za glavni zreb, dobiti vajld kartu za GS

bas lepo sa njihove strane :klap:

a Kupper-u kako nije srpkinja pa tata joj je srbin, a cak i da nije srpkinja ja sam nekada otkidao za Monikom a devojka nije srpkinja, kakve to veze ima
Korisnikov avatar
By Kupper
a Kupper-u kako nije srpkinja pa tata joj je srbin, a cak i da nije srpkinja ja sam nekada otkidao za Monikom a devojka nije srpkinja, kakve to veze ima
Ma brother, ja to sto je spliff napisao '3 srpkinje'. A kazem nije nasa (odavde, ne po nacionalnosti) jer nas je samo koristila. Kao i sve druge. Prvo AUS kad je tata Damiru bilo zabranjeno da ulazi na meceve, pa preko SRJ i odricanja od AUS i prihajanja Seselju, pa bi htela da igra za Cro, pa nju nisu oni hteli, sad opet AUS pravi gresku (mada, tu nema osecanja)....i tako.
Korisnikov avatar
By broX
to za Seselja je verovatno bilo zbog caleta, ne verujem da nju politika bas mnogo zanima, ali me je tad jako razocarala, mada to sad nije ni bitno

a sto se tice Australije ne mislim da pravi gresku, mislim da joj oni trenutno mogu ponuditi najbolje uslove i pomoci joj pogotovo sto je prvi GS kod njih, e sad da li ce ona njih ponovo izdati ili oni nju videcemo
By Gost
Originally posted by Kiseli
Nešto se kao šuška i da Monika Seleš kao razmišlja o povratku na teren.
Ovo sam skroz zaboravila da pomenem!
Dakle, ima li Monika ikakve sanse?
Ja verujem u onu "kad jednom naucis da
vozis bajs..." E sada, u onom "povratnickom"
mecu protiv Navratilove se video em visak
kilograma em grc. Zatim je umro Karolj. Pitanje
je dal' Selesova moze (sto se tice godina, Pirs
je dokazala da se moze, a evo i Navratilova ce)
da se vrati u formu (ne govorim o vrhu WTA-a),
da bi malo zakuvala stvari? (A i da danasnja
deca uzivaju u pionirki podvriskivanja :lol: )
Korisnikov avatar
By broX
ne znam a Moniku, mislim da ona ipak ima previse godina da bi postigla nesto znacajnije, mada ko zna

ali znam da su se Martina Hingis i Ana Kurnjikova vratile na teren i to tako sto su odigrale zajednicki mec u Brazilu rezultatom 6:1 1:0 za Hingis kada je Ana predala mec zbog, necete verovati, zuljeva od reketa na desnoj ruci :smeh:
By Çâðê_DUP
ali znam da su se Martina Hingis i Ana Kurnjikova vratile na teren i to tako sto su odigrale zajednicki mec u Brazilu rezultatom 6:1 1:0 za Hingis kada je Ana predala mec zbog, necete verovati, zuljeva od reketa na desnoj ruci
Ah da.
ZajebaTi su ti teniski reketi and
damn those neprijatni gripovi!!!
Btw- jesam spomenula nekada na
ovom forumu da Ana i ja imamo
isti broj osvojenih turnira u singlu?
:smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kupper
Pitam se, pitam....zasto bih navijao za Jelenu Dokic? Nevezano koga je podrzavala, sto je:glupan:, sto je bila cetvrta.....Nit je nasa (srpkinja?) pa da se kao lozim, nit je nesto simpaticna...

Kakva Dokiceva?
e pa sad... evo ovako za j dokic sam navijao:
- jer je sa 16 god isprashila prvi reket sveta (m hingis) i prvog nosioca, u prvom kolu wimbledona sa 2:0 (6:0 i 6:2). i stigla do polufinala...
- jer je sa 16 god tukla venus williams u hopman cup-u
- sa 17 godina osvojila rim, a zatim josh 2 vrhunska turnira (linz i kremlin cup) i igrala u 3 finala (usput je tukla clisters, hennan, myskinu mauresmo i ostale bez problerma. jedino joj nije ishlo sa davenport)
- sa 18 godina bila 4 teniserka sveta
......

srpkinja je ali nisam exluzivno zbog toga navijao za nju. onda verovatno nikad ne bih ni navijao za moniku (madjarica, sad amerikanka), dve martine, steffi, kim, mariu i ostale (jer zaboga nisu srpkinje)

e sad. ima i jedna stvar koju joj zameram. to je podrshka vojislavu sheshelju na prvim (neuspelim) predsednichkim izborima.. ali to joj se i debelo obilo o glavu! od onda nije osvojila nijeda turnir...
Korisnikov avatar
By spliff
prosla je prvo kolo kvalifikacija za Australian Open

danas sam procitao da Australijanci pisu kako ce Jelena cak i da ne prodje kvalifikacije za glavni zreb, dobiti vajld kartu za GS

bas lepo sa njihove strane :klap:

jelena ne igra kvalifikacije za glavni turnir vecc kvalifikacijer za wc. chak iako ne odigra dobro, verovatno cce dobiti wc
Korisnikov avatar
By Kupper
@spliff - Monica je jedna. Ali, da vise ne bi dolazilo do ovakvih neporazuma, moram da kazem da kad pisem nesto, pisem ono sta mislim a ne dajem konacne ocene. I ja sam se i te kako radovao uspesima JD ali mi se, vremenom, ogadila, i tu se prica zavrsava.

Rec 'Srpkinja', verovatno si video, sam samo iskoristio jer si, u jednom postu, napisao 'iamo tri nase' ili nesto slicno. Trapavo, priznajem, nije mi na pamet padalo koje je nacionalnosti. Eto.
By Paris
jelena ne igra kvalifikacije za glavni turnir vecc kvalifikacijer za wc. chak iako ne odigra dobro, verovatno cce dobiti wc
Pa onda nek je odmah prebace u cetrvt-finale....misimm sto da gubi vreme..
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!