Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mrle
A, sta fali Francuzima? Bas su fino igrali![]()
Originally posted by zbunjenaMuskom polnom organu?
...hvala **** sto je Hrvatska ispala!!!![]()
Originally posted by sanjinOriginally posted by Zemunacbash mi je drago zbog vas da ste sretni_ bolje bilo tko nego Hrvatska ....
Huh. ispalo je dobro.....
Spanija - Hrvatska 100:85...........
Jeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
ajme luzeri ste
![]()
Originally posted by rothmansSta? Jos nisu sazvali konferenciju da se pozale kako su pred utakmicu primali anonimne pozive, pretnje i sta sve jos, od strane Srba? I da su zbog toga izgubili... Bas onako kako je to svojevremeno, tako dobro, radio Goran Ivanisevic, posle svojih izgubljenih meceva
Mozda smo "luzeri" ali ...........Vama je uvek neko drugi kriv kad izgubite.
Originally posted by rothmans
Sramota je za sport i za sportiste ponasati se onako kako se doticna persona ponasala 2 sekunde pre kraja utakmice. Sta je publika kriva,pa da je bilo ko gadja loptom.Sportski nema sta.
Mozda smo "luzeri" ali ...........Vama je uvek neko drugi kriv kad izgubite.
Verovatno su i oni u publici koji su navijali za vas ostali bez teksta.Zaista tuzno i jadno.
Originally posted by LeodI ja kazem! Narocito mi se dopao onaj deo gde su "Varvari" propisno izmlatili vase navijace.
Btw svaka cast Crnogorcima na domacinstvu i iz medija i ponesto iz "druge" ruke znam da su bili fenomenalni domacini.
Originally posted by sparkJao ne seri!
mislim da je hrvatska ipak ostecena sudjenjem, mada nisam pratio celu utakmicu.
Originally posted by kal zakathJebi ga. I ja sam navijao za "zmajceke" ali prosto Svabe su bile bolje. Nema veze, Slovenacka kosarka je u expresnom usponu i ocekujem jos bolji plasman na mundobasketu sledece godine u Japanu.
Ovi moji po planu.
Nego na sta spade evropska kosarka, da cu morati navijati za Francusku.
Originally posted by sanjinBar nismo kompleksasi.Originally posted by Zemunacbash mi je drago zbog vas da ste sretni_ bolje bilo tko nego Hrvatska ....
Huh. ispalo je dobro.....
Spanija - Hrvatska 100:85...........
Jeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
ajme luzeri ste
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!