Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By vl88uni
Well, provincijsko mesto kakvo jeste zasigurno nema potencijala za gay klub, ali imajući u vidu ogroman broj lgbt populacije u Nišu neko mesto za okupljanja mora da postoji! Postoji li? Nov sam :)
By LeDeNa_
Ja koliko znam ne...barem dok sam tamo bila...

Steta...

:(
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da,postoje dva centrica gde se skupljamo - tipa zurkice - razgovori o raznim temama itd.
A to da nemamo gay klubove to je tacno-s obzirom sta nam se dogodilo pre par god kad smo imali taj jedan incident niko se ne usudjuje da otvori tako nesto...O cemu se radi? Pa radi se o tome da je na sred zurke upala milicija i njih nekoliko odvela u stanicu sto je pisalo i u novinama - te iz ovog mozemo da zaklucimo da nemamo nikakvu podrsku od strane grada. Koliko sam cuo, pokusavali su mnogi posle toga da urade po tom pitanju nesto ali grad-skupsina itd nece da nam odobri tako nesto a zasto nz , ako je zato Nis provinciski grad onda zaista nz sta da kazem a jos manje raspravljati o tome .
Korisnikov avatar
By mute
avoid...
avoid...
avoid...
By vl88uni
Stvarno šteta. Načuo sam da je bilo tog haosa oko te žurke, neće se valjda izbegavati u nedogled održavanje takvih žurki ili šta već. Nadam se da je sada sve u redu sa svima koji su bili umešani u incident... Ono mesto u pozorištu mi deluje poprilično gay :) Ne znam mu imena...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da steta...
Inace zurkali smo se posle toga u ova dva centrica itd ali su se preselili, na kojoj su lokaciji sada, nz

A to kod pozorista nz nisam bio tamo ...
By vl88uni
Dođavola. Bilo bi kul otvoriti takvo mesto. Mislim bilo bi kul otvoriti mesto, ne naglasiti čemu služi, a što uopšte samo i lgbt ljudi da doalze, nego se otvori i proglasi ciljnoj grupi... haha, ma propast.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Paaaaa ako imas sredstava ili ideju mozes da odes i porazgovaras sa odredjenim ljudima-mada, jednostavno NAS NE VOLE...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ako cemo geo-politichki, sve sem Beogradskog pashaluka jeste provincija. To shto kod mnogih rech provincija nosi negativnu konotaciju, iskreno, njihov je problem. Grad koji se godinama kolje sa Novim Sadom za titulu drugog po velichini u ovoj zemlji, koji ima svoj univerzitet, bogatu istoriju i koji je i sam u jednom kratkom istorijskom periodu bio prestonica, ne zasluzuje da se sagledava tako negativno.
Do pre 5-6 godina bih se verovatno i sam prikljuchio pljuvanju, jer, da se ne lazemo, vecinsko stanovnishtvo i jeste imalo taj, meni lichno tako prezrivi palanachki mentalitet, ali i to se lagano menja, rekao bih kud i kamo na bolje. Migracije, kao i solidna stopa mortaliteta chine svoje. :lol:
Sa druge strane, gledajuci kratkorochno i poznavajuci koje i kakve osobe sachinjavaju vecinski deo Nishke Gay scene, potpuno mi je logichno zashto je svaki pokushaj otvaranja kluba ovde u startu osudjen na propast. Ono shto ce pohrliti u klub, imace za cilj ne provod, vec da se ogrebe za snoshku i nekog ko ce ga chastiti picem, ono shto valja, nece hteti da se kompromituje sa ovim prethodnim.
By nislija25
A kakva su to "dva centrica"? Nisam upucen...
Korisnikov avatar
By ix88
jel neko otkrio koja su ta "dva centrica"? i ja bih voleo da znam ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gorilica

... vecinsko stanovnishtvo i jeste imalo taj, meni lichno tako prezrivi palanachki mentalitet, ali i to se lagano menja, rekao bih kud i kamo na bolje. Migracije, kao i solidna stopa mortaliteta chine svoje.....
Ovo je HIT ! Ovo ću da zapamtim i koristim :

'' Srećom, migracije i solidna stopa mortaliteta donose izvestan boljitak... ''

:lol:
Korisnikov avatar
By ix88
ja sam skroz indiferentan prema ovom "divnom" gradu :/
nego rekoh da vidim sta propustam :P P

@deni: stvarno hit! LOL
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by *deni*
Originally posted by gorilica

... vecinsko stanovnishtvo i jeste imalo taj, meni lichno tako prezrivi palanachki mentalitet, ali i to se lagano menja, rekao bih kud i kamo na bolje. Migracije, kao i solidna stopa mortaliteta chine svoje.....
Ovo je HIT ! Ovo ću da zapamtim i koristim :

'' Srećom, migracije i solidna stopa mortaliteta donose izvestan boljitak... ''

:lol:
:)
Pa ono, svaki put kada me neki penzos iznervira, iskuliram i kazem sebi: Nece taj jos dugo, batali... :sarana: :lol:
By cwetic
Niš je užas blagi... Svi pripadnici populacije su se podelili po grupama, i međusobno se ogovaraju, i muvaju, i ne znam šta sve ne rade. Teško je ovde naći nekoga normalnog, ja nisam srela normalnu osobu, više se i ne trudim....
:rumtea:
Ne znam, moje je viđenje takvo... pozdrav svima sa foruma!!!:avion:
By marko1990
Da li je išta promenila u Nišu? Da li je gay život bolji i da li danas ima neke gay/friendly kafići/klubovi itd.. :)
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754961#p2754961]marko1990 napisao:[/url]Da li je išta promenila u Nišu? Da li je gay život bolji i da li danas ima neke gay/friendly kafići/klubovi itd.. :)
ne znam kako je sa objektivnog aspekta, meni je sasvim u redu. pritom, tu je klub alternativne kulture, iliti feedback, u kome se uglavnom i okuplja. ranije nije bilo deklarisano kao lgbt mesto, ali u poslednje vreme prilično aludira na isto.
Korisnikov avatar
By mega therion
U posledne 2 godine se svakog meseca odrzavaju zurke. Feedback je uvek bio kul mesto, gde nije bilo nekih debila, pa zato kontam da nije ni bilo problema. Kafici i dnevne varijante ne postoje.
By LoveisLove
Pa ovako, koliko vidim, bez ikakvog hejta, ovde sve pisu neki usamljeni i pateticni likovi/likuse.
Da od prvog posta 2010. se promenilo mnogo toga. Za klubove ne mogu nista reci, jer takva mesta ne volim, ma kakvu god im oznaku dali. Ali, moj momak i ja, vrlo lepo funkcionisemo u ovom gradu i izlazimo na mesta u kojima svi izlaze i koja su, moze se reci gay friendly. Ili barem mi odisemo nekom pozitivnoscu pa smo svima dragi. Ima dosta kafica koji su skroz opusteni i gde mozete da izadjete i budete opusteni. Naravno, ne govorim o ljubljenju itd izlivima prevlike paznje i ljubavi. Ali gde mozete biti opusteniji nego na drugim mestima.
Takodje neke kafice i drze upravo gay osobe, takodje na nekim mestima i rade gay osobe... I imamo i svoj restoran gde idemo cesto, gde smo bas opsuteni i svoji bez problema. Tako da kada bi ste samo malo izasli iz kuce i uzivali u carima ovog grada sve bi bilo drugacije. U Beogradu smo imali vise neprijatnosti nego u Nisu, licno mi. Nis je grad koji ima dusu, koji nije gay friendly ako govorimo u globalu, ali je pun LGBT populacije koja je sve opustenija na ulici, na javnim mestima i definitivno Nis nije isti grad od 2010. Takodje grad otvaranjem aerodroma privlaci razne turisti sto siri granice u svakom pogledu. Na ulici, tokom leta je prepuno turista straight, bi gay. Momak i ja zagljreni setamo gradom kada je guzva, da skrente pogled, da neko prokomentarise nesto(Sto se desava svuda, pa cak i u zemljama koje su prihvatile LGBT zajednicu) ali sve u svemu ljubav je ljubav i nadam se da ce uskoro nestani ove oznake gay, bi, hetero vec da ce se ljudi raspoznavati po ljubavi. Volim nju, volim njega. Bez ikakvih oznaka i drugih okova.
Iz pozitivne strane NIsa, za vas! Kiss kiss
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!