Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Fab klub "Kitrrie"

Kitt je :up:
15
63%
Kitt je :down:
9
38%
Korisnikov avatar
By EYA
Doslo vreme da se jopet malo delimo !
Dosta smo se svi slagali po estrogenu ! :bljak:

Ajde de da vidimo kako stoje stvari po ovom pitanjcetu :

Ko voli, a ko ne, nashu Kitt, krunisanu kraljicu svih drolja ?
I zasto ? I koje bi joj vi jos sve titule dali ?

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Kittrie
sto bi bette rekla:
'oh my god...
oh my fuckin' god !! '

:hvala:
Korisnikov avatar
By Moa
Ja je ne volim zato sto je veca drolja od mene,ali u isto vreme je cenim zbog toga.

Droljoooooooooo kiss :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa , duki, mlada si jos....
:redaljka:
Korisnikov avatar
By Moa
Pa mozda sam dete u nekim stvarima od tebe ali po godinama sam starija i dete postuj moje plave zvezdice jer cu da ti pokazem kako sex moze biti i lose jedno iskustvo :kopa:
Korisnikov avatar
By EYA
jel ja to njusim S/M ?

zovite i meneee, kmeeeee !

:D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
mmmmmmmmmmmmmm ... my liky SM :mljac:

o?u i ja malo :blush:
Korisnikov avatar
By zboO
me love kitrrie :lol: :lol:

kit, svaka ti se dala! :wink: :D
By Bombina
nekim stvarima puknete
s kiitrie
ona je bas moja ludica uvek ponekad zaboravlja
ja ponekad palim s njom :protest:
eh volim ja kao prijatelja
c c c clawt no nooo :shok2:
jooj ona samo misli gole zene
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by zbunjena
me love kitrrie :lol: :lol:

kit, svaka ti se dala! :wink: :D
shliht, shliht...e bre boony bas si los tjah... :P
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by victoria
shliht, shliht...e bre boony bas si los tjah... :P
:lol: :lol: ma koji crni shliht???

oj, jesam LOSH!! mnogooo sam losh! :evil:
By Çâðê_DUP
Mhm, znate kako je, kad ste u braku, izgube se neke mladalacke iluzije, i to... Svadjate se oko sudova, ko ce da izvede kuche u setnju, pocne javno da vam preti nasilnim postupcima... Al' evo joj ipak jedan :up: , niko se tako slatko ne najeda mojih lazanja kao zenica mi... :cigareta:
:dude:
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by EYA
I koje bi joj vi jos sve titule dali ?
?u koje, mnoge, MNOGE, M N N N O O O G G G E E E al' 'ajd' jednu KILT (mada je malo zastarela titula- ima i droljastijih)[/font] :smeh:

:kissing: :mazi: :love: Kittrie :love:

btw Eya nije Kitrrie ve? Kittrie:spank:
HEY, to zna?i da tema nije uopšte o Kittrie ve? o Kitrrie; weird, man, WEIRD!
Korisnikov avatar
By Kittrie
bas... ni nik mi ne napisa pravilno, sramota !! ili 'nas' ima vise???
zence :kafa: (alijas muva cc), za :dude: ili :sise: , mislimmmmmm :bale:
Korisnikov avatar
By wroom
Did I say Kittrie , AGAIN ?

I guess not
:sladoled:
Korisnikov avatar
By Kittrie
mislim, stvarnooooooooooooooooooooooooooooooo
doti?na da bude forsirana u ovom folderu........

tolika koli?ina neukusne propagande po?inje da bude izuzetno indikativna:hmm:......

indikativna u smislu da pokazuje jednu, ne tako skoro ustanovljenu, tendenciju odredjenih "power people" iz Estrogena na name?u svoj vrednosni sistem, nama tradicionalno-patrijahalnim vrednostima usmerenim
lezbejkama......
i mislim da je to nametanje doživelo kulminaciju u entitetu zvanom "Kittrie"
Ko je uopšte ta Kittrie?
Da li ju je neko nekad video?
pri?ao sa njom o efektu staklene bašte, suviše kratkoj sezoni jagoda ili o
novom direktoru fotografije u L-word-u ?
ko ?e mo?i da me razuveri da nije u pitanju još jedan dupli nalog,
vrhunski iskreirana fikcija mozgova kojima je jedina namera da indoktriniraju nas, skromne i bogougodne, svojom blasfemi?nom ideologijom, free love dogmatikom, possesion_free konceptom veza,
favorizovanjem glupnjaka, forsiranjem prehrambene industrije keksa, itd....
zato i samo zato smatram da je moja dužnost u ovim sitnim satima, da upozorim na NJU , ....najmanji problem sa kittrie jeste
njeno(ovo je pod znakom pitanja jer kako ne?iji alter-ego može imati svoj ego??? :misli: ) bestidno svrstavanje sebe u kraljicu no?i, kraljicu chat orgija, slap-bitch partnera Jenny, ve? šta sve te izgovorene stvari simbolizuju...za sve nas, za budu?a pokolenja :podiže glavu i melanholi?no gleda u nebo:........
BITNO JE! raskrinkati je odmah i sad!
stav koji ona neoriginalno i iznova i iznova propagira u svojim pseudonadrealisti?kim postovima jasno implicira, usudi?u se da povu?em ovakvu paralelu, na njenu NEPOSREDNU odgovornost, za izumiranje nacionalnog identiteta u Srbiji i šire, za devalorizaciju pojma porodice i porodi?ne stabilnosti, za belu kugu u Srba,
sa MMf-ovo redukovanje penzionog fonda, za sve neminovniju globalizaciju
savremenog sveta, za infiltriranje kapitalisti?kog amoralnog koncepta otuðenja i promiskuitetne seksualnosti, i svih pervertoidnih oblika iste koji
se olako amnestiraju kao npr. ve? jednom napomenute, poligamija, neposesivnost, biseksualnost (mislim molim vas, ko ?e ih ve? jednom istrgnuti iz te njihove zablude..),
njen fatalni uticaj se može videti i u tendenciji proizvoða?a fast-food-a da uvode light verziju svojih proizvoda
po principu " mlako-za-Srbina" :mad:
i možda jedan on najdestruktivnijih uticaja jeste na savremeni izgled manekenki i sveopšte forsiranje anoreksije kao jedinog puta do idealnog izgleda, mislim molim vas!, dok ona jede bureke i pije rakiju, mi da ?upkamo dvopeke i sisamo limun......

