doti?na da bude forsirana u ovom folderu........
tolika koli?ina neukusne propagande po?inje da bude izuzetno indikativna:hmm:......
indikativna u smislu da pokazuje jednu, ne tako skoro ustanovljenu, tendenciju odredjenih "power people" iz Estrogena na name?u svoj vrednosni sistem, nama tradicionalno-patrijahalnim vrednostima usmerenim
lezbejkama......
i mislim da je to nametanje doživelo kulminaciju u entitetu zvanom "Kittrie"
Ko je uopšte ta Kittrie?
Da li ju je neko nekad video?
pri?ao sa njom o efektu staklene bašte, suviše kratkoj sezoni jagoda ili o
novom direktoru fotografije u L-word-u ?
ko ?e mo?i da me razuveri da nije u pitanju još jedan dupli nalog,
vrhunski iskreirana fikcija mozgova kojima je jedina namera da indoktriniraju nas, skromne i bogougodne, svojom blasfemi?nom ideologijom, free love dogmatikom, possesion_free konceptom veza,
favorizovanjem glupnjaka, forsiranjem prehrambene industrije keksa, itd....
zato i samo zato smatram da je moja dužnost u ovim sitnim satima, da upozorim na NJU , ....najmanji problem sa kittrie jeste
njeno(ovo je pod znakom pitanja jer kako ne?iji alter-ego može imati svoj ego???
) bestidno svrstavanje sebe u kraljicu no?i, kraljicu chat orgija, slap-bitch partnera Jenny, ve? šta sve te izgovorene stvari simbolizuju...za sve nas, za budu?a pokolenja :podiže glavu i melanholi?no gleda u nebo:........
BITNO JE! raskrinkati je odmah i sad!
stav koji ona neoriginalno i iznova i iznova propagira u svojim pseudonadrealisti?kim postovima jasno implicira, usudi?u se da povu?em ovakvu paralelu, na njenu NEPOSREDNU odgovornost, za izumiranje nacionalnog identiteta u Srbiji i šire, za devalorizaciju pojma porodice i porodi?ne stabilnosti, za belu kugu u Srba,
sa MMf-ovo redukovanje penzionog fonda, za sve neminovniju globalizaciju
savremenog sveta, za infiltriranje kapitalisti?kog amoralnog koncepta otuðenja i promiskuitetne seksualnosti, i svih pervertoidnih oblika iste koji
se olako amnestiraju kao npr. ve? jednom napomenute, poligamija, neposesivnost, biseksualnost (mislim molim vas, ko ?e ih ve? jednom istrgnuti iz te njihove zablude..),
njen fatalni uticaj se može videti i u tendenciji proizvoða?a fast-food-a da uvode light verziju svojih proizvoda
po principu " mlako-za-Srbina"
i možda jedan on najdestruktivnijih uticaja jeste na savremeni izgled manekenki i sveopšte forsiranje anoreksije kao jedinog puta do idealnog izgleda, mislim molim vas!, dok ona jede bureke i pije rakiju, mi da ?upkamo dvopeke i sisamo limun......
kažu, zlo has many shapes and forms,
ali u ovom slu?aju, nikada nije bilo oglednije.....i izazovnije:mljac:
zato naravno za Kittrie:down: