Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Gledaces je i u finalu kako je krenulo. Lol :sarana:

Produzetak se igra
Korisnikov avatar
By Zemunac
Huh. ispalo je dobro.....
Spanija - Hrvatska 100:85...........
Jeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :pivce: :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Litvanija je pobedila Ruse u doigravanju, pa ce se boriti za peto mesto. U prevodu, sesto im ne gine, tako da su vec u Japanu.

Hrvati kukaju na HRTu kako je bolji tim izgubio i kako je ovo najsramotnija rezija u istoriji sporta.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja se i tako ne razumijem u to :nono:
Btw, kad smo ve? kod HRT i komentara meni je bio dobar onaj
I publika u Areni skandira "Srbija, Srbija" a meni se sve nešto ?ini da je Srbija ispala iz natjecanja ali nisam siguran :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
To se zove "patriotizam" Stripi..... Nesto mi se ne cini da to kod vas postoji... Posto su jadni na HRT - u kukali, kako kaze Union, da je ovo najsramotnija rezija u "povijesti" vashega sporta (valjda zato shto ste izgubili u sred Beograda).... Ne da mi je drago shto ste izgubili, vec odoh da slavim nocas poraz lijepe vashe..... :muzika: :pivce:

:hail: za Spance...
By Leod
Koja sramota!
Aco Petrovic je izjavio na kraju tekme da u cijeloj karijeri(igrackoj i trenerskoj) nije vidio ovako pristrano sudjenje.
A covjek je fakat dugo u kosarci.
U svakom slucaju cestitke deckima,posteno su se borili,nisu izgubili nego su ih suci pobjedili,a za to oni nisu krivi.
Mislim da se nece uspjeti sabrati do utakmice sa Slovenijom i da ce to izgubiti,ali stvarno nema im se sto zamjeriti.
Btw svaka cast Crnogorcima na domacinstvu i iz medija i ponesto iz "druge" ruke znam da su bili fenomenalni domacini.
Korisnikov avatar
By Kupper
To sto je Aca Petrovic dugo u kosarci ne kvalifikuje ga mnogo da komentarise sudjenje !!! Retko pisem o sudjenju jer ne mogu da skapiram da postoji ijedan racionalan razlog sto bi neki(e) sudija bio protiv Cro i Srbije ili za Spaniju ili Letoniju....

Elem, mislim da je ovo dosad bila najkvalitetnija utakmica do sada na prvenstvu. Pobedila je, bar za mene, ipak malo bolja ekipa ali bolja samo za 'milimetar'.

U dalje prognoze ne smem da ulazim a posto su mi ispali Slovenci preorijentisao sam se na Espanju:zvezda:
Korisnikov avatar
By spark
zao mi je sto je slovenija ispala, bas sam voleo da su pobedili nemacku, ali sta da se radi, nemacka je po meni bila ipak bolja.

sto se hrvatske i spanije tice, mislim da je hrvatska ipak ostecena sudjenjem, mada nisam pratio celu utakmicu.

i jos nesto sam primetio - ova kosarka je tako napeta nekad, ne mozes da se opustis i uzivas uz pivo i grickalice kao kad gledas formulu 1... to mi se ne svidja...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ovi moji po planu.

Nego na sta spade evropska kosarka, da cu morati navijati za Francusku.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by BlueUnion
Litvanija je pobedila Ruse u doigravanju, pa ce se boriti za peto mesto. U prevodu, sesto im ne gine, tako da su vec u Japanu.
Blue, 100% siguran da se i sesta kvalifikuje direktno???
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by kal zakath
Ovi moji po planu.

A, sta fali Francuzima? Bas su fino igrali :D
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by mrle
A, sta fali Francuzima? Bas su fino igrali :D

Pa njima ne fali nista. Fali nekim "oubicajnijim" reprezentacijama.
Korisnikov avatar
By Kupper
100% i sesta
Hvalaaa.
Korisnikov avatar
By zboO
posto vazim za (ne)tolerantnu osobu...i nacionalistu (iz inata)......reci cu samo hvala **** sto je Hrvatska ispala!!! ;)

zao mi je zmajcheka....bash, bash bedak...

:usamljen: :usamljen: :usamljen: :usamljen: :usamljen:

:lol:
Korisnikov avatar
By rothmans
Aco Petrovic sedi u kazinu u Slaviji i igra black jack,bila,videla

boli njega k.... za sve ostalo

:spijun: :spijun:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena
...hvala **** sto je Hrvatska ispala!!! ;)
Muskom polnom organu? :zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:

Eurosport:
Slika
Juan Carlos Navarro registered 12 free throws and a three-pointer in the final minute of overtime to give Spain a 101-85 win over Croatia in their European Championship quarter-final on Friday booking their tickets to the 2006 World Championships.
The Croats lost their composure in overtime and earned three technical fouls after disputing calls by the officials, allowing Navarro to end their hopes of a podium finish.