kažu, zlo has many shapes and forms,
ali u ovom slu?aju, nikada nije bilo oglednije.....i izazovnije:mljac: :ubise:

zato naravno za Kittrie:down:
Korisnikov avatar
By wroom
Did I use word SLUTTY in connection with Kittrie, AGAIN ?? :puzzle:
Nope, I guess I didn't

btw Did I say Kittrie, A G A I N ??? :puzzle: :puzzle:
Nope, I ,most certainly, did NOT
:lizalica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kulturni Jelen

tolika koli?ina neukusne propagande po?inje da bude izuzetno indikativna:hmm:......

indikativna u smislu da pokazuje jednu, ne tako skoro ustanovljenu, tendenciju odredjenih "power people" iz Estrogena na name?u svoj vrednosni sistem, nama tradicionalno-patrijahalnim vrednostima usmerenim
lezbejkama......
Ko je uopšte ta Kittrie?
vrhunski iskreirana fikcija mozgova kojima je jedina namera da indoktriniraju nas, skromne i bogougodne, svojom blasfemi?nom ideologijom, free love dogmatikom, possesion_free konceptom veza,
zato i samo zato smatram da je moja dužnost u ovim sitnim satima, da upozorim na NJU , ....najmanji problem sa kittrie jeste
njeno(ovo je pod znakom pitanja jer kako ne?iji alter-ego može imati svoj ego??? :misli: ) bestidno svrstavanje sebe u kraljicu no?i, kraljicu chat orgija, slap-bitch partnera Jenny, ve? šta sve te izgovorene stvari simbolizuju...za sve nas, za budu?a pokolenja :podiže glavu i melanholi?no gleda u nebo:........
stav koji ona neoriginalno i iznova i iznova propagira u svojim pseudonadrealisti?kim postovima jasno implicira, usudi?u se da povu?em ovakvu paralelu, na njenu NEPOSREDNU odgovornost, za izumiranje nacionalnog identiteta u Srbiji i šire, za devalorizaciju pojma porodice i porodi?ne stabilnosti, za belu kugu u Srba,
savremenog sveta, za infiltriranje kapitalisti?kog amoralnog koncepta otuðenja i promiskuitetne seksualnosti, i svih pervertoidnih oblika iste koji
se olako amnestiraju kao npr. ve? jednom napomenute, poligamija, neposesivnost, biseksualnost (mislim molim vas, ko ?e ih ve? jednom istrgnuti iz te njihove zablude..),
njen fatalni uticaj se može videti i u tendenciji proizvoða?a fast-food-a da uvode light verziju svojih proizvoda
i možda jedan on najdestruktivnijih uticaja jeste na savremeni izgled manekenki i sveopšte forsiranje anoreksije kao jedinog puta do idealnog izgleda, mislim molim vas!, dok ona jede bureke i pije rakiju, mi da ?upkamo dvopeke i sisamo limun......

darlin' u'vejust blown me away !! again, that is... :up: :up: :up:

i za tebe :dude: i malo :bisou: ...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by wroom
Did I use word SLUTTY in connection with Kittrie, AGAIN ?? :puzzle:
Nope, I guess I didn't

btw Did I say Kittrie, A G A I N ??? :puzzle: :puzzle:
Nope, I ,most certainly, did NOT
:lizalica:

ok, pazi sad! tvoja zena me zamolila da je kresnem kad se ugojim nekoliko kg! ajde, sad odmah idi da je tuces :jerry:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Kulturni Jelen

lezbejkama......
Ko je uopšte ta Kittrie?

Ja mogu da te razuverim!Kittrie je osoba od krvi i mesa sa kojom nisam pricao o efektu staklene baste,ali smo se zato beskrajno dobro provodili...

Kiss za nju...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by Dr. M
Ja mogu da te razuverim!Kittrie je osoba od krvi i mesa sa kojom nisam pricao o efektu staklene baste,ali smo se zato beskrajno dobro provodili...

Kiss za nju...
and what a meat it is..... :njami:

Kittrie- lepota, u svoj svojoj nekoherentnosti :drama:
Korisnikov avatar
By EYA
<@tajger> Did I say Kitrrie ?
<@tajger> Moja greska, sorry !
<@tajger> Njeno ime u originalu glasi K l i t t r i e :D
<@tajger> (nemojte joj tepati!)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!