Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Joj sanjala sam da sam zapalila cigaretu, povukla par dima i shvatila da mi ne prija i krenula da je ugasim; u tom trenutku je naisla moja devojka i rekla kako uopste nisam karakter cim ponovo pusim... ( Da naglasim da sam prestala da pusim pre 3 meseca, i to na svoju inicijativu). Sta li ovaj san znaci? :neznam:
Korisnikov avatar
By gaylove
Plavog slona, od hiljadu tona i dvesta miliona dolara ou kesu i belu smesu :) ))))))
Korisnikov avatar
By Dina
Imala sam nocnu moru zvanu bivsi... Probudila sam se sva neraspolozena... :rool:
Korisnikov avatar
By Seaman
Danas ne izlazi iz kuce ili ces ga sresti. :friends:
Ja sam sanjao :fuckbed: ali ne mogu da se sjetim sa kim.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by seaman
Ja sam sanjao :fuckbed: ali ne mogu da se sjetim sa kim.
Moram - imam neke obaveze! Ali nije bio od onih snova kad znam da cu ga sresti... Ovaj je bio sa atmosferom onog vremena pa kad sam se probudila, mislila sam da sam jos tamo... Kad sam shvatila da je sada neko drugo vreme onda sam pocela da razmisljam gde je sada moj zivot... sve to me ometa u :cita:

Tvoj san je puno bolji ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam tvoj zivot. ;) :bye:
Nadam se da ce mi se san ispuniti.:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam tvoj zivot. ;) :bye:
Nadam se da ce mi se san ispuniti.:
:kiss: - za moj zivot! Sad posto sam ga pronasla mogu da predjem na (m)ucenje ;) I bolje da ne spavam - da ga negde opet ne izgubim.......

:gatara: Na kugli su mi se ispisale reci GS chat... ;) Ako odes na to mesto san ce ti se ispuniti... ;)
By Ахасвер
Silnu neku de?urliju oko mene. Te ska?u i galame, pentraju se po meni... Užas jedan.
Korisnikov avatar
By Dina
To je bio san sa produzenim dejstvom - jutros sam ga srela... Jos se osmehuje kad me je video, a ja verujem da sam izgledala ovako :mad: Njega ne zelim da srecem ni u snovima, jos manje u stvarnosti...
Korisnikov avatar
By m..
Pre neki dan sam sanjala da imam debelog decka skinheda koji ima utoku i gura mi pakete trave u putnu torbu da ga ne uhvate granicar, i kako hocu da mu popalim... Covece, najgori nightmare ikad, to celavo debelo podrigljivo i znojavo stvorenje mi se priblizilo na pola metra. Uh... Mislim da od onda nisam chitava. Cudi me da nisam dobila chir te oci.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Hipatija
To je bio san sa produzenim dejstvom - jutros sam ga srela... Jos se osmehuje kad me je video, a ja verujem da sam izgledala ovako :mad: Njega ne zelim da srecem ni u snovima, jos manje u stvarnosti...
Moracemo da ga eliminisemo. :die: to je poslednja stvar koja je trebala da ti se desi ovih dana.
:misli:
Korisnikov avatar
By bona
joj uzas
imadoh lov na miseve tavanske ovih dana, te nocas sanjah kako sam otisla na odmor with my luv, i vracamo se, a ono gomiletina misova zaljepljena na torta tanjirice i 'nako poluistrulila. uf. a jedan se vuce i fali mu komad ledja.
nego, mislim da vise ne treba da MI PUSTAJU HOROR FILMOVE.
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Draco
Sanjala sam da se :fuckbed: sa Alice iz The L Word/a na nekom krovu. Sto je zapravo bila nocna <jutarnja> mora jer she's soooooo not my type.
A posle sam sanjala da mog psa siluje neki huge and I mean HUGE pas, totalno opakog izgleda i ja nisam smela da ga sklonim, ma nisam smela ni da mu pridjem i skroz sam bila u fazonu jbg.. ..a onda se moj pas pretvorio u Tashu koja je najopustenije ustala, nastavila da hoda a onda se okrenula ka tom psu <koji se u medjuvremenu pretvorio u nekog krshnog mafijozu> i pitala ga da li je kod njega ostao njen mob.