Lithuania also earned a ticket to Japan after beating Russia 89-78 in a playoff match.
The top six nations here qualify for the World Championship (Thx Kal).
Korisnikov avatar
By sanjin
Originally posted by Zemunac
bash mi je drago zbog vas da ste sretni_ bolje bilo tko nego Hrvatska ....

ajme luzeri ste

:dancing:
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by sanjin

ajme luzeri ste

Sramota je za sport i za sportiste ponasati se onako kako se doticna persona ponasala 2 sekunde pre kraja utakmice. Sta je publika kriva,pa da je bilo ko gadja loptom.Sportski nema sta.

Mozda smo "luzeri" ali ...........Vama je uvek neko drugi kriv kad izgubite.
Verovatno su i oni u publici koji su navijali za vas ostali bez teksta.Zaista tuzno i jadno.
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by rothmans
Sta? Jos nisu sazvali konferenciju da se pozale kako su pred utakmicu primali anonimne pozive, pretnje i sta sve jos, od strane Srba? I da su zbog toga izgubili... Bas onako kako je to svojevremeno, tako dobro, radio Goran Ivanisevic, posle svojih izgubljenih meceva :D
Korisnikov avatar
By spliff
ispadoshe bratja croati i bratja slovenci....

:zvezdice:

sad navijam za bratju grke....

:tehno:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by rothmans

Sramota je za sport i za sportiste ponasati se onako kako se doticna persona ponasala 2 sekunde pre kraja utakmice. Sta je publika kriva,pa da je bilo ko gadja loptom.Sportski nema sta.

Verovatno su i oni u publici koji su navijali za vas ostali bez teksta.Zaista tuzno i jadno.

Slazem se s tobom.....
Nego, danas, mislim, treba da se igra utakmica izmedju Hrvata i Slovenaca..... Za koga navijate? :testerica: :marinac: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Leod

Btw svaka cast Crnogorcima na domacinstvu i iz medija i ponesto iz "druge" ruke znam da su bili fenomenalni domacini.
I ja kazem! Narocito mi se dopao onaj deo gde su "Varvari" propisno izmlatili vase navijace. :smeh: Pa vala ima jos poneki Crnogorac koji cuva "cojstvo i junastvo" svoje nacije. Nisu svi izdrkani Milo. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spark
mislim da je hrvatska ipak ostecena sudjenjem, mada nisam pratio celu utakmicu.
Jao ne seri! :P
Sta je ostecena? Sto su joj sudije dosudile troduplo vise faulova?! Pa jesi gledao kako su igrali? A da nisi. :P Pa nije bre to ragbi, vec basket! I sad jos ispade kako rece onaj njihov bolesni komentator "Kako ga ne bi zacudilo da su sudije potplacene"?!!!! :roflmao:
Neka, neka, umislili oni da ce da se vijori sahovnica u Areni. Jok bato moj!
Uostalom kako su "sportski" podneli poraz, najbolje govore postupci njihovih igraca na kraju tekme.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ovi moji po planu.

Jebi ga. I ja sam navijao za "zmajceke" ali prosto Svabe su bile bolje. Nema veze, Slovenacka kosarka je u expresnom usponu i ocekujem jos bolji plasman na mundobasketu sledece godine u Japanu. ;)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by sanjin

ajme luzeri ste

Bar nismo kompleksasi. :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da se vratimo sampionatu. Elem danas se igraju polufinalni mecevi u kojima se (opste poznato) sastaju:

Grcka-Francuska u 18 h
Spanija-Nemacka u 21 h.

Prognoze? :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Evo sta bre ocete, Hrvati vode 43:40 protiv Slovenaca. :D Prvo poluvreme gotovo, a ako nekoga zanima ovaj mec, prenos je na trecem kanalu.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
Da se vratimo sampionatu. Elem danas se igraju polufinalni mecevi u kojima se (opste poznato) sastaju:

Grcka-Francuska u 18 h
Spanija-Nemacka u 21 h.

Prognoze? :D

Finale:
Spanija - Grcka
:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Uh. Ne volim Grke nimalo! Nikada im necu oprostiti finale u Atini 1995 godine kada nam je u Marusiju zvizdalo 20.000 Grka protiv Litvanije.
Dakle u prvom mecu navijam (ma koliko morbidno zvucalo) za Francuze. Svaka im cast. Totalno iznenadjenje.
A u drugoim mecu...ne znam nesto sam ravnodusan. Ajd za Svabe, zbog Marka Pesica. :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!