Mislim, :wtf: ?!?!
Korisnikov avatar
By EYA
kad da stignem da sanjam kad taman sto zaspim, vec se i budim :bleeee:
By argentum_inf
u poslednje vreme ne sanjam nista..ili se bar nicega ne secam..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sanjao sam gothrose, igranje risika, da treba da uplatim neshto u USA-u, neshto za mesec dana, kevu, ne mamu, koja ide na gay zurku a da nije ni svesna toga,

shta mi radi sve dreamcather:cut:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jako sam loše spavao.. sanjao sam neke gluposti i neke sveže forumaše.. prava no?na mora ... budio sam se bar 7-8 puta obliven znojem ... posle 6 sam lepo spavao, valjda mi se mozak tad umorio
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se tek sada posteno ispavao posle visednevnih ( i visenocnih ) tuluma.
Nista nisam sanjao, valjda od premora...
Korisnikov avatar
By Oziris
Joooj, sanjala sam seks prosle noci, ali nisam ja bila akter, nego neke sasvim druge zene... Krajnje je vreme da stavim tacku na apstinenciju...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Slika

Šta ste sanjali prethodnih no?i ?
:lol:

Tebi su se, Kiwice, bas razbuktali majcinski instinkti? :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa zar nije super fora? Odlepio sam kad sam nabasao na sliku :) .. pa mi je palo na pamet da mogu da je natakarim na omotnicu knjige... san snova nekima koje znam :) ... ja ?u još uvek izigravati momka, materinstvo može da pri?eka

Što se ti?e sna, sanjao sam anðelinu džoli kako mi nešto pri?a, na srpskom, novosadski akcenat. Toliko je bilo realno, da ja nisam uopšte slušao šta ona govori, samo sam joj pratio pokrete o?iju... najlepše o?i na svetu ... a posle sam sanjao nešto bezveze... više se ni ne se?am šta
Korisnikov avatar
By zboO
...ja sam u tripu...ili ti imam "brain damage"!!! Sanjala sam kako ja i Eminem :lol: (strashnooo), sedimo u parku i duvamo travu....i naravno smejemo se ko budale.....mozda me on to opominje, posto ga nisam slushala par dana :rool:

:lood: prsnuceeee.....
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
...ja sam u tripu...ili ti imam "brain damage"!!! Sanjala sam kako ja i Eminem :lol: (strashnooo), sedimo u parku i duvamo travu....i naravno smejemo se ko budale.....mozda me on to opominje, posto ga nisam slushala par dana :rool:

:lood: prsnuceeee.....
ma bleeeee, opominje te jer mi još nisi donela njegove diskove ...

ali, hun, da je prsnu?e, prsnu?e je :yes:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Sta god da sam sanjala, drago mi je sto me je jubav moja prekinula u tome i bila prvo sto sam videla kad sam otvorila okice.. Dobro, ne racunajuci vrata..
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Da se montiram....haljinica i tako to....stavljam preeeeleeeepeee mindjushe sa crvenim kamenom...koji li mi je djavo ??
By Gost
Da bežim iz ove zemlje, po ko zna koji put...
I naðem se u nekoj drugoj, kad ono - sve isto kao ovde. :rool:
In fact, aerodrom im izgleda kao hala beogradskog sajma, pa još pored njega gomile i gomile sena. I ja se vozim (avtobusom) pored, misle?i - gee, šta ?e im ovoliko seno (sa sve vilama zabodenim u isto), pa ne idu avijoni na konjski pogon, a i zapaljivo je, hebote. :lood: Onda zaobiðemo aerodrom, i prolazimo ispod nekih divovskih konstrukcija koje izgledaju užasno oronulo, a trebalo bi kao da budu mostovi za putnike, and i'm, like - nema šanse da bih se na to popela.
Kona?no ulazim u bus koji treba da me odveze do nekih roðaka, i odjednom su mi u rukama novine, stojim i ?itam ih, a neki lik po?inje da mi pri?a pri?u o nekom matorom mudrijašu koji je zaklju?io da je glupo bacati pare na novine, kad za iste (a u pitanju su bila, ta?no se se?am, 4 dinara) možeš da kupiš, šta - kiseli kupus!!!! :smeh: Ja ga lepo ljubazno saslušam, a onda mu objasnim da 1) novine koštaju više; 2) ne volim kiseli kupus; i izaðem iz busa. Naposletku stižem kod tih nekih imaginarnih roðaka, i dok moja keva divani s njima, nalazim na polici knjigu koja izgleda kao jedna od ovih devedes'dvojkinih, i zove se "Odbrana prava Rose McSomething", i govori o nekoj brave Indian woman koja se suprotstavila zlostavlja?kom belom sistemu i pobedila nakon silnih muka i nevolja. Ja se tu silno oduševim, jer sam je, kao, godinama tražila, i probudim se otprilike kad sam otvorila korice.
Skra?ena verzija, btw...

:psiholog:
Korisnikov avatar
By zboO
ja vec danima sanjam sex...

neophodna mi je terapija....sexualna naravno :trep:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pretposlednji put kad sam sanjala, sanjala sam da sam umrla. :sarana:

budjenje je bilo krajnje tripozno

pre neku noc sanjam kako sam dobila dvojno drzavljanstvo i izvadila taj drugi pasos, pa putujem po Evropi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!